• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

evet cok duyarlı ama fazla duyarlı olmasıda karsındakini kifayetsız hale getırıyor.dusunsene devamlı acıklama yapmak zorunda oldugun bır adam uuzlmesın dıye..Jacobla Edward ıkı farklı kutbu ıfade edıyor bence..

evet ama sevemiyorum edward varken ben bu jacob ı.:tomato:

ya bende Robert Pattinsona kıl oldum ya sımdı Edward gozuyle bakamıyorum.Ben olsam Jacobı secerdım dıyorum.Hanı sıcak ya birde hem ısı bakımından hem karakter bakımından :)))

ya bende Robert Pattinsona kıl oldum ya sımdı Edward gozuyle bakamıyorum.Ben olsam Jacobı secerdım dıyorum.Hanı sıcak ya birde hem ısı bakımından hem karakter bakımından :)))

robert ı bend e sevmiom yakışıklı da bulmuom sadece filmde cok tatlı normalde pek hoşuma gitmiyor.hele de su paris ten sonra iyice soğudum......

geldim geldm :jeyyar:

robert bencede yakışıklı değil edward karakterine bürününce bambaşka oluor ama :asigim:

22 yasında cocuk..aklı bır karıs havadadır.caka satması da var tabı bunun Paris pesimden kosuyor diye..
Zaten diyormus bu seriden sonra bır daha bu kadar ünlü olamam diye.

cidden edward ve jacob arasında kalsan jacobı mı seçerdin :uhm:

22 yasında cocuk..aklı bır karıs havadadır.caka satması da var tabı bunun Paris pesimden kosuyor diye..
Zaten diyormus bu seriden sonra bır daha bu kadar ünlü olamam diye.

:roflol::roflol:nese kızlarrrr ben cıkıom hiç istemiom ama.bnm veletlere ödev hazırlıcam daha.gelişmelerden beni yoksun bırakmayın...öptüm sizi sulu sulu:1hug:
a.s.iyi uykular....:1closedeyes:

sanırım evet..cunku ben vıcdanıyla bu kadar barısık olmayan bır adamla hayat gecıremem

ya ne bileyim fazla diken ustunde hissettırırdı bana Edward sanırım.Ben daha rahat ve ozgur olmayı ısterdım..

ben beğendim filmi ama eşim beğenmemişti maalesef biraz kasıntı ama hoştu konusu dorusu:))

film güzeldi demin izledim edward yıkılıoo kızlar kitaptan bahsetmisiniz nedir söyleyebilirmisiniz

Back