• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter Kapatıldı

Maalesef Twitter Türkiye'yi tanımıyor, yani evet kullanıcı bilgilerini asla paylaşmıyor. Fakat Facebook öyle değil zira Türkiye çok büyük bir reklam pastası onu kaybetmemek adına gık deseniz hesabınıza ait bilgiler resmi kanallar üzerinden gerekli birimlere veriliyor. Aynı sorunu Yahoo'da da yaşamıştık yıllar önce. Yahoo üzerinden atacağınız her türlü illegal e-posta da sizi asla bulamazlardı. Şimdi öyle değil.

Burada twitterın bizi adam yerine koyamaması işin başka boyutu.

Bu arada son dakika çok taze bir bilgi, "savcılık 2 kullanıcımızın bilgilerini istedi" bu sefer şaka değil. Lütfen kimse bana ben miyim diye sormasın veya benim adresim şu rahat rahat verin diye de artislik yapmasın.

durum şuki nedeni nedir mutlaka sölemişlerdir ve sizin bakış açınız nedir. zira burda hakarete varan konuşmalar olmadı...birileri şıkayetçi mi olmuş....!!!

Son düzenleme:
Be demek oluyor kiiii

İzleniyoruz arkadaşlar :27::27::27::27::27::27:

aaaaa gerçi bunu bilmeyenimiz varmıydı ki acaba :1::1::1::1::1::1:

Ay öldüm gülmekten ya:DDDDDD
Allah iyiliginizi versin su " twitter devlet ile ne bilgisi paylasacak, komik olmayin" diyen arkadas:)))
Cok yasayin ya:))))))
Kendimi sorgulamama neden oldunuz:)))
Sanki herkes herseyin bilincindeymis gibi, herkesin pencerisi ayni ölcüde gibi konusuyorum iste bende kusura bakmayin:))
Devlet Twetter ile Kus sembolünü Kadinlar Külübünün caldigi bilgisini paylasiyor bence...

oldu canım sen kendi kendine gülmeye devam et
herkes bir olamaz tabi ki ama önemli olan edep ve terbiye sınırları içinde iletişim kurabilmek
siz mesela çok uzaksınız böyle biri olmaktan
ben de size gülemiyorum sadece acıyorum

çat kapı tebliğ daha keyifli olacaktır diye düşünüyorum...
Neden insanları tedirginlik içinde bırakmaya ne gerek var ki özelden bilgilendirin her kimse kişiler ki,insanlar burada zan altında hissetmesin kendilerini.Ki ben biraz önce yazdım bu sitede üyeler maşallah birbirlerini ihbar ediyormuş.bunları bizzat kendileri yazdı.Ne hale geldik acaba...

Son düzenleme:
Bir kisim, insanlari secimlerinden dolayi, cahillik, bilgisizlik, bidon kafalilik, ve oyu gecersiz olmasi gereken kesim olarak görüyorken, onlarinda " aslinda biz sizinde geleceginizi kurtaryoruz" demesi cok normal degil mi?:)
Saygi göstermeden saygi beklemek ne kadar ironik.
Birileri yillardir saydiriyor " sözde, Iran olmayi önlüyorlar, insanlari koruyorlar" birakin madem kimse kimsenin gelecegini korumasin.
Ayrica Basbakan sabirli, Allah sahittir ki, bazen düsünüyorum bu yapilanlar bana yapilsa ve üstüne diktatör denilse ne yaparim bilmiyorum.
Ben sabredemem.
Daha cok olmuyor 60-70 yasinda ki bir kadinin " bu Basbakanin tenzile anasi o..pu, bu basbakan o...pu cocugu, kaldirin resimlerini, polisler sizlerde mi o...pu cocugusunuz niye kaldirm iyorsunuz" diye bagiriyordu.
Acaba ölmüs annesine bu derece hakarete kim sabredebilir, üstelik bu Teyze? arkasindanda " Diktatör Tayyip" diye bagiriyordu.
Ne ironi ama.
Acaba bu cikan montaj, santaj, dublaj kayitlarindan dolayimi bu kadar öfkeli bu Bagyan?:)
Yoksa zaten yillardir düsürülmeye calisiliyorduda sonunda bir tuzak mi kuruldu, isbirlikci, coklu ittifakla.
Acaba kiskirtan ve ayristiran kim?

Bu küfürlü diyalog la ilgili birşey izlemedim duymadım kaçırmış olabilirim.
Ben karşılıklı hakareti uç noktaları tasvip etmiyorum.Kim yaparsa yapsın onaylamıyorum.
Zamanında oy vererek kendilerini tercih ettiğimde ne koyun ya da yobazdım ne de şimdi oy vermeyerek elit kültürlü biri oluyorum.Buna göre insan değerlendirmesi yapmıyorum.Lider olanlar,hüküm verenler her zaman olumlu olumsuz tepki alacaklarını bilerek bu görevlere soyunuyorlar.Sevenleri olduğu kadar sevmeyenleride olacaktır.Bu şekilde aldıkları tepkiler eleştiriler onları mağdur konumuna sokmuyor benim gözümde.Ayrıştırmayı sen ben değil başbakan yaparsa bu başka yerlere gidiyor toparlanması zor üstelik geri adım atmak yerine devam edip daha da kışkırtıyor.Büyük kitlelere hitap edenlerin iki kere düşünüp bir kere konuşması gerekiyor.

Son düzenleme:
yapmayın hepimiz bayanız..
çok etkilenmez bu olaydan da ne demek ?
çok üzüldüm ben bu cümleye..
magazin dünyasının içindeler diye hiçbirşeyden etkilenmezler anlamı çıkmamalı.
ki dün kızı var evladı var kendi anlattı kızım ağladı diye
ne demek etkilenmezler
ekranlara çıkıp salya sümük ağlamadı, acıtasyon yapmadı diye sadece açıklama yaptı bundan etkilenmedi anlamı çıkmamalı,
tamam yaşam alanında kendi bildikleri gibi yaşasınlar kesinlikle ama ses düzeyi yükselirse bu bazı komşularınızı rahatsız eder..
rahatsız olanların da sesini kısın demeye hakları vardır..
her durumda her şartta özgürlük olamaz olmuyor yani
karşı komşunuz evinin perdelerini açıp karşınızda çırıl çıplak soyunsa kendi evi içi dahi olsa rahatsız olursunuz
verecek örnek çok
yani rahatsızlık olursa bazı engellemeler ve kısıtlamalar getiriliyor.
dünyanın her yerinde bu böyle..
yüzde yüz herşeyiyle özgür olan bir ülke olsan inanın herkesden önce ben gider yerleşirim o ülkeye :)

çok derin bakıyorsunuz olaya bence.
Yani orta direk biri olsa belki dedikleriniz doğru olabilir. Ama göz önünde olan biri için bu tür çamurların atılmasına şaşırmamak lazım. Kendisinin de böyle yorumladığını düşünüyorum. Elbette kişisel olarak rahatsız olacaktır ama sosyal medya rezilliğine bağlayacak kadar ileri bir olay değil bence. Daha farklı, daha derin şeyler olurken sosyal medyada çıkan bir dedikodunun hayatını mahvedeceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Ayşe, Fatma olsa bir noktaya kadar anlayabilirim ama bu konu için anlayamıyorum.

Burada asıl önemli olan siz talebe nasıl karşılık vereceksiniz?

o üyelerin kendilerini bilmelerinde nasıl bir sakınca var ki :44:

bu konuda uygulamanız nasıl? veriyor musunuz kullanıcı bilgilerini?

durum şuki nedenin nedir mutlaka sölemişlerdir ve sizin bakış açınız. zira burda hakarete varan konuşmalar olmadı

Merhaba
Bu konudan dolayı değil zaten 2 farklı konudan dolayı böyle bir talep geldi. geçmişte de çok geliyordu fakat genelde doktorlara söylenen kötü söz içerikliydi bu sefer konu burada yer alan haberler.

Maalesef Twitter Türkiye'yi tanımıyor, yani evet kullanıcı bilgilerini asla paylaşmıyor. Fakat Facebook öyle değil zira Türkiye çok büyük bir reklam pastası onu kaybetmemek adına gık deseniz hesabınıza ait bilgiler resmi kanallar üzerinden gerekli birimlere veriliyor. Aynı sorunu Yahoo'da da yaşamıştık yıllar önce. Yahoo üzerinden atacağınız her türlü illegal e-posta da sizi asla bulamazlardı. Şimdi öyle değil.

Burada twitterın bizi adam yerine koyamaması işin başka boyutu.

Bu arada son dakika çok taze bir bilgi, "savcılık 2 kullanıcımızın bilgilerini istedi" bu sefer şaka değil. Lütfen kimse bana ben miyim diye sormasın veya benim adresim şu rahat rahat verin diye de artislik yapmasın.

Ben Twitter in geri adim atacagini düsünüyorum.
Zira suan insanlar yinede erisebiliyor ama hala bilgi paylasimina yanasmazlarsa daha SIKI tedbirler gelecektir engel konusunda.
Milyarlarca dolardan bahsediyoruz:)
Twetter asla o kadar parayi kacirmak istemez.
Ayrica Türkiye Twitter kullaniciliginda dünyada 1. ülke gerisini siz düsünün yani, giden paranin boyutunu...

Merhaba
Bu konudan dolayı değil zaten 2 farklı konudan dolayı böyle bir talep geldi. geçmişte de çok geliyordu fakat genelde doktorlara söylenen kötü söz içerikliydi bu sefer konu burada yer alan haberler.

Kazen konu her ne ise buraya açık açık yazmandan dahi bir sakınca olacağını sanmıyorum.
hakikaten de insanlar acaba ben miyim diye tedirgin olacağına bilsinler yani ne zararı var ki?
bunu buraya söyleyip çekiliyorsunuz ama hatırlıyorsanız geçenki konuda eşim benden boşanacak söyleyin diyen bile vardı.

ya hiç yazmayacaktınız ya da söyleyin gitsin insanlar da nasıl yol izleyeceğini düşünsün.

çok derin bakıyorsunuz olaya bence.
Yani orta direk biri olsa belki dedikleriniz doğru olabilir. Ama göz önünde olan biri için bu tür çamurların atılmasına şaşırmamak lazım. Kendisinin de böyle yorumladığını düşünüyorum. Elbette kişisel olarak rahatsız olacaktır ama sosyal medya rezilliğine bağlayacak kadar ileri bir olay değil bence. Daha farklı, daha derin şeyler olurken sosyal medyada çıkan bir dedikodunun hayatını mahvedeceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Ayşe, Fatma olsa bir noktaya kadar anlayabilirim ama bu konu için anlayamıyorum.

olabilir..
ben bir kadına iftira atılınca çok üzülüyorum fazlaca duygusalım bu konuda..
ünlüleri dışarıdan tanıyoruz,
içlerinde ne fırtınalar kopuyor bilmiyoruz,
yani zaten bunlar alışkınlar etkilenmezler ki demek doğru mu?
ben kendi penceremden baktım, sizde kendi pencerenizden baktınız olaya,
zaten yaşamın her alanında bu böyle
bunun için kendi aramızda tartışmaya gerek yok.
99 kişi aynı fikirde olsa da bir kişinin fikri muhakkak farklı olacaktır :)

Zira suan insanlar yinede erisebiliyor ama hala bilgi paylasimina yanasmazlarsa daha SIKI tedbirler gelecektir engel konusunda.
Ayrica Türkiye Twitter kullaniciliginda dünyada 1. ülke gerisini siz düsünün yani, giden paranin boyutunu...

begen butonu olmadigi icin alintiliyorum :D

bende hic sanmiyorum nede olsa dnsler degisiyor ve giris yapiliyor vergi ödeme geregi de kalmiyor, umarim tam bir kitleme olur da twitter büro acma mecburiyetinde kalirlar nede olsa onca paraciklar var isin ucunda :)
bunun haricinden gecmislerden baska bir konu geldi aklima dogrusu baska yerde okudumda geldi aklima :)
ve aynen buraya aktariyorum;

Başbakan Erdoğan, daha öncede Atatürk aleyhine, Atatürk'e yönelik hakaretler içeren bir videoyu yayınlayan ve tüm uyarılara rağmen bu videoları kaldırmadığı için Youtube'a defalarca son bir uyarıda bulunmuş ancak Youtube bunu umursamamıştı. T.C. Devletinin uyarılarını ciddiye almayan Youtube'a erişim yasaklanmıştı!

O ZAMAN HÜKÜMETE HELAL OLSUN DİYENLER; BUGÜN TÜRKİYE'Yİ TANIMAYAN, TÜRKİYE'Yİ İNGİTERE VE FRANSA'DAN DAHA AŞAĞI GÖREN TWİTTER İÇİN HÜKÜMETE SALDIRIYOR! :53:

Son düzenleme:
Merhaba

ama haberler kaynaklı konuluyo zaten
yani aynı haberler her yerde var yani
burada paylaşılınca neden sorun oluyomuş ki

weis'cim agzın bal yesin..:))

Kazen konu her ne ise buraya açık açık yazmandan dahi bir sakınca olacağını sanmıyorum.
hakikaten de insanlar acaba ben miyim diye tedirgin olacağına bilsinler yani ne zararı var ki?
bunu buraya söyleyip çekiliyorsunuz ama hatırlıyorsanız geçenki konuda eşim benden boşanacak söyleyin diyen bile vardı.

ya hiç yazmayacaktınız ya da söyleyin gitsin insanlar da nasıl yol izleyeceğini düşünsün.

bu konuyla alaklı değilse neden burda paylaşıldı...yada açıklama yapılacaksa tam yapılmalıydı diye düşünüyorum...konu dağıldı

Giremeyenler hotspot shield indirsin arkadaşlar. Aynı zamanda koruma programıdır.

Bu yasaklamalara şaşırmıyorum artık ben. Korku büyük. Faşizm böyle bir şey.

Back