- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi PembeLokum
üniversiteye başlamıştım 2007de. Öncesinde bilgisayarla haşır neşir değildim. Bizim okulun internet ağından youtube a giriliyordu ben yasak olduğunu bile çok geç öğrenmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Youtube 2007 de yasaklanmıştı ve o zamanlar çoğumuzun hayatında internet bu kadar geniş bir yer kaplamıyordu ve bu kadar aktif kullanmıyorduk ki
hatunlar ben başka bir yönden bakıcam konuya
benim anlamadıgım şu . ülkemizde kendi vatandaşıız hoş karşılamaz eleştirir anlarım , ama jet hızıyle başka ülkeler neden hemen rest çeker ?
helede bu kuş kendi ülkerinde denetimle uçarken bizde niye başı boş bırakılması için çabalarlar ?
yabancı bir kuruluş neden ülkemizin kurallarını tanımaz .aklınca sen kim oluyorsun diye takmaz ?
verdiginiz linkde başbakanın farkli zamanlarda görüşlerinin degiştigi var . benim yukardaki mesajımın ne ilgisi var anlamış deyilim . yanlış videomu izledim aceba dedim ... düşüncelerinin degişmesinde başbakanı savunacak deyilim ... bununla çok karşılaşıyoruz . mesela dün başka partiye ,bu seçim başka partiye oy vermek gibi . yada dün cemaatle işi olmayanların bugün kanka oldukları gibi . malesefki insanların düşünce ve tavırları duruma göre çok çabuk degişiyor .. bu konuda kimseyi tastikliycek deyilim ...Senin sorunun cevabini senin her lafina inandigin basbakanin bir onceki mesajda arkadasin verdigi linkin hemen baslarinda vermis. Simdi biz soylesek inanmazsin, git Erdogan'dan dinle sorunun cevabini...
Onceki mesaji aramak sana zahmet olmasin, bir de ben vereyim linki:
https://www.youtube.com/watch?a=&feature=youtu.be&v=PIq4bQJkjRs&app=desktop
ne güzel söylemişsiniz ...hayır gülseler ne olur ki..
bir zamanlar senin topraklarını paylaşmış, senin topraklarını yakmış yıkmış toplumlar gülseler ne olur,
bu kadar mı milletin içine dert oldu,
ne çabuk unuttunuz bu insanların masa başında sizi paylaşırken güldüklerini eğlendiklerini,
herkesin diline pelesenk oldu isviçre bize gülüyor, almanya bize gülüyor :)
ne büyük dertttt :)
afedersiniz umurumda deyil benim lafim oldugundan cevap yazıyorum . bu konudada umurumda olmamıştı diş ülkelerin ne düşündügü .. beni ilgilendiren benim ülkemin insanı ....Şunu anlamıyorum, Gezi olayları sırasında eylemcilere "itibarımız zedelendi, sizin yüzünüzden dünyaya rezil olduk" deniliyordu. Şimdi "Twitter'ın kapatılması dünyayı güldürüyor" denildiğinde "Çok mu önemli? Umrumuzda değil" gibi tepkiler geliyor. İlginç.
Tam isabet nokta atış desek yeridir herhalde.Ama şimdi o ayrı şey bu ayrı şey diye açıklamalar gelir
twitterın türkiyeyi tanımadığı doğru
ve bu büyük bi problem bence
çünkü diğer ülkelere bilgileri verip bize vermemesi hoş değil
o konu başka ama bu sebepten tüm kullanıcıların kısıtlanması doğru değil bence
madem önlem alınmak isteniyo en azından durumu düzgünce anlatıp seçimlerden sonra uygulamaya koysalar daha iyi olurdu
afedersiniz umurumda deyil benim lafim oldugundan cevap yazıyorum . bu konudada umurumda olmamıştı diş ülkelerin ne düşündügü .. beni ilgilendiren benim ülkemin insanı ....
şu anda dünyada kaç ülke var bize dost .. hiççç ! o yüzden ne düşündeklieri çok ilgilendirmiyor beni .... benim ülkem güçlü olsun kimsenin gölgesinde kalmasın benim umurumda olan o .......
:
Sizi hedef alarak yazmamıştım. Burada değil genel olarak verilen tepkiler üzerinden yorum yaptım. İki durumda da umrumda değil diyenlerdenseniz üstünüze alınmanıza gerek yok. Ben de dünyaya rezil olmayı umursamayanlardanım. O olaylar sırasında epey tepki olmuştu itibar itibar diye, bu çelişki dikkatimi çekti sadece.
Twitterin kapatilmasinin alkislanacak bir tarafi yok. Olsaydi biz de alkislardik herhalde, kedi olali bir fare yakaladi diye..
pcnize indirdiğiniz yada telefoa indirdiğiiz programlar çalışıyorken banka hesaplarıızı açmayı olie işlem yapmayın.
Pc'de sadece dns ayarlarını değiştrdim program yuklu değil.İnternet bankacılıgı sıkıntı olmaz değil mi ?
Mesajimi yine anlamak istediginiz gibi anlamissiniz .
Youtube 2007 de yasaklanmıştı ve o zamanlar çoğumuzun hayatında internet bu kadar geniş bir yer kaplamıyordu ve bu kadar aktif kullanmıyorduk ki
Bazıları anlayamaz....
Eki Görüntüle 1035393
Heh işte geçen gün tamda kanser hastalarının mağduriyetiyle ilgili birşeyler paylaşmıştım başka bir topikte ama kimse tek bir söz etmedi o yazıya. Söylenecek sözde yok gerçi çünkü sonuna kadar haklıydım yazımda.
Bu ülkede kanser hastalarının mağduriyetini anlayan siyasi yok, varsa yoksa avmler, kışlalar, kocaman binalar dikmeyi halka hizmet sanıyorlar, lösemi hastaları için yapılan gen testleri çok pahalı, hastanelerdeki yatak kapasitesi yetersiz kanser hastalarını yatırmak için, kanser teşhis ve tedavisi pahalı, bazı ilaçların anlaşması hala sağlanamadığı için hastalar ve hasta yakınları mağdur, kanser hastalarının yurtdışı tedavileri prosedürlere takılı kalıyor ama biz ne yapıyoruz kanser hastası üniversiteli bir kıza ve tüm kanser hastalarına tedavi için imkan sağlayacağımıza eline para tutuşturuyoruz.
Oysa bu hastalar için fon oluşturulmalı, maddi imkanı yetersiz hastaların teşhis tedavi işlemlerini devlet üstlenmeli, alışveriş merkezleri, görkemli binalar yerine hastaneler yapılmalı, gen testleri ücretsiz veya katılım paylı olmalı.
Bunu bulduğum her fırsatta sürekli dile getireceğim çünkü ülkemizde kanserden ölümler ilk sıralara yerleşmeye başladı, engelli vatandaşlar içinde yazacağım çok şey var ama onunda zamanı vardır bekliyorum, projelerde bunlardan eser yok, varsa yoksa park, kapı, avm
Lafım birine ikisine değil hepsine
Heh işte geçen gün tamda kanser hastalarının mağduriyetiyle ilgili birşeyler paylaşmıştım başka bir topikte ama kimse tek bir söz etmedi o yazıya. Söylenecek sözde yok gerçi çünkü sonuna kadar haklıydım yazımda.
Bu ülkede kanser hastalarının mağduriyetini anlayan siyasi yok, varsa yoksa avmler, kışlalar, kocaman binalar dikmeyi halka hizmet sanıyorlar, lösemi hastaları için yapılan gen testleri çok pahalı, hastanelerdeki yatak kapasitesi yetersiz kanser hastalarını yatırmak için, kanser teşhis ve tedavisi pahalı, bazı ilaçların anlaşması hala sağlanamadığı için hastalar ve hasta yakınları mağdur, kanser hastalarının yurtdışı tedavileri prosedürlere takılı kalıyor ama biz ne yapıyoruz kanser hastası üniversiteli bir kıza ve tüm kanser hastalarına tedavi için imkan sağlayacağımıza eline para tutuşturuyoruz.
Oysa bu hastalar için fon oluşturulmalı, maddi imkanı yetersiz hastaların teşhis tedavi işlemlerini devlet üstlenmeli, alışveriş merkezleri, görkemli binalar yerine hastaneler yapılmalı, gen testleri ücretsiz veya katılım paylı olmalı.
Bunu bulduğum her fırsatta sürekli dile getireceğim çünkü ülkemizde kanserden ölümler ilk sıralara yerleşmeye başladı, engelli vatandaşlar içinde yazacağım çok şey var ama onunda zamanı vardır bekliyorum, projelerde bunlardan eser yok, varsa yoksa park, kapı, avm
Lafım birine ikisine değil hepsine