Gösterim tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Aaron Blaise&Robert Walker
Oyuncular : Kristen Stewart , José Zúñiga , Billy Burke , Robert Pattinson
Senaryo : Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer (Kitap)
Müzik : Carter Burwell, Claude Debussy, İron And Wine, Lin
Görüntü yön. : Elliot Davis, Carter Burwell
Tür : 11 Kısa Film
Süre : 122 dk.
Yapım yılı : 2008
Ülke : ABD
Dağıtıcı : Tiglon
Annesiyle birlikte Phoenix’te yaşayan Isabelle “Bella” Swan, annesinin başka bir adamla evlenmesi üzerine babasının yanına Washington’ın Forks kasabasına taşınır. Edward ise, küçük kasabasında yıllardan beri ailesiyle yaşayan bir vampirdir. Uzun süre vampir kimliklerini saklamış olan aile, insan kanı içmeden, insanlara zarar vermeden sakin bir hayat sürmektedirler.
Yeni başladığı okulunda tanıştığı Edward’a aşık olan Bella, bir süre sonra Edward’ın vampir olduğunu öğrenmesine rağmen ondan vazgeçemez. İkili arasında tehlikeli ve tutkulu bir ilişki başlar. Çok geçmeden ortaya çıkan Cullen Ailesi’nin düşmanları Edward’ın zayıf noktasına saldıracaktır, yani Bella’ya..
Vampir klişelerinden arındırılmış bir hikaye sunan Stephenie Meyer’ın dünya çapında çok satmış romanı Twilight serisinin ilk kitabından uyarlanan film, hayranları tarafından merakla bekleniyor. Filmin başarısına göre, serinin ikinci ve üçüncü kitapları New Moon ve Eclipse de beyazperdeye aktarılacak. Stephenie Meyer ise şu sıralar 4. Kitabı yazmakla meşgul.
julietcim online filmlerde var izle bence pişman olmayacaksın =)
aklından hiç çıkmayacak bir aşk hikayesi
cemrem hoşgeldinnnn sen nesin kurt adamlardan mısın yoksakötükedihüso
tmam canım izlicem izleyince burdan yorumlarımı yazarımm....teşkkür edrim...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar yaaa bişi sorcam.bugün d&r da baktım da 2 tane alacakaranlık var kapakları farklı ama ikiside türkçe neden öyle merka ettim.
yoksa bu eski kapak mı acaba gördüğünn?
Natalie Paristen iyidir ama kızlar.eger olursa zevkli cocukmus diyecegim ve artık kendimi subyancılıkla suclamayacagım.Nataliede 26 yasında cunkuuuuuuuuu :)heh bi natalie eksikti zatenklava: yanlızca dedikodudur umarım :uhm:
evet ya ben bunu gormustum..bu cocuk kendımı haa subyancı hıssetmeme neden oluyor offfff :)tünaydın cnm :))
sanırım emmetin jacobun tadına baktıgı resimden sözediosun
tekrar ekliyim bakim cıkıcak mı :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SUPERSIN BIRTANEM SEN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.GIT OKU HEMEN OKU HATTA TUVALETTE BILE OKU !şuan elimdeeeeeee devasa büyüklükte ve kalınlıktaa olannn breaking dawnı tutuyorummmmmmhihoyyyt
daliahcım remzinin başka bi şubesine baktım elinde varmış ingilizcesi
bende saf saf siparişten falan bahsediyorum adamlarda anlamamış bir ifadeyle yüzüme bakıyor
hiç tahmin etmezdim olacağını çok mutluyum :))))
gelirken şöyle bir karıştırdımda zavallı charlie evlilik kararını duyunca bellanın hamile olduğunu sanmış
ah ah buyuk hataaa delikafadulden Allahım kendıne yaptıgın kotulugun farkına varmalısın canım yaaa ,suclusun kaydirigubbakcemileçok heycanlı bir filme benziyo keşke izlleme imkanım ollsaaa.....
Canım daha alacakarnlık fılmı falan cıkmadan 3 sene once falan serinin o kitabı vardı bir tek.Aynı kıtabın eskı basımı.
yoksa bu eski kapak mı acaba gördüğünn?
bebegim eski basımı.daha bız daha boyle deli divane olmadan önce delikafaduldenelmalı olan da var hatta en cok ondan var ama diğerini de görünce acaba ing. mi dedim.baktım değil.sasırdım ben de.
evt kapakta cullen ailesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?