• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter Kapatıldı

Hem yazıyorsunuz, hem korkuyorsunuz :))

Geçen hafta ayakkabı kutusu satan bir adamcağız gözaltına alındı bu ülkede kontes,ayakkabı kutusu gösteren bir kadın aynı şekilde.:ssz:
Kimsenin hesabını veremeyeceği birşey yazdığı yok,ama artık adalete güven yok bu ülkede.
Özelliklede AKP yi desteklemeyen kesim için.

Geçen hafta ayakkabı kutusu satan bir adamcağız gözaltına alındı bu ülkede kontes,ayakkabı kutusu gösteren bir kadın aynı şekilde.:ssz:
Kimsenin hesabını veremeyeceği birşey yazdığı yok,ama artık adalete güven yok bu ülkede.
Özelliklede AKP yi desteklemeyen kesim için.

Aynen öyle. Yönetim şeklimiz keyfilik oldu:ssz:

yok ya yeminler olsun şu siyasi konulara birdaha yazmayacağım bıktım artık başımıza bir şey gelir mi hissinden ne günlerdeyiz Allahım sen yardım et bize...

siyasi konulardan giren kolay kkolay çıkamıyomuş diye duydum:)
facemde bu sabah açıklama yazdım hangi görüşten olursa olsun hakaret içerikli görüş yayınlayan arkadaşları sileceyim diye..herşeyin bir uslubu olmalı değilmi?

yani doğru mu anladım o 2 kişiden biri fal topiğinden, diğeri siyasetten :44:

Verilen bilgilerden bir şey çıksaydı şu an sözlüklerin çoğu uçmuş olurdu:32:

Hayirdir arkadaslar bakiyorumda cok önemli olan twitteri unuttunuz :D konu disina giriyoruz, ayri bir baslik acalim o 2 kisi icin :D

ya bu twitter kapatmak nedir allah aşkına.. çocuk gibi.. başbakan kendi ayağına kurşun sıkıyor.
egemenin o seviyesizliğine değinmedi ya, hala yanında tutuyor ya, herşey bitti gözümde.. dinime, imanıma, kuranıma saldıranların karşısında duramadı ya.. ömür billah oy vermem..

Back