Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

iyiyiz canım, şafak vaktinin türkçesi çıktı ya, onun heyecanını yaşıyoruz bol bol hihoyyyt

yaa ben okudum ama deli gibi nasıl filmi günde 3 defa izlediysem o en süper bölümleri balayı doğum vs gibi 10 defa okudum ezberledim nerdeyse...

yaa ben okudum ama deli gibi nasıl filmi günde 3 defa izlediysem o en süper bölümleri balayı doğum vs gibi 10 defa okudum ezberledim nerdeyse...

ama okunmayacak gibi değil canım ya, sen aldın mı 4. kitabı? ben hala alamadım mirmirmirmir

nedense ben onu bitiremedim elimde süründü o kitap sonunda pes ettim bıraktım :bbo:

Aksi gibi kitap benim değil, 3 sene oldu nerdeyse elimde Bitiricem işallah

bende alice i çok seviorum yaa edfırttan sonra en sevdiğim cullen :asigim:

Benimde :asigim:

bende bir tek cullenlerde şu rosalie yi çok sevemedimgamyoncuiremsu

Uyuz oluyorum kötükedihüso

ya cevirileri okuudum yaa öncden pek heyecanlı olmuo bnm için=(((

dedim sana okuma diye :çok üzgünüm: dayanamadın ki :icecream:

O kadar zor tutuyorumki kendimi :roflol::roflol: Kararlıyım yani işallah önce Angels & Demons'ı bitirmem lazımmmmm senağlama

Kızlar, Kellan bir korku filminde oynamış "Ghosts of Goldfield" diye ama sadece Amerika'da gösterime girmiş tee 2007de, haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3

Bu filmin afişi

Buda yanında hediyesi sırnaşık şey

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

ölürüm ben buna yaaaaa gamzesine bakışına bakın ya :asigim:cokacimcoook

biz hediyesini alalım :asigim::asigim: şu filme de bakacağım bir, merak ettim bu dehşetengiz kültür olayını delikafaduldendelikafadulden

artisssss poza bakcokacimcoookcokacimcoook:asigim::asigim:

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

ölürüm ben buna yaaaaa gamzesine bakışına bakın ya :asigim:cokacimcoook

Topla kendini nan ayıp :roflol::roflol::roflol::roflol: Ama maşallah demek lazım değilmi demezsekte ayıp sırnaşık şeysırnaşık şey

bende daha başlayamadım şafak vaktine neyseki elimdeki kitap az kaldı bitsin hemen başlayıp 1 günde bitiricem :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…