• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

slm aileeeemmmm.kocaman kocaman olmuşuz biz yaa...
ben gündüz giremiyorummm=((((gelince bi bakıom sayfalarca sohbet olmuş üzülüom=((((((
ben de team alice mi kursam nedelikafadulden
ya su james de ne yakışıklıymışş heeeeeee.........

alice cok tatlı yaa new moon gercekten cok güzel olucak
bol alice li ve jacoblucokacimcoook

1202twilight.jpg

jasper bence röfle yaptırmaya devam etsin,filmde daha ii görünüyodu-tatlicadiarzu-

Sorma adamın tek frikigi yoktu neyseki son kitaptata bıraz bocaladı daha insanilesti :))

Rosalie..
eger önce kitabı okuyup sonra filme gitseydim gercekten bi hayal kırıklığı olurdu,
iyiki önce filmi izlemişim ki kitaptaki "dünyanın en güzel varlıgı " gibi betimlemelerle farklı biri hayal etmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
evt canım izledim cok hoş bi video=)))
gördüm cnm alice i daha önce de görmüştüm fotolarını bnce alice filmde cirkin bile cıkmış

evt ya ben resimlerde tanıyamadım bile o kim dicektim az daha rosaliymiş.ben daha güselim bile ondankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

rosalienin esmer hali kendi çapında hoş sayılabilir ama vampirlikle alakası yok tipinin kitaptaki gibi hele hiç değil
ama o da neticede bir cullen sayılır,o yüzden seviyorum onu da :D

rosalie de fena değil aslında ama kitapta o kadar kusursuz anlatılmışki hayal kırıklığı yaratıyor

Back