- Konu Sahibi PembeLokum
-
Amacin yikici elestiri, karalama kampanyasi olmadigi bir ortamda bulusursak, hepbirlikte yapici elestirilerimizi siralariz:))
Farkinda misiniz bilmiyorum ama dünyanin bile takdir ettigi Marmaraya bile binlerce kulp takilip karalandigi bir ortamda konusuyoruz:))
Elestiriler cok yapici cok objektif mi de, hakli görenlerden objektiflik bekliyorsunuz?:)
Benim ülkem derken " sizin ülkeniz degil" gibi bir mana cikararak " benimde ülkem hih" gibi bir duygu haline girmek nasil birsey anlayamadim:)
Ayrica ben sizi 6 yil dinleyeyim, bir televizyon kanalim ve tüm montaj dublaj imkanlarim olsun bakin size neler söyletiyorum:))
Kimbilir belkide AKP nin bu kadar gitmesini isteyler istedigine kavusup, AKP gidince Türkiye kuyruk dönemlerine tekrar gelecek, nereden biliyorsunuz?
Siz kendinizden bu kadar emin " birgün sizede dokunacak" derken, yanilanin siz olupta diger insanlarin sizin geleceginizide kurtarmaya calistigina inanmasi neden size abes geliyor:)))
aynen ,sanki sadece ak partide öyle iftira atılan yolsuzluklar ,tapeler var ..
hele bir diğerleri de çıksa acaba o zaman nasıl kılıf bulacaklar
ya da bu kadar özgürlükçü ,bu kadar adil ,demokratik olabilecekler mi ?
hakeza sarıgülün yolsuzluklarını chp yıllarca dillendirdiği ,raporlar çıkarıp ispatladığı halde ,ispatladığı halde diyorum öyle montaj şantaj değil ,bildiğin rapor yazdılar ,Baykal zamanında bir sürü konuştu Sarıgül hakkında ,ona rağmen şimdi Sarıgül vatan evladı oldu ,desteklemeye kalkıyor ..
Başbakanın ispatlanmamış konular üzerinden konuşulduğu kadar Sarıgül konuşulmuyorsa zaten kimse haktan hukuktan ,adaletten ,demokrasiden bahsetmesin.
Hakeza benim gözümde hiçbir hükümleri yok
yapılan bunca icraata rağmen gözü kapalı karalama kampanyası yapanlar bu icraatlardan faydalanmasın o zaman dimi.
madem herşeyden bu kadar rahatsızlar ,faydalanmasınlar olsun bitsin ..
ama hem bu icraatlardan faydalanıp hem de inkar etmek gerçekten insana pes dedirtiyor .
asıl körü körüne bağlılık bence budur ,Hakeza bunun kanıtı da şudur ki Başbakanı her konuda amansızca karalayanlar niyeyse hiçbir konuda destek vermemişler .
Bu adam hiç mi bir şey yapmadı demez mi insan ? İşte asıl körü körünelik budur ..
benim var. bu ortaya çıkmadan çok çok önce, yazın duymuştum.bir haber spikerine çok çirkince iftira atıldı..
neden dilinize sadece akp kasetlerini doladınız..
haberiniz yok herhalde bayana yapılan iftiradan..
herkes burada bayan soruyorum, size çirkince iftira atılıp bu sosyal medya üzerinden yayılsa,
tepkiniz ne olur ?
aman özgürlük açık kalsın insanlar özgür kullansın napıyım insanların özgürlüğü için bana yapılan iftirayı sindiririm ben mi dersiniz ?
bir haber spikerine çok çirkince iftira atıldı..
herkes burada bayan soruyorum, size çirkince iftira atılıp bu sosyal medya üzerinden yayılsa,
tepkiniz ne olur ?
aman özgürlük açık kalsın insanlar özgür kullansın napıyım insanların özgürlüğü için bana yapılan iftirayı sindiririm ben mi dersiniz ?
bir haber spikerine çok çirkince iftira atıldı..
tepkiniz ne olur ?
Spker dediğin gazeteci sanırım.Herkesin bir hayatı var ve hayatına göre yaşadıkları var. O kızın yaşadığı bir çok yaşanmışlık yanında belki de tecrübe olarak basit kalır. Mesleğinin bir getirisiydi yaşandı, onun açısından da tecrübe oldu. Yaşananlar sosyal medyanın suçu muydu? Bütün suçu ona mı yüklemek lazım?
Olaya tek yönlü bakarsanız elbette sosyal medyanın kapatılmasını haklı bulursunuz.
Aman uyarıyorum arkadaşlar Weiss le yazışırken 3 kere düşünün kendi yazdı geçen gün burada yazılan bazı şeyleri ihbar ettiğini.Kendisi öyle sadık yani ben uyarıyımda....
Bu kadar ayrışmış ve taraf olmuşken yıkıcı eleştiri yerine yapıcı eleştiride buluşmak imkansız bugünlerde malum meydanlardaki üslup başta başbakan tarafından kışkırtıcı ve proveke edici.
Yetmiyor devamı geliyor ,o ya da bu sebeple yasaklarla devam ediliyor.
Hal böyleyken bundan daha yapıcı olunamaz.
Açıklanan her ses kaydını montaj dublaj diye açıklamak %50 olarak ayrışmışken ne kadar inandırıcı gelebilir.
Amaç inananlardan fire vermemek o nedenle bu yasaklar geliyor.
Bu da daha neler neler var saklıyorlar düşüncesi uyandırıyor.
Benim geleceğimi mümkünse kurtarmayın lütfen.
Benim ülkem benim polisim benim savcım heeeepppp benim...Bu ifade şekli içinde bulunmadığım %50 ye ait benim denildiğinde tepki doğuyor haliyle...
eski bi konuydu zannedersem.sen şimdi bu örneği verirsen bende çıkar mhp'lilerin ortaya çıkan kasetlri örneğini veririm.oda çırkin değilmiydi....neden yayıldı neden aman mahremdir deyip yasaklatılmadı..yada deniz baykal örneği.....oazamn kimse çıkıp ayıptır efendiler mahremdir oo ailedir..muhabbeti yapmadı...neden twitterin kapatılmasına gerek duyulmadı
defne samyelinden bahsediyorum ben.. kadına iğrenç iftira atıldı.
kadın kendi açıkladı sosyal medya üzerinden çıkartılıp yayılmış dedi
neyse..
o zaman bu mantıktan yola çıkarsak sizin komşunuz bangır bangır müzik dinlese gidip komşunuza şikayet etme hakkınız yok..
gidip müziğin sesini kısın demeye hakkınız yok..
ne de olsa o insanın özgürlüğü haliyle bangır bangır müziğini dinleyecek :)
sizde artık pamuk tıkar oturursunuz :)
iyi de onlara zamanında tepki göstermediğimi nerden biliyorsunuz ki ?
spiker sadece bir örnekti, yarın başka birini yapılsın yine tepkim aynı olacaktır..
ben burada partizanlık yapmadım..
iftiralarla vs lerle her kesimden her partiden insanların başı ağrıdı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?