aynennnnn :roflol: ben de dönüp dönüp o sahneyi izledim çok güzel gülüyor
birde ilk yemekhaneye girişinde jessicanın onun hakkındaki yorumlarını duyduğunda bir gülüşü var oraya da hastayım :asigim::asigim::asigim:
çaktırma ben şubatta geldim kaydirigubbakcemile2evet ilk kurbanlarız biz :jeyyar:
:asigim::asigim:şimdi öptüğü sahneyi açtım izliyommmmmmmmmm
o virüsü anca edward temizler:içelim:
öyle acılı acılı bakıyo yaa bazennnnnnnnn
kızlar bu arada bu topikte süpermiş:enbuyukkk:
ama bnm cadı kız okuldan çıkacak bn edwar die die çocuğu okulda bırakmayımda:roflol:
ama artık bnde bu topikteyim delikafadulden
süpersiniz walla hızınıza yetişlmiyor edward gbi:roflol:
:asigim: arabasına yaslanmış salak bellayı beklerken pencerenin önünde :asigim::asigim:bide hani diyorya vampir dolu bir eve geldiğin için korkmuyorsun seni onaylamayacaklarından korkuyorsun ordaki gülüş
bella youare my life now dediği andaki acılı ifadesiiii
bellanın filimde sürekli açık olan ağzını umarım yeniay da kapatırlarkaydirigubbakcemile3
:asigim: arabasına yaslanmış salak bellayı beklerken pencerenin önünde :asigim::asigim:
çocuğun mimikler yakıyor zaten delikafaduldendelikafadulden
bence bellada çok başarılı sonuçta saf sakar ve şaşkın bir kızı ancak bu kadar iyi canlandırabilirdi ve o ağız kapanmaz bence :roflol:
vampir olana kadar hiçbir halta benzemiyor zaten pislük :mymeka:salak bella :roflol: hiç haketmiyor böylesine bir mükemmelliği
zaten şafak vaktinde de inanamıyor ya bu mükemmel varlık cidden benim mi diye şaşırıyor
robertdan başkasını düşünemiyorummm edward içn çok doğru seçimmmm
kesinlikleeeeeeeeee
bence bellada çok başarılı sonuçta saf sakar ve şaşkın bir kızı ancak bu kadar iyi canlandırabilirdi ve o ağız kapanmaz bence :roflol:
kızlar benim takıldığım bişey var açıkçasıııı
şimcik filmde rosalie ye hani montunugiydiyorlar ağaca sürünüyor bellanın kokusunu bırakmak için
orda süründükten sonra üflüyorrr ve james anlıyor yaaa
doğru anlıyorum değilmi
rosalie bilerek yapıyor değilmi
canlarım ben de kaçıyorum, fazla yazmayın, akşam burdayım, gebertirim :mymeka: