- 21 Eylül 2013
- 1.402
- 530
- 168
- 37
- Konu Sahibi PembeLokum
bir cevap verdim de neyse hadi preztablkontes...başka uğraş bul komikleşip tartışmanın anlamı yok...Hem yazıyorsunuz, hem korkuyorsunuz :))
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir cevap verdim de neyse hadi preztablkontes...başka uğraş bul komikleşip tartışmanın anlamı yok...Hem yazıyorsunuz, hem korkuyorsunuz :))
Hem yazıyorsunuz, hem korkuyorsunuz :))
Geçen hafta ayakkabı kutusu satan bir adamcağız gözaltına alındı bu ülkede kontes,ayakkabı kutusu gösteren bir kadın aynı şekilde.
Kimsenin hesabını veremeyeceği birşey yazdığı yok,ama artık adalete güven yok bu ülkede.
Özelliklede AKP yi desteklemeyen kesim için.
Siz neden korkmuyorsunuz belli bir yanda yazanların başına bir şey gelmiyor ne de olsa şu günlerde ondan mı acaba bilemedim ki bak şimdi .
yok ya yeminler olsun şu siyasi konulara birdaha yazmayacağım bıktım artık başımıza bir şey gelir mi hissinden ne günlerdeyiz Allahım sen yardım et bize...
bir cevap verdim de neyse hadi preztablkontes...başka uğraş bul komikleşip tartışmanın anlamı yok...
yani doğru mu anladım o 2 kişiden biri fal topiğinden, diğeri siyasetten :44:
tartışmak mı :)) seninle mi ?
evet doğru rengina
Hayirdir arkadaslar bakiyorumda cok önemli olan twitteri unuttunuz konu disina giriyoruz, ayri bir baslik acalim o 2 kisi icin
Hayirdir arkadaslar bakiyorumda cok önemli olan twitteri unuttunuz konu disina giriyoruz, ayri bir baslik acalim o 2 kisi icin
Atatürk,devrimler üzerine yazılan yazılara da aynı tepki verilse böyle gülebilir miyidin acaba,merak içindeyim.
fazla merak iyi degildir derler atalarımız
Biliyorsun sevdalinka bir insanın başına ne gelirse meraktandır meraktan