Twitter Kapatıldı

Daha once herhangi bir sebepten dolayı DNS atarlarını degistirmis olanlar girebiliyordur belki
Cunku DNS ayarları degisince girilebiliyormus

Kaç dakika önce en son tweet?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdi girdim tekrar telden 1dk önceki tweet i görebiliyorum :26:

Eki Görüntüle 1030853

Demek tam olarak kapatmayı becerememisler bilemedim karar yukarıda :44:

olabilir bakalım başımıza daha neler gelicek eminim iyi oldu ben zaten kullanmıyorum diyenler olucaktır ama belki ben 24 saat kullanıyorum o ne olucak :19: ne özgürlük arkadaş :19:

Daha once herhangi bir sebepten dolayı DNS atarlarını degistirmis olanlar girebiliyordur belki
Cunku DNS ayarları degisince girilebiliyormus

evet eskiden youtubede kapalıydı ya benim hep google ayarlarına ayarlıydı ama şimdi ayarlarım normal halinde anlamadım girebilenler varmış benim gibi :ssz:

şimdi girdim tekrar telden 1dk önceki tweet i görebiliyorum :26:

olabilir bakalım başımıza daha neler gelicek eminim iyi oldu ben zaten kullanmıyorum diyenler olucaktır ama belki ben 24 saat kullanıyorum o ne olucak :19: ne özgürlük arkadaş :19:

Zaman kaybi, fitne ortami vs diyecekler ne diyecekler
Ozgurluk anlayisi yok ki insanlarda..

evet eskiden youtubede kapalıydı ya benim hep google ayarlarına ayarlıydı ama şimdi ayarlarım normal halinde anlamadım girebilenler varmış benim gibi :ssz:

Evet girebilenler varmis
Ben giremiyorum mesela yurttan baglandigim icin DNS degismiyo sanirim
Cok da anlamiyorum bu islerden acikcasi

Zaman kaybi, fitne ortami vs diyecekler ne diyecekler
Ozgurluk anlayisi yok ki insanlarda..

Evet girebilenler varmis
Ben giremiyorum mesela yurttan baglandigim icin DNS degismiyo sanirim
Cok da anlamiyorum bu islerden acikcasi

mesela ben ayda yılda bir girerim ama yasaklara karşıyım hertürlü yasağa insan hakları diye bişey var dimi :19: canım çok kolay yapabilirsin netten bak google dns ayarlarına resimli vardır zaten yurtta olup olmamanın önemi yok bil.dan yapıyosun :34: tabi özel bişey yoksa :26:

Cidden girilmiyor ay cok garip oldum suan:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mesela ben ayda yılda bir girerim ama yasaklara karşıyım hertürlü yasağa insan hakları diye bişey var dimi :19: canım çok kolay yapabilirsin netten bak google dns ayarlarına resimli vardır zaten yurtta olup olmamanın önemi yok bil.dan yapıyosun :34: tabi özel bişey yoksa :26:

Ahah degistirdim sagol :)
Diktator olaaydi DNS degisimine izin vermezdi diyen gordum:)

:53::53::53::53::53::53::53::53::53: yahu ben diyorum hep bu ülkeye ne yaparsa yapsın görmezler onlar :47:

Birisi de şöyle yazmış hoşuma gitti

Adam twitter i yasakliyor yasagi savunanlar DNS degistirip twitter da adami savunuyor. Ne iciyosaniz ondan bana da soyleyin.

Birisi de şöyle yazmış hoşuma gitti

Adam twitter i yasakliyor yasagi savunanlar DNS degistirip twitter da adami savunuyor. Ne iciyosaniz ondan bana da soyleyin.

hahhaha süper tespit :ssz::ssz::ssz: bakalım tweetci melih napıcak merak ediyorum :23:

kısmi olarak erişim sağlayanlar olabiliryormuş.ama merak etmeyin yakında onların da kapanır :53::53:

ben şuan telefondan da giremiyorum, twitter kullanıcı bilgilerini vermiyordu IP falan, o yüzden kontrol edemiyorlardı ondan kapatıldı bence, facebook sağolsun hemen verir IP falan:37:

ben şuan telefondan da giremiyorum, twitter kullanıcı bilgilerini vermiyordu IP falan, o yüzden kontrol edemiyorlardı ondan kapatıldı bence, facebook sağolsun hemen verir IP falan:37:
Tabiki verir.Bıttırık Mark whatsappı neden satın aldı? Facebookla kimlik bilgilerine ulaşıyordu,artık telefon bilgilerine de ulaşacak ve bunları servis edecek.

Son düzenleme:
Sinirden ağlama krizine girdim .
Özgürlüğümüz resmen elimizden alınıyor. Ve hala kabul etmeyenler var .

Ne diyecekler torunlarına bu insanlar ?

"Örtümüzle okula, kamuya girebilelim diye özgürlüğünüzü, haklarınızı sattık mı?"

Son düzenleme:
Kapandi diye yayinlandiginda bende merak ettim baktim ama gayet normal sorun yoktu :)
ve ögrendigim kadari kapatma olmuyacakmis sadece twitter tarafindan temizlik olucakmis yani fake robot hesaplar (cemaat) kapatilcakmis...
haberlerde yurtdan ayrilan kizlar anlatmisti ögrencilerin adina sahte hesap acip yaziyorlarmis abiler ablalar bu yüzden böyle bir karar alindi...

Back