Kızlar gunaydın,ne cokkaynatmıssınız oyle..hepsini zevkle okudum !
o cok begendıgınız resım cıkmamıs goremedım..kuduruyorum meraktan
aman aman almayalım o ödülü bizzzzzzzz..gizlilik acısından muzdaribim zaten delikafaduldengünaydın cnm dün baya kaynattık plummy ile :)
en çok yorum yapılan sinema topiği ödülünü alıcaz bu gidişle zaten-tatlicadiarzu-
resimlerin bazıları çıkmıyor nedense anlamadım robertin bir resmini ekledim o edward karizmasından eser yok hayal kırıklığına uğradım birden:dilcikar:
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Robert Pattinson Rumored To Be Dating Natalie Portman
There are plenty of reasons to love-to-hate Natalie Portman. She's obviously beautiful. She's really smart -- not only did she graduate from Harvard, she earned high marks while there from the likes of Alan Dershowitz. She an ethical vegetarian who actually seems to practice what she preaches, even designing her own line of vegan shoes, as she doesn't wear leather. She is, in short, on another level of humanity ... and now this.
Rumors are circulating that the young actress is dating Robert Pattinson. Sources say the two met at a pre-Oscars party in February and have been in touch ever since. "He seemed to be enjoying every minute of it," says an insider of their meeting. "She dominated his attention for most of the evening."
Who knows how much truth there is to such gossip? But if it's true, at least Natalie is worthy of him.
Kızlar gunaydın,ne cokkaynatmıssınız oyle..hepsini zevkle okudum !
o cok begendıgınız resım cıkmamıs goremedım..kuduruyorum meraktan
bu fotoya bende bayıldım yawssssssss =)
kurtadamlara ölümmmmmmmmmmmmmm kötükedihüso
ah.. harika bi filmdi:lepi:2. filmin çekimlerini bu ay başlıyolar biran önce vizyona giresedelikafadulden roman serisini bir çırpda bitirdim ahhh edward ah.. allah herkese senin gibi bi vampir nasip edsin :roflol::asigim:
hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrr delikafadulden
:roflol::roflol: hep diyorum yaa bu serinin bir kere tadına baktın mı bir çılgınlık başlıyor ve durduramıyosun didscim :))) kitaplara başla daha da çok etkileneceksin canım çok sevindim izlemene :icecream:
oo süper :) kitapları oku daha bir içten aaaaah ahhh çekeceksin :) insanın aklını başından alıyor başka bişey düşünemiyosun topikteki çılgınlıkları okumuşsundur :) filmi üst üste 3 kez izleyen mi ararsın (değil mi burçakçım) erkek arkadaşlarını edwardla kıyaslayanlar mı ararsın(daliahcım) eşiyle birlikte otururken bile aklı edwarda kayanlar mı ararsın hepsi bizim topicte mevcut :))))) aramıza hoşgeldin tatlım hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?