• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

340x.jpg

bronz wampirimiz Alice :))

team Jacob kıllı Edwardı sunar süprizzzzz
ay cok guldummmmmmm kendime kaydirigubbakcemile5
2uqhgk9.jpg

aman daliah öyle deme taylorcugumuzun da kol altı dekolteli bir resmi var tabi bu kadar değil ama
şimdi onu koyabilirler :D

daliah çok kötüsünnn :roflol:

bize sataşma team edward olarak intikamımız acı olurr delikafadulden

kız 16 yasında daha ne kılı olur onda dıcem dıcemde bende gordum onu buy kadar uzun degıldı ama :utangac:

yok beee dıorum ya hepımız edwardcıyızzzz ama eklentıler olabılır kaydirigubbakcemile5

tam çikolata gibi yani tadından yenmez ;)
ama ben kan emicimi istiyorum yaaa o bir başka cokacimcoook

canım ya nede guzel gozleri..ne duygusalım dımı.cıplak resımde gozlere bakıyorum kaydirigubbakcemile3

canım ya nede guzel gozleri..ne duygusalım dımı.cıplak resımde gozlere bakıyorum kaydirigubbakcemile3

alemsin kız kaydirigubbakcemile3
bende kaslarını inceliyorum tam tersi :jeyyar: 16 sında böyleyse 30u düşünemiyorum

valla cok yakısıklı olacak bu cocuk..cok can yakar bence...valal kendımı subyancı gıbı hıssedıyorum tobee..Edwardın okul gorevlisine benzedim ,senin icin cok kucuk diye soylenene :))))))))))

çocuk 16 sında gibi görünse sübyancılık konusunda haklısın diycektim ama şu vücuda 16 diyemiyorum ki :))))) midnight sundaydı o kadın dimi :)) ya aslında kitabın tüm ayrıntıları midnight sun da.....

Kızlar ben kacıyorum malum Cuma aksamı..yarın gorurusruz! Sizleri cok sevıyorum !

Back