• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter Kapatıldı

Son düzenleme:
bana hiç mesaj gelmiyor nedense :44:
hayatımda hiç mitinglerede gitmedim

ben de şaşırdım,hem eşime hem de bana mesaj geldi.numaraları nasıl buluyorlar onu da anlamadım.mesajı sildim yoksa kaopyalardım.hatta şöyle bir cümle vardı,bir daha böyle bir başbakan gelmez,mitinge gelin v.s gibi cümleler:1:

anneme bi tek büyük birlik partisinden gelmiş
ben de anlamadım nerden buluyolar
bana hiç gelmedi mesaj filan

Aynı durum benim akrabalarda da oldu..
Sırf meraktan gittiler bir dolanır geliriz dediler:1::1:
Bedava otobüs olunca cazip geliyor demekki:1::1:

bir de kumanya dağıtıyorlarmış,az buçuk karınları doyuyor,hava değişimi yapıp geliyorlar:1:

bir de kumanya dağıtıyorlarmış,az buçuk karınları doyuyor,hava değişimi yapıp geliyorlar:1:

Detayları eve bir dönsünler öğrenecem nasıl dönecekler bakalım bindikleri otobüsleri bulabileceklermi görecez o karışıklıkta:9::9:
Kumanyada iyi fikirmiş işi biliyorlar valla..
İmkanlar süper :1:

Şunu anlamıyorum, Gezi olayları sırasında eylemcilere "itibarımız zedelendi, sizin yüzünüzden dünyaya rezil olduk" deniliyordu. Şimdi "Twitter'ın kapatılması dünyayı güldürüyor" denildiğinde "Çok mu önemli? Umrumuzda değil" gibi tepkiler geliyor. İlginç.

Detayları eve bir dönsünler öğrenecem nasıl dönecekler bakalım bindikleri otobüsleri bulabileceklermi görecez o karışıklıkta:9::9:
Kumanyada iyi fikirmiş işi biliyorlar valla..
İmkanlar süper :1:

evet dönsünler bakalım,izmir mitinginden sonra farklı şehirlere giden olmuştu:1:

evet dönsünler bakalım,izmir mitinginden sonra farklı şehirlere giden olmuştu:1:

Bizimkiler güngörenden gittiler İstanbuluda pek bilmem Ankaradayım ben telefonla bilgi alıyorum :1:
Umarım herkes evin yolunu bulur :1:
Götüren düşünsün valla :1:

Şunu anlamıyorum, Gezi olayları sırasında eylemcilere "itibarımız zedelendi, sizin yüzünüzden dünyaya rezil olduk" deniliyordu. Şimdi "Twitter'ın kapatılması dünyayı güldürüyor" denildiğinde "Çok mu önemli? Umrumuzda değil" gibi tepkiler geliyor. İlginç.

Tam isabet nokta atış desek yeridir herhalde.Ama şimdi o ayrı şey bu ayrı şey diye açıklamalar gelir:31:

Tam isabet nokta atış desek yeridir herhalde.Ama şimdi o ayrı şey bu ayrı şey diye açıklamalar gelir:31:

Evet bana kalırsa bence de ikisi aynı şey değil. Ben o olaylar sırasında insanlar hayatlarını kaybederken itibar falan gözümde değildi. Neyse herkesin değer yargısı farklı tabi. :ssz:

Fatih Portakal twitter üzerinden röportaj için Fuatavni ye çağrı yapıyor. Korkma, titre :27::27:

Cogu insan "Türkiye´nin dünyaya "rezil" oldugundan " söz ediyor da,
yahu biz o zaman bundan 3-5 sene önce zaten "rezil" olmustuk Youtube´nin kapanmasiyla,
o zaman neden kimse bu kadar dillendirmemisti bu "rezilligi" ? :ssz:

Vay efendim dünya bize gülüyormus.
Dünyanin bize gülmesini kafaniza takacagina, Twitter´in ülkemizi, hukukumuzu ne kadar adam yerine koymadigini
düsünün de ona dertlenin.

Bence.

Cogu insan "Türkiye´nin dünyaya "rezil" oldugundan " söz ediyor da,
yahu biz o zaman bundan 3-5 sene önce zaten "rezil" olmustuk Youtube´nin kapanmasiyla,
o zaman neden kimse bu kadar dillendirmemisti bu "rezilligi" ? :ssz:

Vay efendim dünya bize gülüyormus.
Dünyanin bize gülmesini kafaniza takacagina, Twitter´in ülkemizi, hukukumuzu ne kadar adam yerine koymadigini
düsünün de ona dertlenin.

Bence.

Balik bastan kokarmis... Twitter'in hukukumuzu adam yerine koyup koymadigini bilemem ama, bizzat basbakan TC hukukuna ve yargisina guvenmedigini sozleriyle belirtti bu ulkede... Bu da ayri trajikomik.. Sanki ulkede iktidar 12 senedir kendileri degil de baskalari imis gibi konusuyor. Tabi simdi... Gecen sene tam tersini savunuyordu, hukuka yargiya inanmayanlar hakkinda agir laflar ediyordu, o baska... Valla hangi sozune inanacagimi sasirdim, ben de onun yalancisiyim yani...:52:

Youtube 2007 de yasaklanmıştı ve o zamanlar çoğumuzun hayatında internet bu kadar geniş bir yer kaplamıyordu ve bu kadar aktif kullanmıyorduk ki:ssz:

Son düzenleme:
twitterın türkiyeyi tanımadığı doğru
ve bu büyük bi problem bence
çünkü diğer ülkelere bilgileri verip bize vermemesi hoş değil
o konu başka ama bu sebepten tüm kullanıcıların kısıtlanması doğru değil bence

madem önlem alınmak isteniyo en azından durumu düzgünce anlatıp seçimlerden sonra uygulamaya koysalar daha iyi olurdu

Back