bende beğeniyorum kristen stewartı ama,biraz fazla abartı yapmış
bazı yerlerde çok tatlı,saf sakar denilince hep ağızda açık kalmaz ama dimikaydirigubbakcemile3
allahımmmm bide şafa vakitmde öptüğündeki duyguları anlatmış yaaaa
ananm ben düşününce alevleniyorum zatennnn
twilight arabaları :):)
jacob
edwardın bellayı baloya götürürken kullandığı araba
rosalie
bellanın cici külüstürü
edwardın bellaya hediyesi gıcır mercedes
carlisle
edwarddan alice'e rüşvet :):)
işte edwardın volvosu
emmett
ben bişeyi daha merak ediyorummm meselaaaaaaaaaa
new moonda bellaaa edfırtımın sesini duyabilmek için tehlikeli şeyler yapıyor yaaaa
edfırtın sesini duyuyor yaaa
bu bellanın beyniyle alakalı bişey mi yoksam ne bileyim sanki bana hiç edfırt bellayı bırakmamış gibi geliyooo
son uçuurmdan atladığında gerçi emin olmuştum ama gene de bir yanım keşek edfırt olsa demeden geçemiyorrr
ne bileyim baileysim midnight sun ben newmoondan önce okumuştum o yüzden acaba mı sorusuu hep kaldı bende
keşke öle olsaydıı
gerçi böle bile mükemmel yaaa
yavriiimmmm ne acılar çekti be
acıların adamı oldu valla canum yaa :asigim:
o kadar kusursuz biri ki insan bellaya sinir oluyor
ben olsam edward gibi harika yaratığı asla üzmezdim jacobın yüzüne bile bakmazdım:çok üzgünüm:
hiç edward varken ne gerek var kurtcuğa yakuşukluı bile değil:mymeka:bella'nın yeri:asigim:nde olsam hiç bakmam köpeğe :dilcikar:edward gibi bir sevgilin var
cnm sen kitabı okuudnmu
peki bella vampir olcakmı
birde neden ayrılıyorlar
okumak ne kelime tüm seriyi yaladım yuttum :roflol::roflol:filmin tüm repiklerini ezberledimdelikafadulden
ama söylersem süpiriz kaçar sen okurken öğrensen bence daha güzel olur:1closedeyes:
nerde bu millet,nerde bu devlet, nerde bu vampir ahalisi:mymeka:
rosaili bellayı hiç sevmiyor,yeniayda da yapıyor yapacağını ama kavuşmalarına sebep oluyor
allahımmmm bide şafa vakitmde öptüğündeki duyguları anlatmış yaaaa
ananm ben düşününce alevleniyorum zatennnn
cnm sen kitabı okuudnmu
peki bella vampir olcakmı
birde neden ayrılıyorlar
ahanda bn varıım:lepi:
ama sen bana halaaa anlatmamak da kararlımısıın:çok üzgünüm:
Amma çok yazmışınız be ayıp :mymeka:
:[/FONT][/B]
sende olsaydın sende yazsaydın:dilcikar::dilcikar::mymeka:
gerçekten nasıl yapıyor bunu ya, hiç olmamışım gibi diyor senağlamasenağlamatatlım bellanın beyninin oynadığı oyunlar bende kesin edward ona yol gösteriyordur hayatta bırakmaz bellayı diye düşünüyordum ama bırakmış işte :mymeka:
mükemmel edwardımızın tek hatası bu ne yazıkki:çok üzgünüm:
o hataları yapmasaydı küçük emrah modlarına da girmeyecekti :mymeka:ne bileyim baileysim midnight sun ben newmoondan önce okumuştum o yüzden acaba mı sorusuu hep kaldı bende
keşke öle olsaydıı
gerçi böle bile mükemmel yaaa
yavriiimmmm ne acılar çekti be
edwarda yanlışı büyük, bellayı da hiç affetmiyorum :mymeka::mymeka:acıların adamı oldu valla canum yaa :asigim:
o kadar kusursuz biri ki insan bellaya sinir oluyor
ben olsam edward gibi harika yaratığı asla üzmezdim jacobın yüzüne bile bakmazdım:çok üzgünüm:
edward in :asigim::asigim:, köpecik out -tatlicadiarzu-hiç edward varken ne gerek var kurtcuğa yakuşukluı bile değil:mymeka:bella'nın yeri:asigim:nde olsam hiç bakmam köpeğe :dilcikar:edward gibi bir sevgilin var
hiç valla :dilcikar::dilcikar:sende olsaydın sende yazsaydın:dilcikar::dilcikar::mymeka:
Kizlar ben cok kötüyüm :çok üzgünüm:
Bir kay aydir kalcam agriyordu ama ben hic önemsemedim ve doktora gitmedim. Dünden bri cok feci sekilde agriyor senağlama Hic hareket edemiyorum. egilemiyorum, bükülemiyorum.
Otururken, yatarken yani hep cok agriyor. Doktora gittim bugün. Türkcesini bilmiyorum ama kalcamin sag tarafinda yani kalca ekleminde birsey varmis. Kaymis mi ne :uhm:
Doktor igne yapti ve hap verdi. Cuma gününe kadar haplari icmem lazim ve o güne kadar gecmezse haftaya akupunktur yapmalari gerekecekmis senağlama