• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

tutulmadan sonra gördükki jacobın cidden suçu yok
bella 2 erkeği de mutsuz ediyor bi de kabul ediyor hatalarını ama edward ve jacob o kadar mükemmel ki senin bir suçun yok diyebiliyorlar
bende sabırsızlanıyorum 4. kitap için :) ing. okuyabilir miyim diye tereddütteyim alsam mı almasam mı bilemiyorum :P

haklısın denemeye değer ;) birinin gaz vermesine ihtiyacım varmış :)
olmadı en kötü ihtimalle türkçesinin çıkmasını beklerim :)

canım sipariş mi vermek gerekiyor önceden
ellerinde hazır yoktur kitapçıların değil mi

canım ben remzi kitapevini aradım.İsim yazdırıyorsun.Telefonla yapıyorlar,gelince seni arıyorlar.Yada kadıkoyde İstasyon Koftecinin yanında bir kitap evi var vitrininde duruyor onada bakabilirsin.

çok saol cnm yarın d&r ve remzide bir şansımı deniyim belki vardır
gelmesi uzun sürüyor mu peki

daliah ben cevirilerden neredeyse okudum kitabın yarısını yaaaaa...azcık kaynatabiliris bildik yerleri..mesela balayıkaydirigubbakcemile3

ben şahsen hiç çevirileri okuma taraftarı değilim okuyunca öğrenmek istiyorum herşeyi :)
sanırım dayanamayıp alıcam ingilizceyi bekleyemiycem hem ing. pratik olur bana kaydirigubbakcemile3

arada kaldım şimdi. )
ya balayı tam komedi..yastık yatak bası falan gıdıorr...tam fantezi yani tobe Yarabbim :)))))
Canım Remziden bana 1 hafta sonra donus yaptılar ama o zaman cıdden yogun talep vardı.

arada kaldım şimdi. )
ya balayı tam komedi..yastık yatak bası falan gıdıorr...tam fantezi yani tobe Yarabbim :)))))
Canım Remziden bana 1 hafta sonra donus yaptılar ama o zaman cıdden yogun talep vardı.

tamam o zaman çok iyi hihoyyyt çok saol cnm yardımların için hihoyyyt
siz kaynatın ben kaçayım o zaman kaydirigubbakcemile3

ya iyide Edwardda 4 kıtaptır vıcdan azabı ıcınde.soyle bir sevindirik goremedım.Adam ciddi mazosıt yanıııı

ya iyide Edwardda 4 kıtaptır vıcdan azabı ıcınde.soyle bir sevindirik goremedım.Adam ciddi mazosıt yanıııı

işte o yüzden böle delirioruz ama yok böle adam sevgilim olsa baygınlık da geciriebilirdim herhlade.bu kadar da olmaz sanırım.bella en sonunda doğru söledi mahvetme bu mutlu günü diye....

evet cok duyarlı ama fazla duyarlı olmasıda karsındakini kifayetsız hale getırıyor.dusunsene devamlı acıklama yapmak zorunda oldugun bır adam uuzlmesın dıye..Jacobla Edward ıkı farklı kutbu ıfade edıyor bence..

Back