• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ya kızlar bu cırkın kadın sozuona New Moonda oynayacakmıs
2444482508_57e696b3c5.jpg

şaka yapıyo olmalısın :1shok:
bu şişkoyu kafamda hiçbir role oturtamadım la push tarafındakilerden biri olabilir mi acaba fisfisfis

valla bilmiyorumki aslında tutulmayı cekecek olsalar ordaki new born wampirlere yakısır.wampir gibi bakıyor kadınnnnnnn delikafadulden

yuzde 90 oynayacak dıyorlar.aklımada bir rol gelmıor.Jacobun aılesınde olmaz heralde dimi?Leah falan olmaz.beyaz tenli bu kız

volturilerden kesin değildir bana nedense la push tarafından gibi geldi
ama belki de küçük bir rolü vardır volturilerde resepsiyonist vardı insandı hatta belki de o dur
başka hiçbir role yakıştıramadım biran önce çıksada izlesek sabırsızlanıyorum
çekimler başlamışmıdır acaba :S

cekim bu hafta baslayacak diye bılıyordum ben.cekim baslamadı breaking dawnın bile fanmade trailer var :) Allahım yalnız degiliz :)
Ya filmlerde o kadar cok degıstırıyorlarki oyuncuyu belki bu kızı bile afet yaparlar waoww deriz tanımayız olur olur yanıı

film harika ya netten baktim bayildim cok romantikmis evet dedign gibi insanin wampir sevglisi olsun demesi gibi oluyor :))))

cekim bu hafta baslayacak diye bılıyordum ben.cekim baslamadı breaking dawnın bile fanmade trailer var :) Allahım yalnız degiliz :)
Ya filmlerde o kadar cok degıstırıyorlarki oyuncuyu belki bu kızı bile afet yaparlar waoww deriz tanımayız olur olur yanıı

haklısın makyajlar ve görüntü hileleriyle bir afet izlememiz muhtemel kaydirigubbakcemile3

Ben ancak Edwardın etkisinden cıkıp diger filmdeki cockulara bakabıldım.Emmenti oynayan cocukta ne kadar sempatikmiş oyle.Emmenti tasvir ettigi gibi degil ama ole yarma gibi kıvırcık saclı birsey diyordu romanda

Sanırm bu kadar fazla mesaj reytingi alan bir sinema forumu topigi daha yoktur :)))

emmet gereğinden fazla yakışıklı gerçekten edwarda bin basar bi de jasperda farklı kitaba göre
kitapta sanki daha yakışıklı gibi jasper :)

sinema topiğinde tarih yazıyoruz kızlar -tatlicadiarzu-

Rosalie bence tam hayal kırıklıgı ..her seferinden oyle guzel boyle guzel deniyor ama masallag kocaman bir popodan olusuyor :))))) ve taş bebekte degil.daha guzeli bulunabılırdı bence...
Alice rolundeki kız gercek hayatta daha da bir guzel.bence rosali o olsaymıs daha iyi olurmus..

rosalie kitaba göre kusursuz bir güzelliğe sahip ama filmdeki rosalie çok sönük gerçekten:dilcikar:
alice bence en uygun seçimdi dans eder gibi yürüyüşü sevimliliğiyle role cuk oturmuş ve çok güzel gerçekten :asigim:
ben hala jacobın değişip değişmediğini merak ediyorum var mı bu konuda yeni bir haber cnm

canım Jacob aynı kalıyor.Cocuk deli gibi vucut yapmıs,kilo aldırmıslar.Yeni ayda azman gibi cıkması gerekiyor ya karsımıza.Bence o cocuk buyuyunce cok yakısıklı olacak cokkkk

evet yeni ayda daha farklı bir jacob olmalı saçlarda kısalacak fena bir tip değil en azından roberta göre daha hoş

Back