• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ooo.birtanem bizde seni ozleyecgiz.interneti olmayan yer mi var...arada kacamak yap canım sende..

tucecim çok özlicez fırsat bulursan gel mutlaka biz hep burdayız nasılsa :):)

tucecim umarım tatsız bi durum yoktur..kendine iyi bak görüşmek üzere..

Merhaba Kızlar,
Mesajlarınızı okudum haklı buldum fakat konu olarak şifreleme sistemini aktif edemedim çalışmadı yani. Gelişme olursa sizlere bildireceğim. Şimdilik kusura bakmayın : (

Merhaba Kızlar,
Mesajlarınızı okudum haklı buldum fakat konu olarak şifreleme sistemini aktif edemedim çalışmadı yani. Gelişme olursa sizlere bildireceğim. Şimdilik kusura bakmayın : (

ilginiz için teşekkürler :)

ben 85 doğumluyum tatlımmmgamyoncuiremsu

en küçüğümüz senmişsin gerçektende :)

seriye yeniden başladım daha bir anlamlı geliyor her satır
BD çıksa da rahat etsek çok merak ediyorum zaten tutulma öyle bi yerde kaldı ki belladan nefret ettim
zavallı edward ve zavallı jacob......mirmirmirmir

Merhaba herkes,

Ben de iki hafta önce Twilight filmi izledim ve hayran kaldım. Gercekten süper bir filmdi.
Ondan sonra 4 kıtabı okudum (ingilizce) ve daha cok bağlandım. Artik günlerim filmin müziği dinleyerek, Twilight dünyasını hayal ederek, Twilight haberlerı okuyarak geçiyor. Bir iki gün önce bu forumu buldum ve sizin yazışmalarınızı okudum. Ben tek değilim diye çok sevindim ve umarım sizinle beraber bu büyüleyici Twilight dünyayı paylaşabiliriz.

Bu arada ben de genç değilim..27 yaşındayım :) Ve eğer türkçede hatalarım varsa, kusura bakmayın, yabancıyım ve türkçeyi tam kavranmadım.

Sevgiler...

en küçüğümüz senmişsin gerçektende :)

seriye yeniden başladım daha bir anlamlı geliyor her satır
BD çıksa da rahat etsek çok merak ediyorum zaten tutulma öyle bi yerde kaldı ki belladan nefret ettim
zavallı edward ve zavallı jacob......mirmirmirmir

ya nedense ben bella dan hiç nefret etmedim...jacob a üzülüom ama bella ya da kızmıom....

Merhaba herkes,

Ben de iki hafta önce Twilight filmi izledim ve hayran kaldım. Gercekten süper bir filmdi.
Ondan sonra 4 kıtabı okudum (ingilizce) ve daha cok bağlandım. Artik günlerim filmin müziği dinleyerek, Twilight dünyasını hayal ederek, Twilight haberlerı okuyarak geçiyor. Bir iki gün önce bu forumu buldum ve sizin yazışmalarınızı okudum. Ben tek değilim diye çok sevindim ve umarım sizinle beraber bu büyüleyici Twilight dünyayı paylaşabiliriz.

Bu arada ben de genç değilim..27 yaşındayım :) Ve eğer türkçede hatalarım varsa, kusura bakmayın, yabancıyım ve türkçeyi tam kavranmadım.

Sevgiler...

hoşgeldin aramıza Türkçen de gayet iyi bu arada :)

özellikle yaşının büyük olmasından dolayı çok mutlu oldum
sizleri gördükçe kendimi acayip hissetmiyorum bu sayede...

jacoba aşık olmasını sindiremiyorum ve edwardın kollarında jacob için ağlamasını :kızgın:

orası öle ama beni de edward bu sekilde terketse ve jacob acılarımı dindirse bi sekilde ben de ona asık olabilirdim.ama ben bunu ask olarak düşünmüyorum bence onların birbirne bağlanması reneesme ye ileride mühürleneceğinden dolayı...bir şekilde bağlılıkları var diye düşünüom ben.

orası öle ama beni de edward bu sekilde terketse ve jacob acılarımı dindirse bi sekilde ben de ona asık olabilirdim.ama ben bunu ask olarak düşünmüyorum bence onların birbirne bağlanması reneesme ye ileride mühürleneceğinden dolayı...bir şekilde bağlılıkları var diye düşünüom ben.

olabilir cnm aklımdaki soru işaretleri breaking dawn da netleşecek
şuan belladan nefret etme aşamasındayım şu mühürlenme olayı gerçekleşince bella da bir kıskançlık olacak mı ve jacoba olan aşkının büyüklüğü ne 4. kitapta görücez fisfisfis

şuan belladan nefret etme aşamasındayım şu mühürlenme olayı gerçekleşince bella da bir kıskançlık olacak mı ve jacoba olan aşkının büyüklüğü ne 4. kitapta görücez fisfisfis

evet artık çıksa da rahatlasakCADIARZU

Merhaba Kızlar,
Tesekkurler,gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz hihoyyyt

ben 85 doğumluyum tatlımmmgamyoncuiremsu
çıtırım benim hihoyyyt

Merhaba herkes,

Sevgiler...

Merhaba,hosgeldin aramıza..Yaşıtız buarada gamyoncuiremsu Bu forumdaki en kucuk burcak09 oda 85 li :utangac: O yuzden hepimiz aynı dili konusuyoruz.
Forumun bu kadar buluabilir olması kotu olmus :1no2: Cunku bizde senin gibi kaptırdık kendimizi..Artık Edward gibi erkek yok..neden yok..deyip ozelimizi karıstırıp hayıflanmaya basladık.Adamlar gorse kapıya koyacaklar bizi :utangac: :utangac:
Ben teeange diye tabir edilen kesimden cok bizim icin daha derin manalar ifade ettigini dusunuyorum.Cunku yasanmıslık artınca neye ne kadar paha bıcılıyor ogrenıyoruz..
Kısacası Hosgeldinnnnnnn kaydirigubbakcemile3
4. bende bıtırelı uzun sure oluyor ..Diger kızlarda bıtırsın de feci kaynatacagiz :1hug:

jacoba aşık olmasını sindiremiyorum ve edwardın kollarında jacob için ağlamasını :kızgın:
Jacob ın bir kabahati yokkı.Civi civiye soker yaptı Bella.Millet bir tanesine sukur derken ki garibim Jessica orda Mike icin binbir takla atıyor :dance: bizim kız iki mukemmeli kaptı..Kızda suc.Vurun kahpeye demiş buyuklerımız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

OFFFF Ya cıksın okuyun vallahı catlaycagım kızlar ya..kurtarın beni ! Dedıkodu yapmak ıstıyorummmmmm :sm_cool:

evet artık çıksa da rahatlasakCADIARZU
Sen miiiiiiiii benmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Forever dedıkoduuu..forever yorum ıstıorummmmmmmmmm :içelim:

Back