Twitter Kapatıldı

üniversiteye başlamıştım 2007de. Öncesinde bilgisayarla haşır neşir değildim. Bizim okulun internet ağından youtube a giriliyordu ben yasak olduğunu bile çok geç öğrenmiştim

Youtube 2007 de yasaklanmıştı ve o zamanlar çoğumuzun hayatında internet bu kadar geniş bir yer kaplamıyordu ve bu kadar aktif kullanmıyorduk ki

o zaman da başka sitelerden giriliyodu dns değiştirip
o yüzden kimse problem yapmıyodu

2007'de interneti yeni yeni kullanıyordum ve yootube'u bilmiyordum

verdiginiz linkde başbakanın farkli zamanlarda görüşlerinin degiştigi var . benim yukardaki mesajımın ne ilgisi var anlamış deyilim . yanlış videomu izledim aceba dedim ... düşüncelerinin degişmesinde başbakanı savunacak deyilim ... bununla çok karşılaşıyoruz . mesela dün başka partiye ,bu seçim başka partiye oy vermek gibi . yada dün cemaatle işi olmayanların bugün kanka oldukları gibi . malesefki insanların düşünce ve tavırları duruma göre çok çabuk degişiyor .. bu konuda kimseyi tastikliycek deyilim ...
lütfen sabit fikirle yorum yapmayın , üslübünuzada dikkat edin .:18:
ne güzel söylemişsiniz ...
afedersiniz umurumda deyil benim lafim oldugundan cevap yazıyorum . bu konudada umurumda olmamıştı diş ülkelerin ne düşündügü .. beni ilgilendiren benim ülkemin insanı ....
şu anda dünyada kaç ülke var bize dost .. hiççç ! o yüzden ne düşündeklieri çok ilgilendirmiyor beni .... benim ülkem güçlü olsun kimsenin gölgesinde kalmasın benim umurumda olan o .......

Tam isabet nokta atış desek yeridir herhalde.Ama şimdi o ayrı şey bu ayrı şey diye açıklamalar gelir

sizinle hemfikirim bu konuda ... ama sanırım seçimden önce olacak olaylara engel olmak için birazda .. olayın farklı yönleri var yani .....
kişisel kanaatim yasagın uzun sürmeyegegi....
ama kontrolsüz özgürlükden yana deyilim ... bir söz vardı yanlış hatırlamıyorsam'' özgürlük başkasının özgürlük sınırında biter '' diye .. ben bu söze katılıyorum ....

Son düzenleme:

Sizi hedef alarak yazmamıştım. Burada değil genel olarak verilen tepkiler üzerinden yorum yaptım. İki durumda da umrumda değil diyenlerdenseniz üstünüze alınmanıza gerek yok. Ben de dünyaya rezil olmayı umursamayanlardanım. O olaylar sırasında epey tepki olmuştu itibar itibar diye, bu çelişki dikkatimi çekti sadece.

..kendimi anlatabildigime sevindim .....

buradaki genel yorumlarda genelde hep uç noktada yorum yapılıyor .. ve cevap yazmak içinde, uç noktada cevap geliyor ...

kimse hiçbir olguya körü körüne baglanmamalı . varsa kusuru eleştirmeli ,alkişlanacaksada alkışlamalı ...

Twitterin kapatilmasinin alkislanacak bir tarafi yok. Olsaydi biz de alkislardik herhalde, kedi olali bir fare yakaladi diye..

pcnize indirdiğiniz yada telefoa indirdiğiiz programlar çalışıyorken banka hesaplarıızı açmayı olie işlem yapmayın.

pcnize indirdiğiniz yada telefoa indirdiğiiz programlar çalışıyorken banka hesaplarıızı açmayı olie işlem yapmayın.

Pc'de sadece dns ayarlarını değiştrdim program yuklu değil.İnternet bankacılıgı sıkıntı olmaz değil mi ?

Pc'de sadece dns ayarlarını değiştrdim program yuklu değil.İnternet bankacılıgı sıkıntı olmaz değil mi ?

dns sıkıntı olmaz, fakat programların içine eklenmiş herhangi bir yazılım bütün hesap bilgilerinizi ele geçirebilir.

twitter kapatıldı lakin CB bile tweet atarak duruma hayret ediyor... Sonumuz hayr olsun ne diyelim... :44:

Youtube 2007 de yasaklanmıştı ve o zamanlar çoğumuzun hayatında internet bu kadar geniş bir yer kaplamıyordu ve bu kadar aktif kullanmıyorduk ki

Evet Atatürk'e hakaret içeren bir videoyu kaldırmadıkları için erişim engellenmişti bir süre.

Heh işte geçen gün tamda kanser hastalarının mağduriyetiyle ilgili birşeyler paylaşmıştım başka bir topikte ama kimse tek bir söz etmedi o yazıya. Söylenecek sözde yok gerçi çünkü sonuna kadar haklıydım yazımda.

Bu ülkede kanser hastalarının mağduriyetini anlayan siyasi yok, varsa yoksa avmler, kışlalar, kocaman binalar dikmeyi halka hizmet sanıyorlar, lösemi hastaları için yapılan gen testleri çok pahalı, hastanelerdeki yatak kapasitesi yetersiz kanser hastalarını yatırmak için, kanser teşhis ve tedavisi pahalı, bazı ilaçların anlaşması hala sağlanamadığı için hastalar ve hasta yakınları mağdur, kanser hastalarının yurtdışı tedavileri prosedürlere takılı kalıyor ama biz ne yapıyoruz kanser hastası üniversiteli bir kıza ve tüm kanser hastalarına tedavi için imkan sağlayacağımıza eline para tutuşturuyoruz.

Oysa bu hastalar için fon oluşturulmalı, maddi imkanı yetersiz hastaların teşhis tedavi işlemlerini devlet üstlenmeli, alışveriş merkezleri, görkemli binalar yerine hastaneler yapılmalı, gen testleri ücretsiz veya katılım paylı olmalı.

Bunu bulduğum her fırsatta sürekli dile getireceğim çünkü ülkemizde kanserden ölümler ilk sıralara yerleşmeye başladı, engelli vatandaşlar içinde yazacağım çok şey var ama onunda zamanı vardır bekliyorum, projelerde bunlardan eser yok, varsa yoksa park, kapı, avm
Lafım birine ikisine değil hepsine

Twitter'ı, Facebook'u, hepsini bırak herhangi bir siteyi kapatma kararı internet cahilliğinden başka birşey değil. İlkokul beş çocuğu bile bilir ki, sen istediğin kadar yasakla internet denilen mecraada mutlaka ve mutlaka bir yolu vardır. Faşist zihniyetlerin, sığ beyinlilerin düşünemedikleri bu. İstiyorlar ki kimse hiçbir şeyi konuşmasın, kimse hiçbir şeyi bilmesin. Ama artık günümüzde bu mümkün değil. Madem çok rahatsızsın, madem birinin hakaret ettiğini düşünüyorsun, açarsın o kişiye dava, elinde delilin de varsa hukuk yoluyla uğraşırsın. Ama bunların derdi hukuk değil ki, bunların derdi insanların üç maymun olması; Görmeyeceksin, duymayacaksın, konuşmayacaksın... Ama artık yemez bu saatten sonra. Benim komşumun on yaşındaki çocuğu bile şu an Twitter'da:))) Allah bunlara akıl fikir ihsan eylesin.

geçenlerde konuşmuştuk biz topikte
aslında tvye de çıkıyo gündeme geliyo ama sağlık bakanlığının gündeme alması için napabiliriz bilemiyorum
genellikle aileler bakanı yalayıp rica edip birşeyler yaptırıyolar
ama genel bi yasa düzenlemesi yapılmıyo sanırım

zaten hastanelerde lösemiler için kan testleri bile yapılamıyo pahalı olduğu için
hepsi beklemede
2 yıl önce alınan kanlar bile analiz edilemiyo
ben bunu çok anlamsız bulmuştum ve çoğu insanın haberi yok bunlardan ancak başına gelen anlıyo

bu tür şeyler için özel bi birim oluşturulup çalışmalar yapılmalı ama nasıl olacak bilemiyorum

engelliler için de yasa çıktı aslında 2015e kadar altyapısı vs yi bitiremeyen belediler için şikayet yağmuru başlayacak sanırım
ben bizzat şikayet inceleyip

Son düzenleme:

Sonuna kadar haklısın Mune aktif olarak twitter kulanıyorum her gün sayfamda onlarca kan ilanı, ilik ihtiyacı olan insanlar görüyorum vatandaş olarak biz dikkatlerini çekebilmek için, insanları ilik vermeye teşvik etmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama devletin umursamazlığı sinirlerini bozuyor insanın... Bir ilik bankamız yok hala, ilik vermeye gidiyor insanlar bütçe ayrılmadığı için işlenmiyor. Dün sağlık bakanı çıkmış twitter diz çöktü diyor biz de sen bırak twitterı ilik bankası açın da biz dizde çökeriz takla bile atarız dedik ama kime dedik tabi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…