• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

-tatlicadiarzu- beyınce aldatmak aldatmak sayılıyorsa biz hepimiz aldatttık bugun oturdum bunu dusundum.Vicdan azabı cekıyorummmm Çok üzgünüm çoook

yok cnm aldatmadan sayılmaz o yerimseniben öyle düşünürsek kesin bizde defalarca aldatılmışızdır

he yaniii
bide kendime kızarım aslında bella gibi şöle korunmaya muhtaç bir hatun olamadım
hep güçlü hep güçlü
ben yaparım ben ederim

öle mi olmalı acepp

evet biz hep aslan olmayı seçmişiz ama aslında kazanan hep kuzularmış bilemedik :bbo:

Kızlar ben geldim !
Hepinizi cok ozledım !
Sizler gercekten cok vefalısınız..Baileys ayrıca cok tesekkur ederim..inan mailini okurken bir damla yas aktı gozumden..
Kendimi sildirmek istedim cunku alıskın degilim boyle seylere ben..Ama sizi ozledim hemde cok !

Kızlar ben geldim !
Hepinizi cok ozledım !
Sizler gercekten cok vefalısınız..Baileys ayrıca cok tesekkur ederim..inan mailini okurken bir damla yas aktı gozumden..
Kendimi sildirmek istedim cunku alıskın degilim boyle seylere ben..Ama sizi ozledim hemde cok !

canım benim çok sevindim yaa bende duygulandım şimdi :asigim:
bi daha böyle bişey yapıpta bizi bırakma seni çok seviyoruz biz hihoyyyt

Bende cok sevıyorum inan..
Yoksa delimiyim ben :))
Bu alacakaranlık beni daha da bir aglak yaptı kızlar :)))))

Kızlar ben geldim !
Hepinizi cok ozledım !

hoşgeldin canımm ŞenizŞeniz

Bende cok sevıyorum inan..
Yoksa delimiyim ben :))
Bu alacakaranlık beni daha da bir aglak yaptı kızlar :)))))

benide öyle sorma senağlama
aile gibi olduk burda hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz
en az bende senin kadar üzüldüm inan benimde gözlerim doldu püffff :çok üzgünüm:

ya kızlar bu cırkın kadın sozuona New Moonda oynayacakmıs
2444482508_57e696b3c5.jpg

Back