Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daliahcım ulaştı harikasın çok teşekkürlerhihoyyyt
tucecim bende aynı tepkiyle karşılaşıyorum hep ve sinir oluyorum..ve bu yüzden iyiki burda sizlerleyim..
biz robot olmıycaz..kim ne derse desin biz hayal kurucaz işte okadaryerimseniben
hep beraber new moon un premiyerine gittigimizi hayal eder misinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
henuz cevap gelmedi,ustune bir kez daha yazarsak tepki toplarmı dıye dusunuyorum bendeşifreden haber yok değil mi kızlar, geri dönmediler hiçbirimize?
rica ederim canım..su monoton hayatmızda bir tat bir heyecn.kendime onu da cok goremem acıkcasıdaliahcım ulaştı harikasın çok teşekkürlerhihoyyyt
tucecim bende aynı tepkiyle karşılaşıyorum hep ve sinir oluyorum..ve bu yüzden iyiki burda sizlerleyim..
biz robot olmıycaz..kim ne derse desin biz hayal kurucaz işte okadaryerimseniben
değil mi ama :içelim:,
duygusuz şeyler, anlamıyorlar :dilcikar:
TARKANNNNNNNNNNNNN TARKAAAAAAAAAANNNN diye bagıran kızları kınardım ben,demekki neymis kınamamak lazımmıssss :lepi:deli bir şey olur ya, yıkarız orayı bizzzzzzzz süprizzzzz
TARKANNNNNNNNNNNNN TARKAAAAAAAAAANNNN diye bagıran kızları kınardım ben,demekki neymis kınamamak lazımmıssss :lepi:
ay boyle utanmaya can kurban..aksam yatıyorum kıtap okuyorum bastan aladım ya seriyi,bunu okuyarak ve hayal kurarak 1 sene gecirebilirim.Kendimide orda bi yerde romanın ıcınde buluyorum.Gercek olmayacagını bile bile okuyup kendimi kandırmak bile hosuma gidiyor.Ama olan sevgilime oluyor,kıyaslama yapıyorum