Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

evet cnm 754 sayfa=) bencede haziranı bulur çıkması
yaa inş. anlayabilirim ing.yi
hazirana kadar beklemekten iyidir ama :)

cemrem hoşgeldinnnn sen nesin kurt adamlardan mısın yoksakötükedihüso

ben hiç izlemedim konusunuda bilmiyorum ama baya ilerdesiniz topık msj olarak........

julietcim online filmlerde var izle bence pişman olmayacaksın =)
aklından hiç çıkmayacak bir aşk hikayesi

çok heycanlı bir filme benziyo keşke izlleme imkanım ollsaaa.....

tmam canım izlicem izleyince burdan yorumlarımı yazarımm....teşkkür edrim...

kızlar yaaa bişi sorcam.bugün d&r da baktım da 2 tane alacakaranlık var kapakları farklı ama ikiside türkçe neden öyle merka ettim.

kızlar yaaa bişi sorcam.bugün d&r da baktım da 2 tane alacakaranlık var kapakları farklı ama ikiside türkçe neden öyle merka ettim.

kapağında bizim cullen ailesi mi var ön kapakta..
bendeki elmalı olan :)
kapak değişicek diyolardı evett...

elmalı olan da var hatta en cok ondan var ama diğerini de görünce acaba ing. mi dedim.baktım değil.sasırdım ben de.
evt kapakta cullen ailesi var

heh bi natalie eksikti zatenklava: yanlızca dedikodudur umarım :uhm:
Natalie Paristen iyidir ama kızlar.eger olursa zevkli cocukmus diyecegim ve artık kendimi subyancılıkla suclamayacagım.Nataliede 26 yasında cunkuuuuuuuuu :)

tünaydın cnm :))
sanırım emmetin jacobun tadına baktıgı resimden sözediosun
tekrar ekliyim bakim cıkıcak mı :)

evet ya ben bunu gormustum..bu cocuk kendımı haa subyancı hıssetmeme neden oluyor offfff :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SUPERSIN BIRTANEM SEN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.GIT OKU HEMEN OKU HATTA TUVALETTE BILE OKU !

çok heycanlı bir filme benziyo keşke izlleme imkanım ollsaaa.....
ah ah buyuk hataaa delikafadulden Allahım kendıne yaptıgın kotulugun farkına varmalısın canım yaaa ,suclusun kaydirigubbakcemile
Hemen ızlemeye carptırıldın gamyoncuiremsu

yoksa bu eski kapak mı acaba gördüğünn?
Canım daha alacakarnlık fılmı falan cıkmadan 3 sene once falan serinin o kitabı vardı bir tek.Aynı kıtabın eskı basımı.

elmalı olan da var hatta en cok ondan var ama diğerini de görünce acaba ing. mi dedim.baktım değil.sasırdım ben de.
evt kapakta cullen ailesi var
bebegim eski basımı.daha bız daha boyle deli divane olmadan önce delikafadulden

okumaz mıyım tatlım yaaaa delikafadulden
ama ne kadar zamanda biter onu bilmiyorum işte
tahmin ettiğimden daha kalınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…