- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
Topla kendini nan ayıp :roflol::roflol::roflol::roflol: Ama maşallah demek lazım değilmi demezsekte ayıp sırnaşık şeysırnaşık şey
ne ayıbı nan :roflol: süppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi::lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topla kendini nan ayıp :roflol::roflol::roflol::roflol: Ama maşallah demek lazım değilmi demezsekte ayıp sırnaşık şeysırnaşık şey
ay halinize bi bakın :roflol::roflol::roflol::roflol: ay gözümden yaş getirdiniz be :roflol::roflol::roflol:
ay halinize bi bakın :roflol::roflol::roflol::roflol: ay gözümden yaş getirdiniz be :roflol::roflol::roflol:
ne ayıbı nan :roflol: süppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi::lepi:
bir alay sapık -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
heç böyle şey ayıp olur muşakkıdı olsa olsa lokkum olurcokacimcoookcokacimcoook
herkes damladı birden topiğe valla kızlar aç kurtlar gibiyiz üşüştük başına kellanın naniknanik
diyene bak :1closedeyes:sanki senin bizden farkın var:mymeka::mymeka:
dids sen hep böyle pozlarla geliosun bizi bizden edip gidiyosun yaa
öldüm bittim ben bu çocuğa :asigim::asigim:
bir alay sapık -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
heç böyle şey ayıp olur muşakkıdı olsa olsa lokkum olurcokacimcoookcokacimcoook
ahlak şubesinden topiği basmaya gelcekler:roflol::roflol::roflol:
herkes damladı birden topiğe valla kızlar aç kurtlar gibiyiz üşüştük başına kellanın naniknanik
ve ben bu lokumu yerim afiyetle :jeyyar::jeyyar:
ve ben bu lokumu yerim afiyetle :jeyyar::jeyyar:
buna bakıp seveba gireceğiz toplu halde:roflol::roflol:
seve seve eşlik ederim ben de cokacimcoookcokacimcoook
oburluğun lüzümu yok:mymeka: bizde bırakcokacimcoook:jeyyar:
buna bakıp seveba gireceğiz toplu halde:roflol::roflol:
+18 kellan lutz :jeyyar: