• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

mavişşşş hoşgeldin nerlerdesin sen yaaaaaaaa..özlettin kendini...

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr dün 3 defa izledim gene twilightı.arada sadece en sevdiğim bölümlere baktığımı saymıyorum bile.

psikopat mıyım neyimm.

annem dio bana öööööööö geldi be kızım bi doktora falan mı gitsek acaba..kadın bile süphelendi.....

Hosbulduk canim :1hug:
Laptopum bozuktu diye uzun bir zaman giremedim.
Bende sizleri özledim Şeniz

mavis canım nasıl gidiyor breaking dawn? bitirdin mi?

Evet bitirdim tabiki.
Diger kitaplari birer günde bitirmistim ama bu son kitapti diye hemen bitirmek istemedim ve hep baska seylerle oyalanmaya calistim.
Sonunda 4 gün sonra bitirdim :sm_cool:

Evet bitirdim tabiki.
Diger kitaplari birer günde bitirmistim ama bu son kitapti diye hemen bitirmek istemedim ve hep baska seylerle oyalanmaya calistim.

oyalanmasaydın aynı gün bitirirdin heralde delikafadulden
aslında tüm ayrıntıları sormamak için zor tutuyorum kendimi
ama yok sabır sabır sabır kaydirigubbakcemile3

Evet bitirdim tabiki.
oooooooooooooo super ! cok sevindim.Cok guzeldi degil mi canım ?

:1ninca::1ninca::1ninca:
ooooo team jacob artı bir mi yani.ben bunu bilmiyordum ama

baileys,daliah,maviş sizi kıskanıyorum yaaaaaaa....
ben de okumaki istiyorum

Canım asıl ben sana ozenıyorum bizim Twilight Saga adına yapacak hicbirseyimiz kalmadı.Ben internette tırım tırım yeni haber arıyorum...En azından sen birsey merake diyorsun bekliyorsun..Valla bunu gayet icten soyluyorum inan..

Buarada kızlar Dakota Fanning resmi olarak oynyacagı Jane i acıklanmıs bugun.Haberler netlik buldu yani.

Herkese super bir pazar diliyorum !

Canım asıl ben sana ozenıyorum bizim Twilight Saga adına yapacak hicbirseyimiz kalmadı.Ben internette tırım tırım yeni haber arıyorum...En azından sen birsey merake diyorsun bekliyorsun..Valla bunu gayet icten soyluyorum inan..

Buarada kızlar Dakota Fanning resmi olarak oynyacagı Jane i acıklanmıs bugun.Haberler netlik buldu yani.

Herkese super bir pazar diliyorum !

ayy cnm benim ama ben heryerde cevirileri okudum nerdeyse...ama yine de okumak okumak istiyorum catlıcam.dedikodu yapmak istiyorumnaniknanik

bir an önce cıksın bi site mayıs die yayınlamıştı şimdi değiştirmiş yine mart yapmış değişti mi acaba..

sana da iyi pazarlar canım

bu arada kadınlar günümüz kutlu mutlu olsuuunnnnnn...

ve hayırlı kandiller..........

Canım korkarımd edıgım dogru cıkacak bunlar yazın sonunun senenin basını bulacak.Epsilon cok puan kaybetti bir cok kisinin gozunde ama el mecbur telif hakkı onlarda....Onlarda tahmin etmiyordu bence boyle bir patlama..
Seninde kutlu olsun kandılın canım ve kadınlar gunun..
Kızlar hepimizin kandılı mubarek olsun ve iyiki KADINIZ !

Kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun! :) dünyadaki her kadına bir tane Edward nasıp etsın Allahım :)

Ayrıca Twilight DVD:si internete sizmiş, haberiniz olsun.

daliah, dvdrip evet canim :)
Indirdim ve izledim :)

Tam DVDsi de (extralar ile) internette...
Süper bir şeyi!! :)

canlarım kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnn

burçakçım dün sordum mayısın ortası dediler ama kesinliği yokmuş büyük ihtimal bu süre uzar ve bence yaz sonu çıkar gibi :( aslında sende ing. okumayı dene bence....içinde anlamadığım çok kelime var belki ama genel anlamda anlaşılıyor....en azından türkçesinde kadar seni idare eder :)

ya nasıl 21 mart official tarihi..bakıyorum hemen..
bulunca isterseniz linkleri atarım kızlar.

Back
X