• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

burçakçım saklanma şifresi :) kimse bizi göremesin kaydirigubbakcemile3

daliahın bi kaç sayfa önce yazdığı msjı sende gönder cnm
bu arada sende twilight soundtracki var mı yoksa yollayabilirim

günaydınlar herkese:1rolleyes: bende şifre için mesaj attım..buarada soundtrackten bende istiyorum edward aşkına banada gönderinsırnaşık şey arkadaşlar iyiki varsınız..çalışırken bazen dalıp gidiyorum..ne düşünüyosun diye soranlara edward diyesim geliyo ama biliyorum ki beni burda kimse anlamayacak :( o yüzden susuyorumÇok üzgünüm çoook kitaplardan da filmden de kimse haberdar değil..geçenlerde şirketten bi arkadaşa anlatıyım dedim..sen inanıyomusun ki vampir saçmalıklarına dedi..kalakaldım ayol edwarda sıradan bir vampir muamelesi yaptı..çarpılacak haberi yok:oklava:

canım ozelden mailini gonder yollarım linki.evet herkes bize deli gozuyle bakıyor.Elestirmek icin bilmek gerekiyor neden izlemeden yorum yapıyorlar ve neden onyargı var...Hayal kurmak icin fazla mı buyuyuz..hayal kurmaktan yoksun insanlara cok uzuluyorum ben...

daliahcım gönderdim canım mailimi..çok haklısın hayatımıza ne güzel renk kattı işte bu hikaye..illaki robot gibimi olmak gerek büyüdük diye sanki..

tatlım ulastı elıne degil mi?
kesinlikle gokkusagı gıbı bir renk getirdi hayatmıza...

Forbidden to remember, terrified to forget; it was a hard line to walk.

bu da benim işaretlediğim cümlelerden, ne kadar zor katlanmak böyle bir şeye ya...

bu arada dün arkadaşlarımızla buluştuk, sinemadan konuşurken ben de twilight çok güzel, hatta şimdi seriyi okuyorum dedim ve şöyle bir tepki aldım: bir vampir ve bir insanın aşkı, üstelik bir de kurtadamlar var ve sen bu saçmasapan seriyi mi okuyorsun? :mymeka:

daliahcım ulaştı harikasın çok teşekkürlerhihoyyyt
tucecim bende aynı tepkiyle karşılaşıyorum hep ve sinir oluyorum..ve bu yüzden iyiki burda sizlerleyim..
biz robot olmıycaz..kim ne derse desin biz hayal kurucaz işte okadaryerimseniben

tucecim bende aynı tepkiyle karşılaşıyorum hep ve sinir oluyorum..ve bu yüzden iyiki burda sizlerleyim..
biz robot olmıycaz..kim ne derse desin biz hayal kurucaz işte okadaryerimseniben

değil mi ama :içelim:,

duygusuz şeyler, anlamıyorlar :dilcikar:

hep beraber new moon un premiyerine gittigimizi hayal eder misinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

şifreden haber yok değil mi kızlar, geri dönmediler hiçbirimize?
henuz cevap gelmedi,ustune bir kez daha yazarsak tepki toplarmı dıye dusunuyorum bende

rica ederim canım..su monoton hayatmızda bir tat bir heyecn.kendime onu da cok goremem acıkcası

değil mi ama :içelim:,

duygusuz şeyler, anlamıyorlar :dilcikar:

kaydirigubbakcemile5

ay boyle utanmaya can kurban..aksam yatıyorum kıtap okuyorum bastan aladım ya seriyi,bunu okuyarak ve hayal kurarak 1 sene gecirebilirim.Kendimide orda bi yerde romanın ıcınde buluyorum.Gercek olmayacagını bile bile okuyup kendimi kandırmak bile hosuma gidiyor.Ama olan sevgilime oluyor,kıyaslama yapıyorum

ay boyle utanmaya can kurban..aksam yatıyorum kıtap okuyorum bastan aladım ya seriyi,bunu okuyarak ve hayal kurarak 1 sene gecirebilirim.Kendimide orda bi yerde romanın ıcınde buluyorum.Gercek olmayacagını bile bile okuyup kendimi kandırmak bile hosuma gidiyor.Ama olan sevgilime oluyor,kıyaslama yapıyorum

o kıyaslamayı hepimiz yapıyoruz malesef, ben kitabı okurken sürekli "ooooffff of", "vay beee" şeklinde sesler çıkarıyorum sanırım -tatlicadiarzu-

Back