Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mavişşşş hoşgeldin nerlerdesin sen yaaaaaaaa..özlettin kendini...
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr dün 3 defa izledim gene twilightı.arada sadece en sevdiğim bölümlere baktığımı saymıyorum bile.
psikopat mıyım neyimm.
annem dio bana öööööööö geldi be kızım bi doktora falan mı gitsek acaba..kadın bile süphelendi.....
mavis canım nasıl gidiyor breaking dawn? bitirdin mi?
Evet bitirdim tabiki.
Diger kitaplari birer günde bitirmistim ama bu son kitapti diye hemen bitirmek istemedim ve hep baska seylerle oyalanmaya calistim.
Sonunda 4 gün sonra bitirdim :sm_cool:
cemrem hoşgeldinnnn sen nesin kurt adamlardan mısın yoksakötükedihüso
kurt adamlardan cemre aramıza hoşgeldin :jeyyar:
hoşbuldum kuzum:jeyyar::jeyyar:
oooooooooooooo super ! cok sevindim.Cok guzeldi degil mi canım ?Evet bitirdim tabiki.
Diger kitaplari birer günde bitirmistim ama bu son kitapti diye hemen bitirmek istemedim ve hep baska seylerle oyalanmaya calistim.
Sonunda 4 gün sonra bitirdim :sm_cool:
ooooo team jacob artı bir mi yani.ben bunu bilmiyordum ama:1ninca::1ninca::1ninca:
baileys,daliah,maviş sizi kıskanıyorum yaaaaaaa....
ben de okumaki istiyorum
Canım asıl ben sana ozenıyorum bizim Twilight Saga adına yapacak hicbirseyimiz kalmadı.Ben internette tırım tırım yeni haber arıyorum...En azından sen birsey merake diyorsun bekliyorsun..Valla bunu gayet icten soyluyorum inan..
Buarada kızlar Dakota Fanning resmi olarak oynyacagı Jane i acıklanmıs bugun.Haberler netlik buldu yani.
Herkese super bir pazar diliyorum !
daliah, dvdrip evet canim :)
Indirdim ve izledim :)
Tam DVDsi de (extralar ile) internette...
Süper bir şeyi!! :)