Twinflame Aydınlanması

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
666
103
38
Biraz uzun olacak ama inanınki okumaya değer. Twinflame yani Ikiz Alev kavramını daha önce hiç duymamıştım. Taki kendimi bunun tamda içerisinde bulana kadar.

Narzist bir Anne tarafından yetiştirilip korkunç bir çocukluk geçirdim. Fazla detaylara inmiyeceğim ama uçsuz bucaksız bir yalnızlık içinde büyüdüm.. Annem ne kendisi sevgi verdi, nede başkasıyla ilişki kurmama izin verdi. Zaten çoģu insanlar hatta beraber büyümüş oldugun kuzenlerim bile ailelerinin isteği ile dışlardı bizi... çünkü o Kadının çocuklarıydık biz. Bu dışlanma durumu eziklik psikolojisi devam ettiğinden okum Hayatındada ara ara karşıma çıktı. Elde var gül gibi bir yalnızlık korkusu. Kendisi sevilmeye layik görememe bilincalti.

Bunu Hayatım boyunca Kadın Erkek ilişkileriyle doldurmaya çalıştım. Kim olursa olsun yeterki hayatımda kalsin diye saçma sapan kişilere sarılmışım dört elle. Ben kendimi sevmezsem kimsenin beni sevmeyeceği bilincine sahip değildim. Onun yerine daldan dala konup aman yeterki yalniz kalmiyayim uğraşındaydım.

Taaki onu görene kadar. Busefer çok farklıydı. Görür görmez cin çarpmışa döndüm. Ona Ilk cümlelerimden biri "Sanki seni cok uzun zamandır tanıyor gibiyim" idi. Keza kendiside öyle. Bitmek bilmeden bir Eziyet başlayıverdi. Sürekli gel gitler.

Baslarda onun bana hiç duygusu yoktu hissediyordum bunu. Yinede yanina gitmekten alıkoyamıyordum kendimi. Ne o uzak durmayı başarıyordu ne ben. Son birkac görüşmemiz çok daha içtendi. Evet sürekli on-off ilişki yaşıyorduk ama artık onunda duyguları gelişti adim gibi eminim. Biraraya geldigimiz zaman birbirimizi evi gibiyiz. Inanilmaz bir Çekim, huzur ve ten uyumu. Lakin sürekli araya giren sebebsiz ayrilik, hep onun tarafından gelen.

Ondan ayrı oldugum zamanlarda esasen kendimi ona nasıl sevdiririm diye bir araştırmaya giriştim. Çok acılı bir dönemdi çünkü busefer sirf hayatimda biri olsun diye ugrastiklarimdan biri degildi o. Hakiki beklentisiz saf duygulardi benimkiler.

Bu yol beni eninde sonunda kendimi sevmeme ve kendi travmalarımla yüzlesmek zorunda oldugum bir yola çıkardı. Gercektende muazzam bir iyileşme sürecinden geçtim ve geçiyorum. Normalde birini unutmak icin hemen ardindan baska arayişlara girerdim yalnizlik korkumdan.

Hayatimda ilk defa böyle bir isteğim yok. Kendi kendime kalmak, kendi kendime yemeğe çıkmak, tekbaşına gezmek ve bütün enerjimi kendime harcamak isteği içerisindeyim. Kendimi sevmeye ve saygi duymaya başladım.

Çoğunuz tertemiz delirdin diyeceksinizdir, muhtemelen bende öyle düşündürdüm ama yasayinca anlıyor insan gerçekmiş.

Kısa süre öncesine kadar söyle dua ediyordum, Allahım eğer onunla biraraya gelemezsem eski yanlışlarıma döneceğim beni bu günahtan koru ve ona kavuşmayı nasip et. Ama rabbim onu bana zaten kendi kendimi bu caresiz zavvalı durumdan kurtarmam ve kendi kendimi korumayi ögrenmem icin göndermiş.

Twinflame Ilişkilerinin doğal akımına göre ben iyileştikten sonra öğrenme ve iyileşme süreci karşı tarafa geçiyorum. Duygularını bastirmayi birakip baglanma korkusunu yenmek.

Bu yolu sonunda kavuşma olurmu bilmem. Lakin çok sancılıda olsa gitmeye değer güzel bir yoldu.. Hatta keşke herkese nasip olsa her manada bu yoğun ve heyecanlı duyguları yaşamak.

Gönül istersin yolun sonunda kavuşalım lakin busefer illa olsun yoksa mutlu olamam modunda değilim. Hicdegilse cabuk yenisini bulup yerini doldurayim kafasinda hiç değilim. Kimse doldurmayacakta yerini biliyorum. Sevgiyle onu serbest biraktim. Hatta şuan kendimle yalnız kalip tadini çikarma isteği içerisindeyim.

Kendimi özgür ve mutlu hissediyorum. Galiba iyileştim canlar ❤

Benim Türkcem çok iyi değil o yüzden bir sözlükte okuduğum ve onda kendimi buldugum bir Alıntıyı ekliyorum Dostlar:

Övsemmi sövsem mi bilemediğim, insanın ruhunu, kalbini eline veren yolculuğun baş kahramanı.

ruh eşi diyenler var, değil efendim. ruh eşi dediğin, efendi efendi sever, birbirinizi tamamlarsınız, huşu içinde, gül gibi yaşanır gider.

lakin ikiz alev öyle mi? öyle mi?!! cevap ver!! değil. değil arkadaşlar.

ikiz alev için dağlara mı çıksanız, secdeye mi varsanız, uyuşturucuya başlayıp parasailing mi yapsanız belli değil.

bi zindana kapatılmışsınız, melekler ayaklarınızı gıdıklıyor.
çikolata fabrikasındasınız, gökten brokoli yağıyor.
ölüyor musunuz, doğuyor musunuz anlamıyorsunuz ve bu her gün tekrarlanıyor. her. fucking. gün.

çok net bir şekilde kafayı yediğinizi düşüneceksiniz. merak etmeyin, anlattığınız herkes de aynı şekilde düşünecek. çevrenizle mükemmel uyum sağlayabildiğiniz tek konu da zaten bu olacak.

tavuk gibi ağaç dallarına tüneyeceksiniz. mecaz değil.

insanlar şehrin ortasındaki bir ağacın tepesinde oturan kadına bakıp, yazık deli heralde diye acıyarak bakacak, siz ise nihayet bir gıdım huzur bulmanın sevinciyle gülümseyeceksiniz.

allah, hayat, evren... çok şakacı.

"hayat bitti" dediğiniz noktada, "ay dur kız yeni başlıyoruz, nereye böyle" diyor.

"bendeniz 35 yaşındayım efenim, filhakika, döpiyes, ciddiyet, kariyer, düzgün erkek, stabil hayat, haleluya" derken, bi bakmışsınız "leeeet dı sanşaaaynn" diyerek sokakta bağırıp dans ediyorsunuz. öhöm, kendi kendinize, evet. pişman değilim. ve hayır, bir gram bile alkol veyahut başka bir madde yoktu bünyemde. hayatın kafası geldi.

ve anlaşılması gereken şey şu ki maalesef ve iyi ki tüm bunların aslında aşkla, karşı tarafla bir ilgisi yok.

tamamen sizin kendi yolculuğunuza sahip çıkmanız, kendinizi bulmanız, kendinizi ennnn son hücrenize dek sevmeniz, hayata gelme sebebinizi anlayabilmeniz için hepsi.

hiç işime gelmedi haliyle. bulmuşum seksi, yakışıklı çocuğu, bırakmak istemiyorum. ben sevdikçe adam dur diyor, sonra o geliyor ben kaçıyorum, aynı anda yaklaşıyoruz küresel kriz patlıyor... hayat resmen karnını tuta tuta, yanındakini dirsekleyerek gülme krizi geçiriyor.

neden? kafan bassın diye. dışardan onay, sevgi, şefkat bekledikçe, a-la-ma-ya-cak-sın! bu duvardan kurtuldun diyelim, öbürüne toslayacaksın.

ikiz alev yolculuğu, aynaya bakma yolculuğu. karşınızdaki kişi sadece sizin yansımanız. sizi sevmiyor mu? kendinizi sevmediğinizi görün. sizinle ilgilenmiyor mu? nerede, ne zamandır kendinizi ihmal ettiğinizi düşünün.

İyi hissetmenize sevindim ancak twin flame diye bir şey yok. Bu spiritüel saçmalıklara çok vakit harcamış biri olarak söylüyorum. Böyle şeylere inanmak insana kendini iyi hissettiriyor, ego da buna ihtiyaç duyduğu için insan kaptırıyor kendini. Bahsettiğiniz şey hemen her insanın hayatında en azından bir kere başına gelmiştir, ama herkes twin flame karşılaşması yaşıyor olamaz değil mi? YouTube’da tarot açılımları var, yorumlarına girin bakın dünyanın her yerinden bir sürü kadın twin flame sürecinden geçtiğine inanıyor. Halbuki yalnızca takıntılı bir aşk yaşıyorlar. Ben de dışarıdan bakmayı başarınca nasıl bir saçmalığın içinde olduğumu anlamıştım. Bir gecede tüm tarot aboneliklerimden çıktım, kendi destemi attım, çekim yasası, olumlama vs. her şeyi bıraktım. Kendimi temizlenmiş gibi hissediyorum.

Bilemiyecegim sonucta kanitlanmis bir durum degil. Reinkarnationa bende inanmiyorum mesela haşa. Daha cok rabbimin şifa niyetine gönderdigine inaniyorum. Tarotada inanmiyorum mesela. Lakin adina ne dersek diyelim sonuç gayet güzel.

Sizi tebrik ederim hiç duymadığım kavramlar. Kendinizi iyileştirme konusunda dinlediğiniz kişiler, meditasyonlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Sizi tebrik ederim hiç duymadığım kavramlar. Kendinizi iyileştirme konusunda dinlediğiniz kişiler, meditasyonlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Benim izledigim.uyguladigim.meditasyonlar maalesef Almanca. Lakin şunlar çok etkili oldu:

*oturup kendi kendime aşk mektupu yazdim

*kendimde sevdigim ve sevmedigim tüm özellikleri yazdim Kağıda. Sevmediğim özellikleri kabullenebileceksem sevmeye karar verdim. Kabullenemediklerime (yalnızlık korkusu gibi) careler yazdim.

*geçmişteki yalnızlığımin zorunlu ve kurban rollende bir yalnızlık oldugunu simdininkininse Bilinçli ve Kaliteli oldugunu yazdim mesela

*Aynanın karşısına geçip hatalarınla fazlalarinla dört dörtlüksün sen cok degerlisin dedim

*Hatta içimdeki cocuga sarilir gibi kendime sarilip ben senin cocukken hayal ettigin seni kurtaracak olan yetiskinim ve seni asla terketmiyecegim dedim

Bilinçli olarak kendime bol bol zaman ayirip meditasyon yaptim mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…