Twitter Kapatıldı

Twitter'ı, Facebook'u, hepsini bırak herhangi bir siteyi kapatma kararı internet cahilliğinden başka birşey değil. İlkokul beş çocuğu bile bilir ki, sen istediğin kadar yasakla internet denilen mecraada mutlaka ve mutlaka bir yolu vardır. Faşist zihniyetlerin, sığ beyinlilerin düşünemedikleri bu. İstiyorlar ki kimse hiçbir şeyi konuşmasın, kimse hiçbir şeyi bilmesin. Ama artık günümüzde bu mümkün değil. Madem çok rahatsızsın, madem birinin hakaret ettiğini düşünüyorsun, açarsın o kişiye dava, elinde delilin de varsa hukuk yoluyla uğraşırsın. Ama bunların derdi hukuk değil ki, bunların derdi insanların üç maymun olması; Görmeyeceksin, duymayacaksın, konuşmayacaksın... Ama artık yemez bu saatten sonra. Benim komşumun on yaşındaki çocuğu bile şu an Twitter'da:))) Allah bunlara akıl fikir ihsan eylesin.

kesinlikle haklısın internete yasak çok komik bu devirde, çocuklar bile dns, vpn biliyor
üç maymun oynatmak diye bişey yok artık bu devirde, tvlerde gerçekler anlatılmazsa tabii insanlar sosyal medyadan haber almaya başlayacak aynen gezide olduğu gibi

Gökçek'ten 'Bir tweet yeter' ilanıTWITTER'a erişimin yasaklanmasına rağmen Ankara Esenboğa Bulvarı'ndaki elektronik tabelalardan kaldırılmayan Twitter ilanları dikkat çekti.
gokcekten-bir-tweet-yeter-ilani
Yol üstünde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bilgilendirme ilanlarının yer aldığı elektronik yol tabelalarında, "Kentimiz ile ilgili istek, öneri ve şikayetleriniz için bir tweet yeter, Mavi Masa 153" ifadeleri yer alıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Twitter'a erişimin engellenmesine rağmen tweet göndermeye devam etmişti. Gökçek takipçileriyle 21 Mart'ta paylaştığı bir tweette "Benim dns ayarı açık olduğu için tweet atabiliyorum. Muhtemelen yarın bu da kapatılır. Umarım sövenler ve sahte hesap kullananlar ders almıştır" ifadelerini kullanmıştı.

Gökçek, son olarak IP üzerinden de erişimin engellendiği 22 Mart'ta, "Bu akşam saat 21.00'de kanal-a'da canlı yayındayım...beklerim..." tweeti attı.
http://www.habergundem.com/haber/246269/?utm_source=facebook&utm_campaign=elite_habergundem

Gökçek'ten 'Bir tweet yeter' ilanıTWITTER'a erişimin yasaklanmasına rağmen Ankara Esenboğa Bulvarı'ndaki elektronik tabelalardan kaldırılmayan Twitter ilanları dikkat çekti.
gokcekten-bir-tweet-yeter-ilani
Yol üstünde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bilgilendirme ilanlarının yer aldığı elektronik yol tabelalarında, "Kentimiz ile ilgili istek, öneri ve şikayetleriniz için bir tweet yeter, Mavi Masa 153" ifadeleri yer alıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Twitter'a erişimin engellenmesine rağmen tweet göndermeye devam etmişti. Gökçek takipçileriyle 21 Mart'ta paylaştığı bir tweette "Benim dns ayarı açık olduğu için tweet atabiliyorum. Muhtemelen yarın bu da kapatılır. Umarım sövenler ve sahte hesap kullananlar ders almıştır" ifadelerini kullanmıştı.

Gökçek, son olarak IP üzerinden de erişimin engellendiği 22 Mart'ta, "Bu akşam saat 21.00'de kanal-a'da canlı yayındayım...beklerim..." tweeti attı.
http://www.habergundem.com/haber/246269/?utm_source=facebook&utm_campaign=elite_habergundem

bu gökçek bir harika dostummm:60::60::60::60:

geçenlerde konuşmuştuk biz topikte
aslında tvye de çıkıyo gündeme geliyo ama sağlık bakanlığının gündeme alması için napabiliriz bilemiyorum
genellikle aileler bakanı yalayıp rica edip birşeyler yaptırıyolar
ama genel bi yasa düzenlemesi yapılmıyo sanırım

zaten hastanelerde lösemiler için kan testleri bile yapılamıyo pahalı olduğu için
hepsi beklemede
2 yıl önce alınan kanlar bile analiz edilemiyo
ben bunu çok anlamsız bulmuştum ve çoğu insanın haberi yok bunlardan ancak başına gelen anlıyo

bu tür şeyler için özel bi birim oluşturulup çalışmalar yapılmalı ama nasıl olacak bilemiyorum

engelliler için de yasa çıktı aslında 2015e kadar altyapısı vs yi bitiremeyen belediler için şikayet yağmuru başlayacak sanırım
ben bizzat şikayet inceleyip

simon engelliler için yasa çıktı ne ala ama yasayla bitmiyor iş, alt yapı çalışmaları bedensel engellilerin binalara rahatça giriş çıkış yapabilmesi, vs için, bu ülkede otizmli çocuklar var, özellikle otizmli çocukların ailelerinin konuşmasını istiyorum, yılda kaç saat eğitim alıyor bu yavrucaklar, hala belediye otobüslerinin büyük bir kısmı engellilere engel, İstanbul'da kaç hat var eski otobüslü, engellilerin binemeyeceği türden, ben bile size en az 5 hat sayarım, engelli insanlar o hatlara binemiyor.
Dün kızım ygsye girdi, iyi ki engelli bir genç o okulda sınava girmek zorunda kalmadı, çünkü merdivenliydi, tekerlekli sandalyesi merdiven engeline takılı kalacaktı.

Geçen gün dedim ki illa sağlık bakanlığının bütçe ayırması da beklenmemeli, büyükşehir belediyeleri yeni bir bina için bilmem ne kadar para harcıyor, niye şehirlerinde yaşayan kanser hastası insanlar içinde bütçe ayırmıyorlar, bir Anka park yapımı için harcanacak parayla kaç insan mutlu olurdu değil mi? Kaç engelliye tekerlekli sandalye alınırdı, kaç kanser hastası insanın ilacı karşılanırdı, testleri yaptırılırdı. Onlarda devleti temsil etmiyor mu?

Günah değil mi bu insanlara? Bilmiyorum ya, ben çok üzülüyorum insanların mağduriyetlerini görünce, ben sağlıklıyım ama bedensel engelli adayıyım aynı zamanda, birgün bende kanser olabilirim, engelli olabilirim.

Sonuna kadar haklısın Mune aktif olarak twitter kulanıyorum her gün sayfamda onlarca kan ilanı, ilik ihtiyacı olan insanlar görüyorum vatandaş olarak biz dikkatlerini çekebilmek için, insanları ilik vermeye teşvik etmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama devletin umursamazlığı sinirlerini bozuyor insanın... Bir ilik bankamız yok hala, ilik vermeye gidiyor insanlar bütçe ayrılmadığı için işlenmiyor. Dün sağlık bakanı çıkmış twitter diz çöktü diyor biz de sen bırak twitterı ilik bankası açın da biz dizde çökeriz takla bile atarız dedik ama kime dedik tabi:ssz:

Ahhh Angry Ahh, bizler şimdi hamd olsun sağlıklıyız, bize düşen görev herkesin hakkını savunmamız.
Organ nakli bekleyen hastalarda var, onlarda eğer tedavi yurtdışında yapılmalı denmişse devlet prosedürüne takılı kalıyor, ben öldükten sonra onay çıksa ne çıkmasa ne?

Eğitim, İstanbul'da bile iki derslikli okullar var, kötü şartlar altında eğitim görüyor çocuklar, Anadolu'daki okulları hiç dile getirmiyorum bile, ya burda bildiğin tenekeden baraka da eğitim görüyor ilkokul ev ana sınıfı çocukları, ben park istemiyorum, avm istemiyorum, kışla istemiyorum, ben eğitim yuvaları istiyorum, engelli insanlarımıza iş, aş, engelsiz yaşam koşulları, eğitim istiyorum, ben organ nakli bekleyen, kanser tedavisi gören hastaların prosedürlere takılmamasını, tedavilerinin ucuzlatılmasını, organ nakli olmak isteyen hastaları ve kanser hastaları için yapılmış hastaneler istiyorum, onlar steril ortamlarda olmalı, ilaç sorunu yaşamamalı, gen testleri dahil teşhis ve tanı sürecindeki, tedavi sürecindeki hizmetlerden yararlanmalarını istiyorum.
Çocuğu lösemi hastası bir annenin gözyaşları aksın istemiyorum, sırf prosedüre takıldı diye karaciğer nakli olması gereken bir vatandaşın göz göre göre ölmesini istemiyorum, bir öyle bir böyle değiştirilen eğitim sistemiyle çocukların eğitim hayatının karartılmasını istemiyorum.

Otizmli çocuğun annesinin şu kadar saat eğitim hakkı kaldı diye üzülmesini istemiyorum, bedensel engelli bir kardeşimin sırf yollar müsait değil diye eve mahkum kalmasını istemiyorum.

simon engelliler için yasa çıktı ne ala ama yasayla bitmiyor iş, alt yapı çalışmaları bedensel engellilerin binalara rahatça giriş çıkış yapabilmesi, vs için, bu ülkede otizmli çocuklar var, özellikle otizmli çocukların ailelerinin konuşmasını istiyorum, yılda kaç saat eğitim alıyor bu yavrucaklar, hala belediye otobüslerinin büyük bir kısmı engellilere engel, İstanbul'da kaç hat var eski otobüslü, engellilerin binemeyeceği türden, ben bile size en az 5 hat sayarım, engelli insanlar o hatlara binemiyor.
Dün kızım ygsye girdi, iyi ki engelli bir genç o okulda sınava girmek zorunda kalmadı, çünkü merdivenliydi, tekerlekli sandalyesi merdiven engeline takılı kalacaktı.

Geçen gün dedim ki illa sağlık bakanlığının bütçe ayırması da beklenmemeli, büyükşehir belediyeleri yeni bir bina için bilmem ne kadar para harcıyor, niye şehirlerinde yaşayan kanser hastası insanlar içinde bütçe ayırmıyorlar, bir Anka park yapımı için harcanacak parayla kaç insan mutlu olurdu değil mi? Kaç engelliye tekerlekli sandalye alınırdı, kaç kanser hastası insanın ilacı karşılanırdı, testleri yaptırılırdı. Onlarda devleti temsil etmiyor mu?

Günah değil mi bu insanlara? Bilmiyorum ya, ben çok üzülüyorum insanların mağduriyetlerini görünce, ben sağlıklıyım ama bedensel engelli adayıyım aynı zamanda, birgün bende kanser olabilirim, engelli olabilirim.

Ahhh Angry Ahh, bizler şimdi hamd olsun sağlıklıyız, bize düşen görev herkesin hakkını savunmamız.
Organ nakli bekleyen hastalarda var, onlarda eğer tedavi yurtdışında yapılmalı denmişse devlet prosedürüne takılı kalıyor, ben öldükten sonra onay çıksa ne çıkmasa ne?

Eğitim, İstanbul'da bile iki derslikli okullar var, kötü şartlar altında eğitim görüyor çocuklar, Anadolu'daki okulları hiç dile getirmiyorum bile, ya burda bildiğin tenekeden baraka da eğitim görüyor ilkokul ev ana sınıfı çocukları, ben park istemiyorum, avm istemiyorum, kışla istemiyorum, ben eğitim yuvaları istiyorum, engelli insanlarımıza iş, aş, engelsiz yaşam koşulları, eğitim istiyorum, ben organ nakli bekleyen, kanser tedavisi gören hastaların prosedürlere takılmamasını, tedavilerinin ucuzlatılmasını, organ nakli olmak isteyen hastaları ve kanser hastaları için yapılmış hastaneler istiyorum, onlar steril ortamlarda olmalı, ilaç sorunu yaşamamalı, gen testleri dahil teşhis ve tanı sürecindeki, tedavi sürecindeki hizmetlerden yararlanmalarını istiyorum.
Çocuğu lösemi hastası bir annenin gözyaşları aksın istemiyorum, sırf prosedüre takıldı diye karaciğer nakli olması gereken bir vatandaşın göz göre göre ölmesini istemiyorum, bir öyle bir böyle değiştirilen eğitim sistemiyle çocukların eğitim hayatının karartılmasını istemiyorum.

Otizmli çocuğun annesinin şu kadar saat eğitim hakkı kaldı diye üzülmesini istemiyorum, bedensel engelli bir kardeşimin sırf yollar müsait değil diye eve mahkum kalmasını istemiyorum.

Konu açtım Mune haber üzerine gördükçe bende yoluna da, parkına da lanet olsun diyorum:ssz:

Mune seninle aynı fikirdiyim bu konuda mağdur olmasın artık bu ülkede hiç kimse.
Daha geçen gün bir haber paylaştım hasta olan bir çocuğun ilaçları 2 senedir kesildiği için şu ada yürüyemiyor.
Ölüme terkedilmiş bir yavru. Dünyadan bi haberde olsa onun için elimizden geleni yapabilmeliyiz. Off off mune

Twitterdan açıklama:
$BjgFuUxCYAAt9yK.jpg

.

o konuda durum böyle ama bu altyapı vs işleri bunları da kapsamıyo mu belediyeler için
yani otobüs olsun diğer durumlar olsun ben hepsini kapsıyo sanıyodum
yoksa düzenlemenin ne faydası olacak ki
2015e kadar hepsini tamamlamak zorundalar yoksa büyük ceza ödeyecekler diye biliyorum ben

seçim projelerine bakarsan hiçkimsenin bunlarla ilgilendiği yok zaten
akıllarına da gelmiyo heralde ya da yetkileri var mı onu da bilmiyorum
belki onlar da bakanlık işi gibi düşünüp o konuda proje üretmiyolardır
bu işlerin nasıl yürüdüğünü bilmediğim için tam bi yorum getiremiyorum

herkes parka ulaşıma odaklanmış sadece
bireysel olarak biz napabiliriz onu düşünüyorum ben
bireysel olarak birileri öncülük etse bi sonuç alınır mı acaba
ayrıca bu kanser ile ilgili durumlarda bakanlık istese bütçe ayıramaz mı bence ayırabilir
belediyelerin buna karışacağını sanmıyorum malesef bakanlığa yönlendirirler heralde

engellilerin durumu beni çok üzüyo cidden
ayrıca bu otizm vs durumlarla uğraşanlar için özel destek bütçe de verilmeli bence
bizim komşumuzun çocuğunda da var ve çok zor bi durum gerçekten

ama bu konulara dikkat çekmeden bi sonuç alınamaz
yani toplu bi şekilde medyayı da katarak bi çalışma yapılması lazım

bu arada yurt dışında tedavi konusunda yasa değişebilir
geçenlerde bi adam kızı için sağlık bakanının önüne çıkıp bu sorununu dile getirdi
ve bakanda çözeceklerini gerekirse kanunu değiştireceklerini söyledi
umarım değişir çünkü yurtdışı tedavilerde hastalar mağdur oluyo

Son düzenleme:
Mune seninle aynı fikirdiyim bu konuda mağdur olmasın artık bu ülkede hiç kimse.
Daha geçen gün bir haber paylaştım hasta olan bir çocuğun ilaçları 2 senedir kesildiği için şu ada yürüyemiyor.
Ölüme terkedilmiş bir yavru. Dünyadan bi haberde olsa onun için elimizden geleni yapabilmeliyiz. Off off mune

Bu konuda konuşacak çok şeyimiz var gerçekten, ayrı bir topikte herkes düşüncelerini dile getirmeli, halkın beklentisi sadece parklar, avmler, yollar mı yoksa sağlık, eğitim gibi hizmetlerde kalitenin artması, beklentilerin karşılanması mı?

Engelli vatandaşların bazılarınında maaşı kesildi, mağdurlar, buyrun size halkın sesi.

Biz neleri alkışlamalıyız, hangi hizmetleri desteklemeliyiz, önceliklerimiz neler olmalı?

Bu konuda konuşacak çok şeyimiz var gerçekten, ayrı bir topikte herkes düşüncelerini dile getirmeli, halkın beklentisi sadece parklar, avmler, yollar mı yoksa sağlık, eğitim gibi hizmetlerde kalitenin artması, beklentilerin karşılanması mı?

Engelli vatandaşların bazılarınında maaşı kesildi, mağdurlar, buyrun size halkın sesi.

Biz neleri alkışlamalıyız, hangi hizmetleri desteklemeliyiz, önceliklerimiz neler olmalı?

Evet bencede bunlar konuşulması gereken en temel konular. Metrodan da, Marmaraydan da duble yollardan da, AVM'lerdende çok daha önemli ve öncelik arzediyor.

Konuşmak isteyenler buraya gelebirlerler Mune
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=703505

o konuda durum böyle ama bu altyapı vs işleri bunları da kapsamıyo mu belediyeler için
yani otobüs olsun diğer durumlar olsun ben hepsini kapsıyo sanıyodum
yoksa düzenlemenin ne faydası olacak ki

seçim projelerine bakarsan hiçkimsenin bunlarla ilgilendiği yok zaten
akıllarına da gelmiyo heralde ya da yetkileri var mı onu da bilmiyorum
belki onlar da bakanlık işi gibi düşünüp o konuda proje üretmiyolardır
bu işlerin nasıl yürüdüğünü bilmediğim için tam bi yorum getiremiyorum

herkes parka ulaşıma odaklanmış sadece
bireysel olarak biz napabiliriz onu düşünüyorum ben
bireysel olarak birileri öncülük etse bi sonuç alınır mı acaba
ayrıca bu kanser ile ilgili durumlarda bakanlık istese bütçe ayıramaz mı bence ayırabilir
belediyelerin buna karışacağını sanmıyorum malesef bakanlığa yönlendirirler heralde

engellilerin durumu beni çok üzüyo cidden
ayrıca bu otizm vs durumlarla uğraşanlar için özel destek bütçe de verilmeli bence
bizim komşumuzun çocuğunda da var ve çok zor bi durum gerçekten

ama bu konulara dikkat çekmeden bi sonuç alınamaz
yani toplu bi şekilde medyayı da katarak bi çalışma yapılması lazım

simon bireysel olarak insanların uğraştığını biliyorum, gözlemliyorum, otizm dernekleri, kanser hastalarıyla ilgili dernekler, omurilik felçlileri derneği gibi pekçok dernekte uğraşıyor, siz istediğiniz kadar bireysel adımlar atmak isteyin, o adımlarınız görülmedikten sonra, insanların feryatları duyulmadıktan sonra neye yarar:50:
Medya bu sesleri yayınlarsa ne mutlu ama ya yayınlamazsa?
Bakın en ufak misal bu sitede tüp bebek tedavisi için yazışmalar oldu bakanlığa. Hatta gelen cevabı Kazen paylaştı.

Akıllarına gelmeli simon, ne yazık ki bazı yasalar Avrupa birliği süreci sebebiyle çıkarılan yasalar, bunu bu sitede bir topikte bizzat bir arkadaşım yazdı, yasa uygulanmadıktan sonra faydası var mı?
Ayrıca büyükşehir belediyeleri bakanlıklar halletsin mantığında olmamalı, eğer belediye başkanı olarak bitiremediğiniz bir tüneli vb kalkıpta ulaştırma bakanlığına yükletiyorsanız demek ki insanlara hertürlü hizmeti getirebilecek yetki verilmiş size.
Belediye başkanları bakanlıklara yazı gönderebilir, bugün İstanbul büyükşehir başkanı sağlık bakanlığına ben şehirde kanser hastaları için hastane yapımına başlayacağım diyecekte bakanlıkça onaylanmayacak, sizce onaylanmaz mı? Öyle de güzel onaylanır ki.
Ya da diyecek ki ben belediyenin bütçesinden yılda bilmem ne kadar şehrimdeki kanser hastaları için fon ayıracağım, ayıramaz mı? Ayırır.

simon bireysel olarak insanların uğraştığını biliyorum, gözlemliyorum, otizm dernekleri, kanser hastalarıyla ilgili dernekler, omurilik felçlileri derneği gibi pekçok dernekte uğraşıyor, siz istediğiniz kadar bireysel adımlar atmak isteyin, o adımlarınız görülmedikten sonra, insanların feryatları duyulmadıktan sonra neye yarar:50:
Medya bu sesleri yayınlarsa ne mutlu ama ya yayınlamazsa?
Bakın en ufak misal bu sitede tüp bebek tedavisi için yazışmalar oldu bakanlığa. Hatta gelen cevabı Kazen paylaştı.

Akıllarına gelmeli simon, ne yazık ki bazı yasalar Avrupa birliği süreci sebebiyle çıkarılan yasalar, bunu bu sitede bir topikte bizzat bir arkadaşım yazdı, yasa uygulanmadıktan sonra faydası var mı?
Ayrıca büyükşehir belediyeleri bakanlıklar halletsin mantığında olmamalı, eğer belediye başkanı olarak bitiremediğiniz bir tüneli vb kalkıpta ulaştırma bakanlığına yükletiyorsanız demek ki insanlara hertürlü hizmeti getirebilecek yetki verilmiş size.
Belediye başkanları bakanlıklara yazı gönderebilir, bugün İstanbul büyükşehir başkanı sağlık bakanlığına ben şehirde kanser hastaları için hastane yapımına başlayacağım diyecekte bakanlıkça onaylanmayacak, sizce onaylanmaz mı? Öyle de güzel onaylanır ki.
Ya da diyecek ki ben belediyenin bütçesinden yılda bilmem ne kadar şehrimdeki kanser hastaları için fon ayıracağım, ayıramaz mı? Ayırır.

bireysel dediğim belli gruplar çalışmalar yapacak ama medya da güçlü bi şekilde destekleyecek
yoksa bi işe yaramaz zaten
iki dakka haberde göstermekle hiçbirşey olmuyo
ona yönelik çalışmalar yapmak lazım hatta ünlüler vs hatrı sayılır kişiler takipçisi olmalı yoksa normal vatandaş pek ciddiye alınmıyo zaten

belediyeler konusunda da istese ayırır ama ben hiçbirinin ağzından böyle birşey duymadım ve duyacağımı da sanmıyorum
bi şekilde baskı kurmak gerekiyo yoksa kendiliğinden yapsalar yaparlardı bu zamana kadar
ama nasıl olacak bilmiyorum cidden
ama engellilerle ilgiyi projeyi umarım bitirirler ab uyum süreci olduğu için yaparlar diye umuyorum
bekleyip görücez

Son düzenleme:
hani mesajlarda bedava yemek vs yazıyordu hani nerde göremedim ben :)
miting mesajları geliyor zaten :)
ya size alışveriş merkezlerinden polis den vs den mesaj gelmiyor mu :)
neden bu kadar şaşırdınız ki :)

hani mesajlarda bedava yemek vs yazıyordu hani nerde göremedim ben :)
miting mesajları geliyor zaten :)
ya size alışveriş merkezlerinden polis den vs den mesaj gelmiyor mu :)
neden bu kadar şaşırdınız ki :)

hangi mesajlarda bedava yemek yazıyormuş:44:

twitter kapatılamaz, dünya ya rezil olduk, dünya bizi konuşuyor olamaz böyle bir şey ya :)
engellilerden daha önemliydi twitter konusu ki 78 sayfaya ulaşmış...
twitterin kapatılmasının kimileri için daha büyük dert olduğunu gördük, keşke o zaman farketseydik de durun daha önemli konular var deseydik twitteri geri plana itseydik..

ben demedim.. açılan bir konuda bir arkadaş iddia etti miting mesajlarında bedava yemek vs yazıyormuş.
hani paylaşılan mesaja baktım ben göremedim

Back