- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi PembeLokum
genel konuştuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm offf sıktınız...
Kusura bakma o vakit ama fikrin değişirse buralardayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genel konuştuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm offf sıktınız...
sen sadece akp nin mi dinlendiğini zannediyorsun. Diğerleri bi karşı gelsin bakalım nasıl dökülecek ortaya herşeyleri .
Ne diyorsunuz siz:))
Twitter ile bilgi paylasim konusunda gecen yilin 6. ayindan beri kavga ediliyor.
Hep bir sekilde erteleniyor, taleplere cevap verilmiyor, yazilan bilgi talebi yazilari cevapsiz birakiliyor.
Ne yapacakti yahu devlet.
Siz diyorsunuz ki " gördünüz mü korktu, 25 de yayinlacak seylerden"
Peki söyler misiniz, konusma yasagi neden bekleniyor, neden simdi yayinlanmiyor eger ellerinde birsey varsa.
Bu söyleti dogruysa, bu yapilmak istenen namuslucamida, yasak diktatörce deniliyor.
Ben sizi 6-7 yil dinleyeyim, otel odalarina kamera yerlestirip sizi kayit altina alayim neler neler cikaririm ortaya.
Ülke ne hale geldi deniliyor.
Evet, devleti yillarca dinleyen, milletin mahremini kasede alanlar ve onlarin santaj, montaj kasetleri ile bu hale geldi.
Ve yillaridir kanli düsman olan muhalefetin bu insanlara canak tutup destek olmasiyla.
Simdi birileri kalkip durmadan suc isleyecek, birileride sucu cezalandirmak isteyecek amatwitter bizim ülkemizi ülke sinifina bile koymayacak.
Diger birsürü ülkelerle paylasiyorda bilgileri, Türkiye ile neden paylasmiyor?
Herseyde de hükümete " tü kaka" denmez ki yahu.
Burada benim ülkem resmen yok sayiliyor.
Kimin neyi varsa dökülsün ben yanlışa yanlış derim.
Bir liderin peşine sorgusuz sualsiz her yaptığına eyvallah diyerek takılmam.
Gerekirse vazgeçerim ki vazgeçtim.
Dek geldiniz mi bilmem çok kez yazdım ben akp ye hem genel hem yerel seçimlerde oy vermiş biriyim.
Bu kadar olandan sonra ve daha öncesi var tabii artık göz göre göre destek veremem.
Muhakeme yeteneğim var kimse beni yönlendiremez.
İç güçler,dış güçleri,paralel,sayısız lobiler vs...hiiiiçççççç umrumda değil.
Olup bitenler karşısındaki duruş,uslüp,ayrıştıcı ifadeler bana göre değil.
Olup bitenlerin gerçekliğini tartışmıyorum bile...
İzlerim,dinlerim,okurum ve kararımı ona göre veririm.
İyi de weis , gel beni dinle . Kabul. Ama ben başbakan değilim. Sadece kendimden sorumluyum. Ayrıca mahrem denilen masum bir şeydir. Otel odasında çekilenin neresi mahrem ?
Konu o değil. Diyelim ki hiçbir şey düşmeyecek internete. Sen benim internetime karışamazsın arkadaş.
O da benim mahremim o zaman. Savunduğun şeyin aslında bizi savunduğunun farkında değilsin.
Mahremi ellemeyin derken insanların girip özgür iradesini engellemesini normal karşılaman çok çelişkili.
İyi de weis , gel beni dinle . Kabul. Ama ben başbakan değilim. Sadece kendimden sorumluyum. Ayrıca mahrem denilen masum bir şeydir. Otel odasında çekilenin neresi mahrem ?
Konu o değil. Diyelim ki hiçbir şey düşmeyecek internete. Sen benim internetime karışamazsın arkadaş.
O da benim mahremim o zaman. Savunduğun şeyin aslında bizi savunduğunun farkında değilsin.
Mahremi ellemeyin derken insanların girip özgür iradesini engellemesini normal karşılaman çok çelişkili.
bu yaşanmış bir gerçek olaydır. Üyemizi maalesef eşinin isteği ile siteden uzaklaştırdık...
burada biz yasakçı zihniyet mi olduk ? Sorun bizde mi yoksa kendini kontrol edemeyen üyede mi ? yoksa eşte mi ?
vay be diktatöre bak . el hareketi yapan bir şey? türlü türlü hakaret edenler mi . diktatör görmemişsiniz. annenize babanıza sorun bakalım diktatör neymiş
Sabah haberlerde dinledim, facebook ve youtube için seçimlerden sonra düzenleme yapılacakmış. Başbakanın talimatı bu yönde.
Acaba altından ne çıkacak...
Israrla bunu bekliyorum.
memleket bi acayip oldu, uyumaya korkuyor insan, uyuyoruz uyanıyoruz dünya değişmiş
İyi ki internet çağını yaşıyoruz.Kore 5g ye geçiyor biz hala yok o kapanacak bu kapanacak derdindeyiz. Teknoloji özürlü bi ülke haline döneceğiz.
9 yaşındaki oğlum bile bize sormadan kendi dns değiştirip girdi twitter a Allah aşkına kime yasak
Bu arada ;
twitter kapalıyken ,açık olduğunun 2 katı üye sayısına ulaşmış ( net sayı veremiyorum ,ilgili tiviti bulmam lazım )
Bir de ; yasağı twitterdan tag açarak savunan akıllılar var güzel ülkemde
Tweeter dünyada sadece Çin de yasakmış
Kısa süre İran ve Mısır da yasaklamış,geri açmış.
Canım Türkiyem bu konuda Dünyanın 2. ülkesi oldu
Tüm anlamlarında diktatörler, toplumdaki insanların rızaları olmadan;
birden fazla yaşam tarzı ve görüşü sağlamayarak çoğulcu bir yapıda bulunuyor olabilir,
insanların hayatını her yönüyle kontrol ediyor olabilir,
tamamen tek bir insandan gelen güç doğrultusunda kontrast bir yönetim sağlıyor olabilir,
hedeflerine ulaşmak için her türlü meşru ya da gayri meşru yöntemleri kullanıyor ya da savunuyor olabilirler.[1]
2009 yerel seçimlerinde ilk kez oy kullandım ve ben de ona verdim.Ama oy verdim diye de her yaptığına eyvallah diyecek halim de yok.
kapatıldığını bile bile helede bu yasağı getirenin kendi lideri olduğunu bile bile neden twittere girme gereği duydu acabaİbrahim Melih Gökçek ‏@06melihgokcek 9 sa.
BENİM DNS AYARI AÇIK OLDUĞU İÇİN TWİT ATABİLİYORUM.MUHTEMELEN YARIN BU DA KAPATILIR.UMARIM SÖVENLER VE SAHTE HESAP KULLANANLAR DERS ALMIŞTIR
Sohbeti gizle
- Yanıtla
- Retweetle
- Favorilere ekle
- Daha fazla
18:47 - 20 Mar 2014
hımm yarın dns ayarlarıylada girimeyecek demek
kapatıldığını bile bile helede bu yasağı getirenin kendi lideri olduğunu bile bile neden twittere girme gereği duydu acaba
aynen ,sanki sadece ak partide öyle iftira atılan yolsuzluklar ,tapeler var ..sen sadece akp nin mi dinlendiğini zannediyorsun. Diğerleri bi karşı gelsin bakalım nasıl dökülecek ortaya herşeyleri .
Amacin yikici elestiri, karalama kampanyasi olmadigi bir ortamda bulusursak, hepbirlikte yapici elestirilerimizi siralariz:))
Farkinda misiniz bilmiyorum ama dünyanin bile takdir ettigi Marmaraya bile binlerce kulp takilip karalandigi bir ortamda konusuyoruz:))
Elestiriler cok yapici cok objektif mi de, hakli görenlerden objektiflik bekliyorsunuz?:)
Benim ülkem derken " sizin ülkeniz degil" gibi bir mana cikararak " benimde ülkem hih" gibi bir duygu haline girmek nasil birsey anlayamadim:)
Ayrica ben sizi 6 yil dinleyeyim, bir televizyon kanalim ve tüm montaj dublaj imkanlarim olsun bakin size neler söyletiyorum:))
Kimbilir belkide AKP nin bu kadar gitmesini isteyler istedigine kavusup, AKP gidince Türkiye kuyruk dönemlerine tekrar gelecek, nereden biliyorsunuz?
Siz kendinizden bu kadar emin " birgün sizede dokunacak" derken, yanilanin siz olupta diger insanlarin sizin geleceginizide kurtarmaya calistigina inanmasi neden size abes geliyor:)))
Kimin neyi varsa dökülsün ben yanlışa yanlış derim.
Bir liderin peşine sorgusuz sualsiz her yaptığına eyvallah diyerek takılmam.
Gerekirse vazgeçerim ki vazgeçtim.
Dek geldiniz mi bilmem çok kez yazdım ben akp ye hem genel hem yerel seçimlerde oy vermiş biriyim.
Bu kadar olandan sonra ve daha öncesi var tabii artık göz göre göre destek veremem.
Muhakeme yeteneğim var kimse beni yönlendiremez.
İç güçler,dış güçleri,paralel,sayısız lobiler vs...hiiiiçççççç umrumda değil.
Olup bitenler karşısındaki duruş,uslüp,ayrıştıcı ifadeler bana göre değil.
İzlerim,dinlerim,okurum ve kararımı ona göre veririm.