• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

çocuk 16 sında gibi görünse sübyancılık konusunda haklısın diycektim ama şu vücuda 16 diyemiyorum ki :))))) midnight sundaydı o kadın dimi :)) ya aslında kitabın tüm ayrıntıları midnight sun da.....

yok yok kendimi kandırmıcam direk subyancılık :)
optum bı tanemmm

valla cok yakısıklı olacak bu cocuk..cok can yakar bence...valal kendımı subyancı gıbı hıssedıyorum tobee..Edwardın okul gorevlisine benzedim ,senin icin cok kucuk diye soylenene :))))))))))

ya bende öyle görsellerde ararken bi kac sene önceki resimleri cıkıyor cocukluk halleri falan kendimden soğuyorum,ama şu son attıgım takımlı hallerine bakınca hiç te sucluluk hissetmiyorum kötükedihüso

ya bende öyle görsellerde ararken bi kac sene önceki resimleri cıkıyor cocukluk halleri falan kendimden soğuyorum,ama şu son attıgım takımlı hallerine bakınca hiç te sucluluk hissetmiyorum kötükedihüso

suçluluk hissetmeyin bencede :jeyyar:

eddddd.jpg

fotoya bittim yaaaaa

26yı doldurmama 1 ay kaldı senağlama
sen kaçtın tatlım

ben de 87 liyim 22 oluyorum yani..
ya küçüğüz aslında daha ama böyle 16 lıkları görünce kendimizi yaşlı hissediyoruz:roflol:
daha önce hiçbi vampir filmindenbu kadar etkilenmemiştim
bazı yerlerde teenage filmi-kitabı diyolar sinirlerim bozuluyo
bence tüm dişilerin begeniceği bi kitap
erkekler begenmez tabi:dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım haklısın teenage le hiç alakası yok valla burdaki kızların hepsi büyük yaşlarda
hatta aramızdaki en küçük sensin diyebilirim
bende çok etkilendim inan :)
aslında romantik vampir angel gibi aynı o diziyide çok severdim
angel da insan kanıyla beslenmezdi :) kupasıyla hayvan kanı içerdi kaydirigubbakcemile3

angel buffy i izlemedim ama o dizinin hayranı arkadaşlarım vardı.
bana sacma gelirdi vampir falan,vampirleri genelde korku filmleri için tercih ederdim :))
twilight a da öylesine gittim ama cok cok cok begendim,müziklerinden oyuncularına kadar,
cullen ailesinin bella için yemek hazırlaması falan cok tatlıydı.
önyargılı olmamak gerekiyomuş bunu anladım
stephenie meyer iyiki var,hayal gücü gerçekten mükemmel:)

keşke tekrarları oynasada izlesem buffyle angelı :)
angel vampirdi buffy de insan ama birbilrerine aşıklardı :asigim:
tabi buffy bella kadar kırılgan değildi çok güçlüydü
burçakçım dayanamıyorum bende yarın sipariş vericem biran önce okumalıyım kaydirigubbakcemile3

ayyy ben de izlemiştim buffy angel ı basladığında liseye fln gidiyordum ona da böyle tutulmuştum ben.o zmn tam teenagelik işte.
bayağı sürdü onlar da.ama angel diziden ayrılınca bozmuştu.
tabi hiçbirsey twilightın yerini tutamaz

angel ayrılınca ona ayrı bir dizi yapmışlardı
orda kurt adamlar değil vampir avcıları vardı buffy gibi ve kalbine kazık saplayınca toz oluyorlardı :)
edwardın yanında angelın adı bile olmaz tabiki twilight başkaaaa:asigim:

Back