Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baileycim bak atlamışım ben onuuu
aslan kuzuya aşık olurr
ne mazoşit bir aslan
neydi devamıı
ne aptal bir kuzumuydu ??
bu arada deliahcımmm
benim ufak reneesmeye yaptığın yorum için thank you canımcımmmmm
o yuzden sıfre ıstedık ya foruma.bır google da aratınca direk cıkıyor.o daha kotu :))) adamlara dikkat :)))
baileys canım ancak gelıor kitap yazdırsaydın keske.bende sana okutucam ya her yolu denıyorum :)))))
o yuzden sıfre ıstedık ya foruma.bır google da aratınca direk cıkıyor.o daha kotu :))) adamlara dikkat :)))
baileys canım ancak gelıor kitap yazdırsaydın keske.bende sana okutucam ya her yolu denıyorum :)))))
ing. çözemediğim yerlerde sen devreye girersin artık umarım başını ağrıtmam kaydirigubbakcemile3
ok cnm madem geç geliyor yarın yazdırırım hem bide d&r a bakarım sanmıyorum ama![]()
valla benim adam daliah nickimi bilir.alacakaranlık fanlıgımıda bılıor.daliah alacakaranlık yaz.butun mesajlarım cıkıorrrrrrrrrrrrrrrr
tabiki canım.lafı olmaz
:)))))))
ay kociş okusa bunları vallaaaaaaaaaaaaaaaa
bittim bennnn
o bnei boşayayacak)))
Canım o tarih subattan marta marttan mayısa degıstıkce degisiyor.Bence sene sonunu bulur...
Ya ben Jacobı cok sevıyorum.Edwardı da cok sevıyorum ama Jacobdan hıc nefret edemedim..Bella suclu cunku.Cıvı cıvıyı soker misali..
Ilk tanıstıkları zaman bile efsaneyi dinlemek icin cocukla ilgilenir gibi yaptı..Yani bence Bella suclu..Birde ben Jacobi oynayan taylor Lautnera hasta oldum. o ne sempatiklik..Bununda cok buyuk etkisi var Jacobi sevmemde..
Biz kadınlar aslında cok doyumsuzuz..Sanki kendimiz mukemmelmis gibi Edward gibi adam bekliyoruz...Gerci Bella hepimizden beter ya bence..Tek farkı fazlacana saf ve sakar olması olurdu sanırım..
Ama bu roman ozel hayatımı bıle etkiledi,kıyas yapar oldum :1no2:
Allah evli olanlarına sabır versin diyorum canım benimmmmm kaydirigubbakcemile3
Bellanin shield olayını cok iyi baglamıs ama..Yani o kısım cuk oturmus..Zaten onun dısında yeni yaratılan vampirlerdeki ozelliklerden baska ozelligi yok.Yanı her yeni dogan gibi..Super guclu..
Aynen ben de öyle![]()
Ama gizlice de eşimi Edwarda cevirmeyi calısıyorum...örnek saçını kestirmıyorum ki uzasin ve Edwardin sacina benzesin....simdi de ona biraz makyaj yapmayi öğretsem tam olacak (beyaz ten için)...bu yaz kesinlikle güneşleme yok![]()
:roflol:yazık adamlara.
ahh ahh içleri edward olur mu acaba.onu nasıl yapcaz?
ahh ahhh yok ki edward gibi adam...bizde elimizdekileri kaybetmeyelim bari bu gidişlekaydirigubbakcemile5Eşim henüz filmi izlemedi. DVD:n cikmasini beklerim ki güzelce evde izleriz :) Izlemeden önce söylerim ki böyle bir erkeği isterim ben. Bak ve öğren derim ve INSALLAH olur![]()