• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Kızlar gunaydın,ne cokkaynatmıssınız oyle..hepsini zevkle okudum !
o cok begendıgınız resım cıkmamıs goremedım..kuduruyorum meraktan :(

günaydın cnm dün baya kaynattık plummy ile :)
en çok yorum yapılan sinema topiği ödülünü alıcaz bu gidişle zaten-tatlicadiarzu-
resimlerin bazıları çıkmıyor nedense anlamadım robertin bir resmini ekledim o edward karizmasından eser yok hayal kırıklığına uğradım birden:dilcikar:

günaydın cnm dün baya kaynattık plummy ile :)
en çok yorum yapılan sinema topiği ödülünü alıcaz bu gidişle zaten-tatlicadiarzu-
resimlerin bazıları çıkmıyor nedense anlamadım robertin bir resmini ekledim o edward karizmasından eser yok hayal kırıklığına uğradım birden:dilcikar:
aman aman almayalım o ödülü bizzzzzzzz..gizlilik acısından muzdaribim zaten delikafadulden
siparis verdın mı tatlım sen breaking dawn i?
ya ne olur artık yalvarıcam yada en ıısı ben alıp sana gonderıcemmmm :1closedeyes:
valla canını cektırırım anlatırım butun balayını yatagı yorganı bebegi shieldi herbirseyi kötükedihüso
Ya saka bir yana breaking dawn cekilecek galina cunku Robert Pattinson serinin en guzel iolabılır falan diye demec vermişşş..

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Robert Pattinson Rumored To Be Dating Natalie Portman
There are plenty of reasons to love-to-hate Natalie Portman. She's obviously beautiful. She's really smart -- not only did she graduate from Harvard, she earned high marks while there from the likes of Alan Dershowitz. She an ethical vegetarian who actually seems to practice what she preaches, even designing her own line of vegan shoes, as she doesn't wear leather. She is, in short, on another level of humanity ... and now this.

Rumors are circulating that the young actress is dating Robert Pattinson. Sources say the two met at a pre-Oscars party in February and have been in touch ever since. "He seemed to be enjoying every minute of it," says an insider of their meeting. "She dominated his attention for most of the evening."

Who knows how much truth there is to such gossip? But if it's true, at least Natalie is worthy of him.

evet tatlım bende okudum onu :) rob kesin konuşmasa da çekilebilir demiş bakalım :)
ama yok sen anlatma ben vericem siparişi bugün :) birazdan dışarı çıkıcam şu yağmur bir izin verirse :)
sen hala değiştirmemişsin nickini vaz mı geçtin yoksa

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Robert Pattinson Rumored To Be Dating Natalie Portman
There are plenty of reasons to love-to-hate Natalie Portman. She's obviously beautiful. She's really smart -- not only did she graduate from Harvard, she earned high marks while there from the likes of Alan Dershowitz. She an ethical vegetarian who actually seems to practice what she preaches, even designing her own line of vegan shoes, as she doesn't wear leather. She is, in short, on another level of humanity ... and now this.

Rumors are circulating that the young actress is dating Robert Pattinson. Sources say the two met at a pre-Oscars party in February and have been in touch ever since. "He seemed to be enjoying every minute of it," says an insider of their meeting. "She dominated his attention for most of the evening."

Who knows how much truth there is to such gossip? But if it's true, at least Natalie is worthy of him.

heh bi natalie eksikti zaten:oklava: yanlızca dedikodudur umarım :uhm:

Kızlar gunaydın,ne cokkaynatmıssınız oyle..hepsini zevkle okudum !
o cok begendıgınız resım cıkmamıs goremedım..kuduruyorum meraktan :(

tünaydın cnm :))
sanırım emmetin jacobun tadına baktıgı resimden sözediosun :D
tekrar ekliyim bakim cıkıcak mı :)

3213214805_e588d998b2.jpg

bu fotoya bende bayıldım yawssssssss =)
kurtadamlara ölümmmmmmmmmmmmmm kötükedihüso

bu fotoya bende bayıldım yawssssssss =)
kurtadamlara ölümmmmmmmmmmmmmm kötükedihüso

hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrr delikafadulden

ah.. harika bi filmdi:lepi:2. filmin çekimlerini bu ay başlıyolar biran önce vizyona giresedelikafadulden roman serisini bir çırpda bitirdim ahhh edward ah.. allah herkese senin gibi bi vampir nasip edsin :roflol::asigim:

ah.. harika bi filmdi:lepi:2. filmin çekimlerini bu ay başlıyolar biran önce vizyona giresedelikafadulden roman serisini bir çırpda bitirdim ahhh edward ah.. allah herkese senin gibi bi vampir nasip edsin :roflol::asigim:

kaydirigubbakcemile5:içelim:

şuan elimdeeeeeee devasa büyüklükte ve kalınlıktaa olannn breaking dawnı tutuyorummmmmmhihoyyyt

daliahcım remzinin başka bi şubesine baktım elinde varmış ingilizcesi
bende saf saf siparişten falan bahsediyorum adamlarda anlamamış bir ifadeyle yüzüme bakıyor
hiç tahmin etmezdim olacağını çok mutluyum :))))
gelirken şöyle bir karıştırdımda zavallı charlie evlilik kararını duyunca bellanın hamile olduğunu sanmış

bu arada breaking dawnın türkçesini bekleyenler mayısın ortası gibi çıkacakmış ama bu tarih uzayabilirmiş kesinliği yok ne yazıkki....

:roflol::roflol: hep diyorum yaa bu serinin bir kere tadına baktın mı bir çılgınlık başlıyor ve durduramıyosun didscim :))) kitaplara başla daha da çok etkileneceksin canım çok sevindim izlemene :icecream:

Kitapları aldı kuzenim, onun arkadaşlarında şimdi, bana sıra gelince okucam mutlaka, başka bişey düşünemiyorum zaten :roflol: Edward'ın Bella'ya "You are my life now" dediği sahne, bakışları falan, offff offff öyle işte kaydirigubbakcemile3

oo süper :) kitapları oku daha bir içten aaaaah ahhh çekeceksin :) insanın aklını başından alıyor başka bişey düşünemiyosun topikteki çılgınlıkları okumuşsundur :) filmi üst üste 3 kez izleyen mi ararsın (değil mi burçakçım) erkek arkadaşlarını edwardla kıyaslayanlar mı ararsın(daliahcım) eşiyle birlikte otururken bile aklı edwarda kayanlar mı ararsın hepsi bizim topicte mevcut :))))) aramıza hoşgeldin tatlım hihoyyyt

oo süper :) kitapları oku daha bir içten aaaaah ahhh çekeceksin :) insanın aklını başından alıyor başka bişey düşünemiyosun topikteki çılgınlıkları okumuşsundur :) filmi üst üste 3 kez izleyen mi ararsın (değil mi burçakçım) erkek arkadaşlarını edwardla kıyaslayanlar mı ararsın(daliahcım) eşiyle birlikte otururken bile aklı edwarda kayanlar mı ararsın hepsi bizim topicte mevcut :))))) aramıza hoşgeldin tatlım hihoyyyt

Topiktekilere göz gezdirdim, çünkü siz çok ilerdesiniz benden kaydirigubbakcemile3 Heyecanı kaçmasın diye tek gözle okuyorum valla sırnaşık şey Tekrar izlicem galiba :roflol:

Öptüm şekerim Şeniz

aa cnm gözünaydın :))
evet baya kalınmış 700 küsür sayfaymış die duydum
bnde bugun eplisona mail atmıştım,demek mayıs ortası diyolar,
ozaman bu kitabın gelmesi haziranı bulur :/
evet en iyisi ben baştan aliyim newmoondan itibaren :d

Back