• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

hah seninde zamanlaman sahaneeeeeeeeeee.nerdesin yahu bu saate kadar.benim surunme halımımı buldun bula bula :)))
hadi siz kaynatın.ben yarın bir hevesle okurum :)
iyi geceler kızlar kaydirigubbakcemile5

hah seninde zamanlaman sahaneeeeeeeeeee.nerdesin yahu bu saate kadar.benim surunme halımımı buldun bula bula :)))
hadi siz kaynatın.ben yarın bir hevesle okurum :)
iyi geceler kızlar kaydirigubbakcemile5

filimi seyretmedim için anlamıyordum ondan gelemdim didim bi slm verem Şeniz,, ii geceler sanada Şeniz

Kızlarrr Robert en gozde bekarlar listesinden no4 müş
Robert Pattinson: 4th Most Eligible Bachelor

Ya kızlar uyanın yaaaaaaaaaaaaa..nerdesiniz..burcak hele sen nerdesın ya..dun aksamdan beri yoksun..
ben tuce yi de cok özledim..

beni özleyen yok mu yaaaa
gece kuşları anaaaaaa
gece boyu kaynatmışlarrrr
taşındığım için neti daha bağlatamadım bi bağlatayım görürüsünüz sizzzz
aaa ben kusur kaldımmmm

bu arada soundtrack ile coşa coşaaa iş yapıyorum kızlarrrrrrr
muse supermassive black hole çok iyi geldi sabah sabahhhh

bende dün kzıım için tshirt baktım
yazdırmak için
şöle bi reneesmeee mi yazdırsamm
yada edward team mi yazdırsam karar veremedim :))))

olmaz mii canım..ama sen annesin o yuzden mazeretin var.digerlerinin mazereti yok :))))))))))
evet aksam bir adrenalın gelıor cosuyoruz.
vay be ıste cagımızın modern kadını..muse ile toz alıyor.super bir goruntu canlandı gozumde.Vallahı evlılık olayına sıcak bakmayan benı bile heveslendırıyorsun hala coskulu genc heyecanlı kalarak !

yok canımcımmm işteyim bennnn
çalışıyorummm

hatta biraz önce işçilerden biri geldii
senin bu müzikle başın ağrımıyormu diye soruyorrr

evde de kusur kalır yanım yok yaniii
hamileyken bol bol usher, justin, nirvana, linkin park, nelly furtado falan dinlettim ben
kızımda alışıkkk
müzik evde hep açıktır zaten müziksiz kılımı kıpırdatmam :)))))

çok şükür rahat bir işim var benim daha doğrusu odama giren çık olsada, sonuna kadar açabiliyorum müziği
hatta öğle aralarındaa twilight tan sahneler izliyorum. film pc de kaydedilmiş durumdaa :))))

günaydınlarrr..ben uzak kalmışım yaa daliahcım bende seni çok seviyorum..sen tadı tuzusun bu forumun ;)
ben jasper ıda beğeniyorum arkadaşlar..edwarddan sonra tabii.. tshirt fikride çok hoşhihoyyyt çılgın thirtlere zaten bayılırım..kimse yadırgamaz beni giyersem:teytey:

hıı oylemı.cok sanslısın canım.
Muzıksız bende iş yapamıyorum tatlım.EE sen simdi Edward team mı oldun :)
Sanırım bir ben Jacob dıorum.Ya ben bayılıorum Taylora!
56863378geogurl22720094.jpg

amazondan mı temin ediyoruz demiştiniz
gelmesi uzun sürmezmi beeee
vallaha giyerimmm
iştede giyerimmmm
alıştılar benim fanlığıma zaten :)))

günaydınlarrr..ben uzak kalmışım yaa daliahcım bende seni çok seviyorum..sen tadı tuzusun bu forumun ;)
ben jasper ıda beğeniyorum arkadaşlar..edwarddan sonra tabii.. tshirt fikride çok hoşhihoyyyt çılgın thirtlere zaten bayılırım..kimse yadırgamaz beni giyersem:teytey:
canım hosgeldin.uzun aralıklar bırakmayın boyle..
jasperde alacakarnlıkta yakısıklı reelde igrenc.Yarabbım neler gorduruyor beyazperde insanaaaaaaa..
Sagol birtanem destegin icin..hepiniz mukemmel arkadaslarsınız..

n1497537028_224747_4951.jpg

jasperin hakkında senı sogutma cabalarım baslamıstır delikafadulden

başından beri edwarddd ne bileyimmmm
taylordaaa fena değil ama
ilk göz ağrım edwardımmm
Edward yy ın Romeo su.ona cidden laf yok.Ama simdi ben reel kısım ile kitap kısmını karıstırdım iyice :) Robertı sevmıorum Edwarda ısınamıyorum.Taylor ı sevıorum Jacoba ısınıyorum.Kafam karıstıııııııııı delikafadulden

jasper hakaktenn çok fena canımmmm
alacam tshirtlerden karar verdimmm
birde kzıa yaptıracam do I dazzle you diye :)))))))))))

ciddi misin.ben bile cesaet edemiyorum.kocan birsey dmez mi yahu.Adamın yemek yıyecek olsa benim hanımın gonlu nerde der iştahı kacar :)))))))))

Back