Twitter Kapatıldı

alaraey,biz ne anlatmaya çalışıyoruz ama nasıl bu kadar farklı yere çekebiliyorsunuz anlamadım.

Twitter sayesinde,sosyal medya sayesinde bu insanlar seslerini duyurabiliyorlardı.

Bir imza atacaksınız sadece.

mesajları bilemem de otobüsle mitinge gidenlere sandvic,kek meyve suyu dağıtıyorlar.:34:

mesajları bilemem de otobüsle mitinge gidenlere sandvic,kek meyve suyu dağıtıyorlar.:34:

fotoğrafını çekip neden kanıtlamıyorlar peki.
yani ben olsam girerim otobüse fotosunu da çeker buyrun kanıtı bakın inanın derim.
hatta video çekerim montajsız :)

fotoğrafını çekip neden kanıtlamıyorlar peki.
yani ben olsam girerim otobüse fotosunu da çeker buyrun kanıtı bakın inanın derim.
hatta video çekerim montajsız :)

kanıtlanacak nesi var bunun.gidenler söylüyor yediklerini,bu vaatlerle gidiyorlar zaten,maksat kalabalık olması:34:

kanıtlanacak nesi var bunun.gidenler söylüyor yediklerini,bu vaatlerle gidiyorlar zaten,maksat kalabalık olması:34:

yani bende x partisinin mitingine gittim yedim içtim geldim:)
kanıtlanacak bir durum yoksa eğer.
x partisi uçakla götürüyor ama otobüsle felan diiil :37:

sağol canım
umarım sayıya ulaşılır
pek ilgilenen olmadı diğer sayfada buraya koyayım dedim

umarım canım.
bu imzaların işe yarayıp yaramadığını da bilmiyorum ama sayısa ulaşıldıgında inşallah yeteri kadar ilgilenirler durumla.

yani bende x partisinin mitingine gittim yedim içtim geldim:)
kanıtlanacak bir durum yoksa eğer.
x partisi uçakla götürüyor ama otobüsle felan diiil :37:

insanları erken saatte otobüslere topluyorlar ve saatlerce yolda gidiyorlar.gidenler de zaten durumu az olan insanlar,hatta kahvede orada burada zaman geçiren insanlar.tabii ki bu kişilerin karnı doymalı değil mi.yoksa cepten para harcayacak olsalar bu kadar giden olmaz:34:

insanları erken saatte otobüslere topluyorlar ve saatlerce yolda gidiyorlar.gidenler de zaten durumu az olan insanlar,hatta kahvede orada burada zaman geçiren insanlar.tabii ki bu kişilerin karnı doymalı değil mi.yoksa cepten para harcayacak olsalar bu kadar giden olmaz:34:

tamam sorun yok..
ben karınlarını doyurmasınlar demedim ki ..
sadece kanıt istedim..
insan otobüsün içerisinde yemek yerken pardon kek felan yerken bir hatıra fotoğrafı çekipte şuraya koymaz mı ya :37:

tamam sorun yok..
ben karınlarını doyurmasınlar demedim ki ..
sadece kanıt istedim..
insan otobüsün içerisinde yemek yerken pardon kek felan yerken bir hatıra fotoğrafı çekipte şuraya koymaz mı ya :37:

bir gün mitinge gidersem söz çekip paylaşacağım:52:

Başbakan Erdoğan, Keçiören'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada köşe yazarlarına "Twitter'ı savunmak size mi kaldı" diye seslendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Keçiören'de düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan'ın gündeminde mahkeme kararıyla erişime kapatılan Twitter vardı. Yapılan uyarıya rağmen Twitter yönetiminin söz konusu içeriğe yasak getirmediğini söyleyen Erdoğan, "Böyle bir olaya, yola gelene kadar ben 'hayır' dedim. Siz ne diyorsunuz Mesele bitmiştir. Benim için kararı veren yer burası, millet" diye konuştu.

Erdoğan şöyle devam etti: "Televizyonlara çıkıyorlar, birkaç milletle birlikte yaşamayan, milletin dilini konuşmayan kişiler çıkıyorlar, 'AK Parti, Erdoğan prestij kaybediyor' diyorlar. Bzim prestijimiz ne sizin ne Avrupalının nezdinde, ne şunun, ne bunun nezdinde. Biz halkın ve hakkın nezdindeki prestijimize bakıyoruz." Köşe yazarlarına da seslenen Erdoğan, "Twitter'ın savunmasını yapmak köşe yazarlarına mı kaldı hale bak. Bu ülkenin milletine, devletine karşı, bu ülkenin başbakanına 'Başçalan' diyen ahlaksızlara karşı, bunları savunmak size mi kaldı? Benim bakanıma kalkacak 'hırsız' diyecek, başkana 'hırsız' diyecek bunu savunmak ona mı kaldı Buyurun sandığa giriyoruz" ifadelerini kullandı.

'EY BATI NEREDESİN?'

Erdoğan, Mısır'da Müslüman Kardeşler üyelerine verilen idam kararlarına da şu sözlerle değindi: "Tam 529 idam kararı. Ey Batı, neredesin Sesin niye çıkmıyor Hani Avrupa Birliğinde idam kalkmıştı, niye sesiniz çıkmıyor."

ntvmsnbc

Sözüme ne kadar itibar edersiniz bilmiyorum ama partiler miting alanlarına otobüs kaldırıyor, şehirlerarası mitinglere gidiliyor mu, para vs veriliyor mu bilmiyorum, bilmediğim birşey hakkında iddiada bulunmak istemem kesinlikle, mesela x siyasi lider A şehrine geldiyse çevre ilçelerde duyuru yapılıyor, falanca partisi genel başkanının şurda şu saatte mitingi var, şu saatte otobüs kalkacak, tüm halkımıza duyurulur diye herkesi davet ederler.
Ben birkaç partinin bu tip duyurularını kulaklarımla duydum, lakin dediğim gibi o otobüslere binenlere birşeyler dağıtılıyor mu bilmiyorum. Mitinge katılmak isteyenleri ilçelerden toplama işini tek bir parti yapmadığına göre normal birşey ki yapıyorlar.

bir gün mitinge gidersem söz çekip paylaşacağım:52:

bir gün ?
ne zaman taaa genel seçimleri mi beklicem :)
bu seçimde çekemezmisiniz :)
hayır kendi milleti mi bilmesem yani :)
ellerimizden telefon düşmez fotoğraf makinesi düşmez :)
hele böyle anları hiç kaçırmayız, otobüsün önünde, sağında solunda, merdivenlerinde her yerde çekinir illaki bir faceye felan koyarız :)
ama bakıyom bakıyom ne face de ne twitter de bir hatıra fotoğrafı göremiyorum :37:
akp mitingi hatırası diye albüm yapar bi insan dimi ama :37:

bir gün ?
ne zaman taaa genel seçimleri mi beklicem :)
bu seçimde çekemezmisiniz :)
hayır kendi milleti mi bilmesem yani :)
ellerimizden telefon düşmez fotoğraf makinesi düşmez :)
hele böyle anları hiç kaçırmayız, otobüsün önünde, sağında solunda, merdivenlerinde her yerde çekinir illaki bir faceye felan koyarız :)
ama bakıyom bakıyom ne face de ne twitter de bir hatıra fotoğrafı göremiyorum :37:
akp mitingi hatırası diye albüm yapar bi insan dimi ama :37:

ben foto çekmeyi çok severim,hatta gün fotoğrafçılığı yapıyorum:1:

gidecek olsam albümler yapardım her halde.:60:

genel seçimler ne zaman bu arada seneye mi

Back