Twitter Kapatıldı

yanlız, Hotspot Shield VPN gibi programlar bilgisayarınızda veya cebinizdeyken internet bankacılığını kullanmayın gibi bir uyarı geziyor, ne kadar doğru bilmiyorum, söyleyeyim dedim

dsn ayarlarını değiştirmek te buna giriyo mu
çünkü ben yaptıktan sonra değiştirmeye çalıştım olmadı

weis harikasın yaa ,işin ilginci hep benden önce yazıyorsun ,bana yazacak bir şey kalmıyor
altına imzamı atayım bari ,zaten herşeyi söylemişsin

sanırım girmez, ama yine de emin değilim

biraz önce nette dolaşırken gördüm
ayarları kapatıp girerseniz birşey olmaz diyolardı
internet bankacılığı kullananlar varsa ayarları eski haline döndürüp girsin bence nolur nolmaz

Son düzenleme:

Hükümetin her yanlışı da bu kadar savunulmaz...
Yasak yanlış ama, bu şekilde bakarsak gerekliydi gibi yorumlar yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Benim ülkem dediğiniz benimde ülkem...
Keşke tapelere konu olunmasaydı.Dinlense bile gündeme gelebilecek açıkları falsoları olmasaydı mesela...
Birileri birşeyler yaptı diğerleride bunları değerlendirip gündeme getirdi hepsi o kadar gerçek ki...
Görüpte görmemezlikten duyupta duymamazlıktan gelenler ayık olan %50 yi bir gün anlayacaklar.
Bu zihniyet elbet birgün sizlerinde hayatınıza dokunacak.

Kardeş dünkü konuda yüzüme söyleyebilirdin bunları değil mi ? Çalışmadığımı ne biliyorsun ? Çatır çatır tartışmak istiyorsan bekliyorum.

sen sadece akp nin mi dinlendiğini zannediyorsun. Diğerleri bi karşı gelsin bakalım nasıl dökülecek ortaya herşeyleri .

Başbakan Erdoğan'ın 'Twitter'ı mwitterın kökünü kazıyacağız' sözlerinden saatler sonra Twitter'a erişim yasağı geldi. Ancak az önce devletin en üst makamı, Cumhurbaşkanı, yasak olmasına rağmen tweet'ler atmaya başladı.

Amacin yikici elestiri, karalama kampanyasi olmadigi bir ortamda bulusursak, hepbirlikte yapici elestirilerimizi siralariz:))
Farkinda misiniz bilmiyorum ama dünyanin bile takdir ettigi Marmaraya bile binlerce kulp takilip karalandigi bir ortamda konusuyoruz:))
Elestiriler cok yapici cok objektif mi de, hakli görenlerden objektiflik bekliyorsunuz?:)
Benim ülkem derken " sizin ülkeniz degil" gibi bir mana cikararak " benimde ülkem hih" gibi bir duygu haline girmek nasil birsey anlayamadim:)
Ayrica ben sizi 6 yil dinleyeyim, bir televizyon kanalim ve tüm montaj dublaj imkanlarim olsun bakin size neler söyletiyorum:))
Kimbilir belkide AKP nin bu kadar gitmesini isteyler istedigine kavusup, AKP gidince Türkiye kuyruk dönemlerine tekrar gelecek, nereden biliyorsunuz?
Siz kendinizden bu kadar emin " birgün sizede dokunacak" derken, yanilanin siz olupta diger insanlarin sizin geleceginizide kurtarmaya calistigina inanmasi neden size abes geliyor:)))

Son düzenleme:
Bazı yorumları okuyorum da twitterın kapanmasında cemaat suçlu, chp suçlu, derslerine çalışmayıp twitterda vakit öldürenler suçlu bi akp pir ü pak.

zaten ne olsa chp den biliniyor

tweeter ı kapatmışlar amaaa kendi bakanları maşallah hala orda ne iş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…