Twister bel inceltmek iin

littlefairy

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.929
8
46
merhaba arkadaşlar
twister dene bu aleti kullanan var mı acaba aramızda?
bel bölgemde doğumdan sonra kalan kilolar var, ben bu aletten temin ettim, bugün başladım yapmaya, faydalı olurmu acaba?
sanırım spor salonlarındada bu aletlerden var, cevap verenler olursa sevinirim

benim gittiğim salonda buna benzer bi twist var yalnız ellerinizle aleti tutabiliyosunuz sağa sola dönerken baya işe yarıyo...ben her gün 8-10 dk kullanıyorum işe yaradığını söyleyebilirim faydalı olcaktır size de kanımcakaydirigubbakcemile5

saol canım cevabın için bende hergün yapmaya başladım inşallah bel kısmı incelicek. sanırım sırtıda çalıştırıyor .

cnm bende kulanıyorum hergun 5 dk kosu bandımla hedıye geldı bakalım sonuclaır ne olcak sende muhakkk yaz bnede yazcam

slm ablamla bende almayı düşünüyoruz işe yarıyorsa yazın ok. kaydirigubbakcemile5

yok ya cnm nerdee ben kulanmıyorum artı k mekık cekıyorum bolgesle hareketlerle sonuc aldım

kullanan arkadaşlar 2 ay geçiş sanırım,sonuç ne merak ettim.ışe yaradımı? Bir arkadaş 4-5 cm inceldiğini söylemişti belinin.Sizdede etkili oldumu?

ben spor salonuna gittiğim zamanlar haftada 4 gün yani , ağırlık çalışması sonrasında mide çalışırken yapıyordum twist durmadan 5 dk olarak , kesinlikle işe yarıyor , yalnız yaparken omuzların dönmemesine sadece belden aşağısının dönmesine dikkat edin bide karnınızı içe çekerek yapmaya çalışın olabildiğince .

birde bu çalışmayı yaparken aman çok dikkat edin arkadaşlar ters veya yanlış bir hareket Allah korusun sakatlanmayla sonuçlanabilir.bel sonuçta .sert hareketlerden kaçının.
ve sıkıca tutunmaya gayret edin , hakkını veripte çalışırsanız baya etkili.

bende de var bu twist..
ilk ay falan işe yarıyor birkaç cm inceltıyor ama sonra vucut alısıyor mu ne..fayda saglamıyor..bir de hızlı hızlı yapmaktan ziyade zorlayrak belde acıyı hissederek ve yavaş yapmak faydalı...

kızlar bu aletin dizlerde diz kapaklarında soruna yol açtığını söylediler. bi doktor söylemişti. bi araştırın olmazsa öyle devam edin. ben de doğruluğu var mı merak ediorum çünkü belik vücuduma göre kalın duruo, yani düz vucudlu görünüorum bel oyuntusu yok gibi. eğer sorun yaratmıorsa kullanmak istiyorum bende. ama işte bilemiorum

bizim evimizin buralarda hep var böyle aletler.(açık hava fitness yerlerinde) ben de bunu hep deniyorum.gerçekten işe yarıyor...

twisterin yanlardan tutmalı olanları var onunla uzanıp o iplerden destek alarak mekik çekiledebılıyor tavsıye ederım

yavaşmı hızlı yapıyosunuz ne kadar zamanda etkisini gösteriyo

bende bu ürünü 2 3 ay öncesinde almıştım.nedense bana uygun bir ürün değil.her deneyişimde başım inanılmaz dönüyo bana uygun bir egzersiz değil.ama muhakkak çok faydalıdır.keşke yapabilsem

Twister dizlerde sorun yaratmaz, ben menisküs sebebi ile sporu bıraktım ve senelerdir twister kullanırım, zararlı olsa önce ben gümlerdim :)

Bnde 3-4 gün önce hepsiburada dan pilates seti sipariş verdim. İçinde twisterda varmış bilmiyodum merak ettim kullanıcam işe yararsa burda bilgilendiririm.

aleti yanlis kullaniyor olabilirmisiniz acaba??? ben yanlis bilmiyorsam, belden yukarisi sabit belden asagisi saga sola dönmesi gerek ...
Basinizin dönmemesi gerekiyor yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…