• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ben de en cok new moondan keyif aldım en heyecanla okudugum ve en cabuk bitirdiğim kitap oydu.
midnight sun cıkıcakmış duydugum kadarıyla stephenie yazmaya karar vermiş o da sanırım new moonla beraber serinin en güzel kitabı olur gibi geliyo.yani internete yayılan 12 bölümden okudugum kısma kadarından öyle olucanı düşünüyorum.ama o heralde 2010-2011 i bulur :(

yeterki çıksında tarih önemli değil sabırsızlıkla bekliyorum o kitabı
hatta diğer kitaplarda edwardın ağzından yapılsa süper olur
mesela bellayla ayrıldıklarında bellanın neler yaşadığını biliyoruz ama edward neler yaşadı
ne acılar çekti bunları bilmiyoruz keşke new moon içinde öyle bişey olsakaydirigubbakcemile4

evetttttttttt 2. ve 3. kitabın edwardcası olsa cok güzel olurdu.
adam tepkisiz zaten iç dünyasına inmek şart :D

evet yaa ben en çok bella jacob için ağlarken ve ona aşık olduğunu söylediğinde neler hissetti ne düşündü onu çok merak ediyorum :) umarım stephenie abla öyle bişey düşünür :)))

yanlız bizim topiği ziyaret edenlerde şaşırıyorlardır dimi :)
sabahtan akşama kadar kızlar vampirleri konuşuyo diye :P

stepheni midnightsun internete yayılınca cok kızmış ve kırılmış
herkesi cezalandırmak için kurtadamlara cullenleri öldürmeyi bile düşündüm falan demiş bi roportajında okudum :))))

stepheni midnightsun internete yayılınca cok kızmış ve kırılmış
herkesi cezalandırmak için kurtadamlara cullenleri öldürmeyi bile düşündüm falan demiş bi roportajında okudum :))))

ne diyosunnnnnn:1shok::1shok::1shok:

kadın sinirinden katliam yapcaktı desene :oklava:

olmasın öle bişiy hayal de olsa edward gibi bir karakteri öldürmek sadece bellayı değil bizide yıkardı heralde :a015:

Sonunda izledim sırnaşık şey Azcuk kendime geliyim, etkisinden çıkmaya gayret ediyim cümle kuramıyorum şu an :roflol: Büyüleyiciydi be :asigim: Bu nasıl güzel bir aşk yahu :asigim: Gelirim ben gene az toparlanıyım :roflol::roflol:

ne diyosunnnnnn:1shok::1shok::1shok:

kadın sinirinden katliam yapcaktı desene :oklava:

olmasın öle bişiy hayal de olsa edward gibi bir karakteri öldürmek sadece bellayı değil bizide yıkardı heralde :a015:

bu kitaplar tamamen bitince napıcaz biz yaa:1no2:

kızlar geç oldu yaa kaçayım ben artık :))))
iyi geceler edwardlı jacoblı rüyalar herkeseeeeeee Şeniz

saol cnmm sana da edwardlı mı istersin emmetli mi jacoblı mı nasıl istersen öyle :))))
hoşçakal..

dids izlemiş ne güzel bi akşam bugün böyle :)))))

Yahu etkisinden çıkıyım diye korku filmi izledim, yok olmuyor, nasıl filmmiş bu ya çıkmıyor aklımdan :roflol::roflol: Dediğin kadar varmış, sağol ısrar ettiğin için Şeniz

mavişşşş hoşgeldin nerlerdesin sen yaaaaaaaa..özlettin kendini...

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr dün 3 defa izledim gene twilightı.arada sadece en sevdiğim bölümlere baktığımı saymıyorum bile.

psikopat mıyım neyimm.

annem dio bana öööööööö geldi be kızım bi doktora falan mı gitsek acaba..kadın bile süphelendi.....

Kızlar gunaydın,ne cokkaynatmıssınız oyle..hepsini zevkle okudum !
o cok begendıgınız resım cıkmamıs goremedım..kuduruyorum meraktan :(

Yahu etkisinden çıkıyım diye korku filmi izledim, yok olmuyor, nasıl filmmiş bu ya çıkmıyor aklımdan :roflol::roflol: Dediğin kadar varmış, sağol ısrar ettiğin için Şeniz

:roflol::roflol: hep diyorum yaa bu serinin bir kere tadına baktın mı bir çılgınlık başlıyor ve durduramıyosun didscim :))) kitaplara başla daha da çok etkileneceksin canım çok sevindim izlemene :icecream:

mavişşşş hoşgeldin nerlerdesin sen yaaaaaaaa..özlettin kendini...

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr dün 3 defa izledim gene twilightı.arada sadece en sevdiğim bölümlere baktığımı saymıyorum bile.

psikopat mıyım neyimm.

annem dio bana öööööööö geldi be kızım bi doktora falan mı gitsek acaba..kadın bile süphelendi.....

farklı değiliz canım :)))) bi kere izledim mi o yetmiyor tekrar baştan izliyorum
kendi kendime yeter artık bugünlük demesem daha da izliycem yani hiç sıkılmadan
bazen bu durum beni korkutuyor ama böyle yanlız olmadığımız görünce de ohhhhhh diyorum:içelim:

Back