- 4 Ocak 2008
- 6.525
- 13
- 683
ahh ahhh yok ki edward gibi adam...bizde elimizdekileri kaybetmeyelim bari bu gidişlekaydirigubbakcemile5
bencede kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh ahhh yok ki edward gibi adam...bizde elimizdekileri kaybetmeyelim bari bu gidişlekaydirigubbakcemile5
tamam birtanem deniyeyim tesekkurler canımcanım mail atıyosun değiştiriliyorrrr
hımm tamam kızlar sagoluniletişimden gir cnm kullanıcı adı değişikliğini işaretle
3-5 tane nick belirle
Ya Taylor hakıkaten cok tatlı olacak.30 unda onu dusunemıyorum bile..Haklısın, Bella da bircok noktada suclu ve cok cocukcu davranarak benim de beğenmeme neden oldu. Taylor Lautneri New Moonda bekliyorum onun yeni güzel kasları ileJacobin kurt olmayı nasıl gösterecekler onu cok merak ediyorum.....
Güzel kitaplarin özelliği zaten o: normal insanlar kendini öyle bir dünyada hayal edebilirler ve böylece büyük bir aşk hissetirebilirler. Benim de özel hayatım değişti kitap okuduktan sonra ama bunu olumlu şekilde olması için çalışıyorum. Ona da kendi Edwardim gibi görüyorum ve ben ona Bella gibi aşkımı en iyi şekilde ifade etmeyi çalışıyorum. Ciddii de çocuğumuz olursa on Renesmee ismi koymayı bile düşünmüş oldum![]()
Veya Esme? Biraz Türk ismine benzemiyor mu?
Bellanin vampir olduktan sonraki zamani biraz ucuk oldu bence işte. Süper güclü ama kendini cok iyi kontrol edebiliyor, başka yenidoğanlarda olmayan özellik. Aşkta mükemmel, vucudu mükemmel, çocuğu mükemmel, vallaa ben de vampir olmak isterim![]()
Henüz 4. kitabi bitirmedim ama en kısa zamanda bitirmek zorundayım, Artik dayanamıyorum... :)
ay evet sorma vallahı bır korku saldı ıcıme..duyanda ne yapıyoruz sanacak....ahh ahhh yok ki edward gibi adam...bizde elimizdekileri kaybetmeyelim bari bu gidişlekaydirigubbakcemile5
valla hıcbırsey yapmadan sucluluk hıssetmek neymıs ogrendım..bencede kaydirigubbakcemile5
tamam birtanem deniyeyim tesekkurler canım
hımm tamam kızlar sagolun
Ya Taylor hakıkaten cok tatlı olacak.30 unda onu dusunemıyorum bile..
Bellayı kıskanıyoruz sanırım.hem bu denlı sıradan olup,sade diyecektim ama sadelik klas olmaktan gecer bence,Edwardı bulabılıyor.Reelde Edward gibi bir tip nasıl olurdu acaba...Tanımlayamadım ben..
Evet 4 u bıtımelısın o zaman Edward ve Jacobın iliskisine nail oluyorsun.Edward kardesım oglum diyor o denli...
ay evet sorma vallahı bır korku saldı ıcıme..duyanda ne yapıyoruz sanacak....
valla hıcbırsey yapmadan sucluluk hıssetmek neymıs ogrendım..
tatlıms en daha olgunsun benden..bu cok asıkar..cunku ben okduugumdan beri feci kıyas yapmaya basladım..bu cok kotu..
iyi aksamlar..
ay Allah canını almasın emii.Hastane yankılandı kahkahamaaaaaaaaaaa.. :)))))))))))))))yanlız kaldım sanırım :)
içimde edward aşkıyla bıraktınız beni bir başıma nası uyku tutacak şimdi :)
keşke uyusam penceremden edward gelse beni izlese
sonra ben çok sakar bi kız olsam devamlı beni korusa kurtarsa
terk edip gittiğinde acımdan ölsem hatırlamanın yasak unutmanın korkunç olduğu zor bir çizgide yürüsem
bi kurt adam gelip acılarımı dindirse ama ben yine de edward edward desem -tatlicadiarzu-
Valla evde kalmak falan hikaye onu gececeksin.Ama biz devamlı duygusal sirkulasyon ıcınde iken heriflerde devamlı mantıklı ve ozgurluk budalası ıken zor anacım aynı cızgıde bulusmamız..Bnede senın yasadıgını uzun bir sure yogun olarak yasadım,nasıl elstırıorum nasıl sogudum karsımdakınden..inanılmazdı yani..Gecmıyor ama hafıflıyor dıyeyım ben sana...İyi haber mi kotu haber mi..sen karar ver..günaydın arkadaşlar :) yaa edwardkoliklik benim için cidden çok kötü oldu:çok üzgünüm: zaten her tanıştığım adamda bi kusur bula bula evde kaldım ( sanki kendim mükemmelmişim gibi:bbo: )... şimdide gözümü edward bürüdü..artık daha hiç evlenemem heralde ben..zaten erkek arkadaşımdan da son zamanlarda soğumuştum, bu durum üstüne tuz biber olduÇok üzgünüm çoook ..çok ciddiyim benim bünyeyi fena sarstı bu film ve kitaplar:bbo: meğer nasıl sevmeler varmış??? edward ne güsel hiç kapris yapmadan bellayı mutlu etmeye çalışıyo hep..benimki de yok arkadaşlarla maça gitcez, yok içmeye gitcez, yok bilmem ne..yareppim bi edward nasip et bana ve edwarda ihtiyacı olan bütün hatunlara:Saruboceq:
ay Allah canını almasın emii.Hastane yankılandı kahkahamaaaaaaaaaaa.. :)))))))))))))))
Gunaydın cnaım benim.Uyuya kalmısım ben ya.kusura bakma ne olur.Buna Amin demem gerekiyor sanırım :))) Amin Amin..
allah onlara edward sabrı vermiş vallahi
öyle diyim ben sizeeee
dün mutfakta sigara içiyorum bi ayndanda edwardın güldüğü sahneleri düşünüyorumm
o sırada eşim geldi ne oldu ne düşünüyorsun dedi
yok bişey diyebildim sadeceeee
Canım birincisi sunda anlasalım.sen evde kalmıs degilsin..tamamen kendi hur iradenle sectigin seyi yasıyorsun..ah daliahcım yaş ilerledikçe insan daha fazla özelliğe bakmaya başlıyo..ruhen insanların birbirini tamamlaması okadar güzel bişey ki..benimkilerde hep bişeyler eksikti..evliliği göze alamadım bu yüzden..haklısın erkeklerle aynı çizgide buluşmak zor ama biraz empati kurup ne hissettiğimizi anlamaya çalışabilirler..ya olduğu gibi kabullenicez ya da kabullenmiycez..ben kabullenemiyorum ve bu yüzden de yalnız kalıyorum..ve bu yüzden de edward gibi birisini istiyorum:Saruboceq:hani tamamen bütün özellikleri mevcut olmasada dörtte biri olsun bak valla sıkılmadan bunalmadan yürütücem o ilişkiyi :lepi:
Hicbiryerden mi frikigi yok yahu o uc kısının...Valla oyle mukemmel iseler bile karsılarındaki kızlar Bella gibi olmuyor..Surunduren kızlar oluyor.Insanlar dunyasından surunduren kızlara denk gelir oyle erkekler...ay kızlarrr sabah sabah güldürdünüz beniii
gerçekte böyle adamlar varrr
emin olabilirsiniz varrrrrr
tam tamına bu şekilde 3 erkek tanıyorum ben
hepside çevremdeee
buhran geçiriyorum resmen
neden mii
hepsi dünya ahiret kardeşimm
gelip gelip sevdikleri kızları nasıl düşündüklerini nasıl sevdiklerini anlatıyorlar
çok yakın dostum olna kız arkadaşım ve ben hergün bu işkenceyi çekiyoruzz
resmen işkence
edward bu kardeşleri görünce benim aşk hayatım negatife doğru gidiyorrr
canım benım o cok zor..ha gectı dedıgımız zaman yenı ay fılmı cıkaacakkk bunu ona katlayacagızzzzzzzzzgünaydın tatlım dün hayalperestliğim üzerimdeydi sanırım malum bu çılgınlığı durdurmak imkansız
benim de aklımdan hiç çıkmıyor mümkün olduğunca sevgilime bu konuyu açmamaya çalışıyorum ama bi bakıyorum yine kıyaslama yapmışım![]()
yine de bişey demiyor zavallım alıştı artık benim bu hallerime -tatlicadiarzu-
bu arada sevgilime izletmeyi başardım yorumu şu oldu
edward çok yakışıklı olmasa da müthiş özellikli bir karakter ama bellayı da yabana atmamak lazım o da çok hoş dedi ve bella için yazdığı küçük şiirleri okudu bi de bana :)
kıssasa kıssas yapıyor kanımca kaydirigubbakcemile3
canım benım o cok zor..ha gectı dedıgımız zaman yenı ay fılmı cıkaacakkk bunu ona katlayacagızzzzzzzzz
aman canım sakın agzından bırsey kacırma.adamdan olma :)))Bella icin şiiirrr mii bir dakikaaa ya geri aldım lafımı.Kafasını koparrrrrrrrrrr :teytey: :teytey:
ay Jacobı en cok ben beklıorum sanırım :)))neyse allahtan yeni aya jacob damgasını vuracak belki edward çılgınlığım biraz yatışır :)
bende anlamadım bellayı nası güzel buluyor dedim ya kesin bana inattır
alsın bella onun olsun edwardda bana kalsın:jeyyar::jeyyar::jeyyar: