Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

benimki de angelinayı seviyor bi de son zamanlarda hilary duff çıktı filmlerini falan indirmiş :)
ama ne zaman robert desem ağzından köpükler saçıyor :)))

sanırım 18 de takılı kaldım ilerleyemiyorum bi türlü -tatlicadiarzu-
valla bende 20 civari idare ediorum iste :)

benimki de angelinayı seviyor bi de son zamanlarda hilary duff çıktı filmlerini falan indirmiş :)
ama ne zaman robert desem ağzından köpükler saçıyor :)))
hillar duff i begenmioum ben yahu.guzel gelmior o kız bana. sacar tabiii cocuk cıtır ya birde,zor bulunan bir tip.

kaydirigubbakcemile5 benim eşim de kabullendi sayılır durumu :)kaydirigubbakcemile2
zararsız bir durum cunku ulasmamiz imkansiz :)

kızlar yeni haberler ile dondum.Filmin cekimleri İtalyada olacakmıs.Heidi rolu icin Anna Lynne McCord dusunuluyormus.
AnnaLynneMcCord_01.jpg

kızlar robert pattinson harry potterdan sonra 2 sene işsiz kalmıs,kimse onunla calısmak ıstememis.fakat menajerinin ısrarı ile twilight secmelerine katılmıs ve 3000 kisi arasından secılmıs.Kristen secmelere katılmamıs direk rol onunmus.İlk secmelerdede Kristen ile oynamıs Rob :) şimdi durum ortada adam efsane oldu :)

amerika da twilightten nefret eden gruba saldırmıs twilightciler :) onlardan birinin blogunu okuorum.millet deli ya .daha kendimi kınamayacagım :)))

ben de geldiiimmmm........
yaaaa 3.kitap bitti.yeni doğan gibiyim.4.ü kitabı istiyoruuuuuuuuuuummmmm....

kristen ne şanslı kız yaaaa olamaz böle bişiy hem böle bir rol için elemelere bile girmeden hemen alıyor rolü hemde robert kristenden hoşlanıyor ben bu kıza sinir oluyorrrruuuuuuuuuummmmmm

burçak sen ne yaptın kuzum :KK43: allahtan benim daha okuyacağım 450 sayfam var sen napcaksın şimdi :)))

X