Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

:smiley-cool:
edward ın volvosu diilki volvo c30 onunkisi

ben bişeyi daha merak ediyorummm meselaaaaaaaaaa
new moonda bellaaa edfırtımın sesini duyabilmek için tehlikeli şeyler yapıyor yaaaa
edfırtın sesini duyuyor yaaa
bu bellanın beyniyle alakalı bişey mi yoksam ne bileyim sanki bana hiç edfırt bellayı bırakmamış gibi geliyooo
son uçuurmdan atladığında gerçi emin olmuştum ama gene de bir yanım keşek edfırt olsa demeden geçemiyorrr

tatlım bellanın beyninin oynadığı oyunlar bende kesin edward ona yol gösteriyordur hayatta bırakmaz bellayı diye düşünüyordum ama bırakmış işte :mymeka:
mükemmel edwardımızın tek hatası bu ne yazıkki:çok üzgünüm:

ne bileyim baileysim midnight sun ben newmoondan önce okumuştum o yüzden acaba mı sorusuu hep kaldı bende
keşke öle olsaydıı
gerçi böle bile mükemmel yaaa
yavriiimmmm ne acılar çekti be

ne bileyim baileysim midnight sun ben newmoondan önce okumuştum o yüzden acaba mı sorusuu hep kaldı bende
keşke öle olsaydıı

acıların adamı oldu valla canum yaa :asigim:
o kadar kusursuz biri ki insan bellaya sinir oluyor
ben olsam edward gibi harika yaratığı asla üzmezdim jacobın yüzüne bile bakmazdım:çok üzgünüm:

ben olsam edward gibi harika yaratığı asla üzmezdim jacobın yüzüne bile bakmazdım:çok üzgünüm:

hiç edward varken ne gerek var kurtcuğa yakuşukluı bile değil:mymeka:bella'nın yeri:asigim:nde olsam hiç bakmam köpeğe :dilcikar:edward gibi bir sevgilin var

cnm sen kitabı okuudnmu
peki bella vampir olcakmı
birde neden ayrılıyorlar

okumak ne kelime tüm seriyi yaladım yuttum :roflol::roflol:filmin tüm repiklerini ezberledimdelikafadulden

ama söylersem süpiriz kaçar sen okurken öğrensen bence daha güzel olur:1closedeyes:

okumak ne kelime tüm seriyi yaladım yuttum :roflol::roflol:filmin tüm repiklerini ezberledimdelikafadulden

ama söylersem süpiriz kaçar sen okurken öğrensen bence daha güzel olur:1closedeyes:

senağlama senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Amma çok yazmışınız be ayıp :mymeka:

rosaili bellayı hiç sevmiyor,yeniayda da yapıyor yapacağını ama kavuşmalarına sebep oluyor

Rose anca 4. kitapta biraz adam oluyor, pis uyuz :mymeka:

allahımmmm bide şafa vakitmde öptüğündeki duyguları anlatmış yaaaa
ananm ben düşününce alevleniyorum zatennnn

Ben senin sonunu heç iyi görmüyorum diyim :roflol::roflol::roflol:

cnm sen kitabı okuudnmu
peki bella vampir olcakmı
birde neden ayrılıyorlar

Hoşgeldin şekercim ŞenizŞeniz

Bence 4 kitabı aynı anda al, çünkü nasıl okuduğunu bilemiceksin, ben bir kitabı aşağı yukarı 3 günde okudum, şimdi 4deyim, yavaş okuyorum bitmesin diye :roflol: 4 kitapta nette e-book olarak var, önceden olacakları okursan bence heyecanı kalmaz Çok özel bir hikaye çünkü :asigim:

gerçekten nasıl yapıyor bunu ya, hiç olmamışım gibi diyor senağlamasenağlama
keşke öle olsaydıı
o hataları yapmasaydı küçük emrah modlarına da girmeyecekti :mymeka:
edwarda yanlışı büyük, bellayı da hiç affetmiyorum :mymeka::mymeka:
hiç edward varken ne gerek var kurtcuğa yakuşukluı bile değil:mymeka:bella'nın yeri:asigim:nde olsam hiç bakmam köpeğe :dilcikar:edward gibi bir sevgilin var
edward in :asigim::asigim:, köpecik out -tatlicadiarzu-

sende olsaydın sende yazsaydın:dilcikar::dilcikar::mymeka:
hiç valla :dilcikar::dilcikar:

Kizlar ben cok kötüyüm :çok üzgünüm:
Bir kay aydir kalcam agriyordu ama ben hic önemsemedim ve doktora gitmedim. Dünden bri cok feci sekilde agriyor senağlama Hic hareket edemiyorum. egilemiyorum, bükülemiyorum.
Otururken, yatarken yani hep cok agriyor. Doktora gittim bugün. Türkcesini bilmiyorum ama kalcamin sag tarafinda yani kalca ekleminde birsey varmis. Kaymis mi ne :uhm:
Doktor igne yapti ve hap verdi. Cuma gününe kadar haplari icmem lazim ve o güne kadar gecmezse haftaya akupunktur yapmalari gerekecekmis senağlama

mavişim çok geçmiş olsun canım, haber ver tamam mı? iyi oldum de :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…