Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ben de alıcam yarın kitabı ama daha yeni okudum, biraz zaman geçince dönerim 2. turu hihoyyythihoyyyt

edward gibisi yok :asigim::asigim: zaten edward da yok -tatlicadiarzu-

Yok işte Bütün problemde bu değilmi sırnaşık şey
böyle bir vampir olsun dünyada gelsin tüm kanımı içsin helali hoş olsun:icecream:

öpücen tabiki düşünsene ya hayatında ...Twilight... diye bişey olmasydı ne yapardın :jeyyar:

ben de alıcam yarın kitabı ama daha yeni okudum, biraz zaman geçince dönerim 2. turu hihoyyythihoyyyt

edward gibisi yok :asigim::asigim: zaten edward da yok -tatlicadiarzu-

evet bak buda doğru :a015:
edward yok ama bir şeyi kırk kez söylersen olurmuş ( nastertin hocanın göle yoğurt çalım ya tutarsa demesi gibi ya varsa)şutarafagitti:roflol::roflol:

böyle bir vampir olsun dünyada gelsin tüm kanımı içsin helali hoş olsun:icecream:

öpücen tabiki düşünsene ya hayatında ...Twilight... diye bişey olmasydı ne yapardın :jeyyar:

Senin için (gerçi hepimiz için :roflol:) bir avatarım var :jeyyar:

Valla bu kitaplara başlamadan ne halt ediyordum bilmiyorum

evet doğru canım orijinalinden daha küçük boyutta ve yazıları daha küçük a.s
100 sayfa böyle uçup gitmiş olabilir mi acaba :sm_confused:

dids şu avatardan tişört yaptırmak istiyorum ben :ecrin_bebek:

Bende odamın her yerine poster yapıştırmak istiyorum sırnaşık şey

Ben insani bir ihtiyaç olaraktan kendimi besliyim gelirim ilerleyen saatlerde :roflol::roflol: Öpüyorum hepiciğinizi Şeniz

öp beni canım benim Şeniz Şeniz
ya edward gibi birini hiç tanımasaydık bilmeseydik :çok üzgünüm:

evet bak buda doğru :a015:
edward yok ama bir şeyi kırk kez söylersen olurmuş ( nastertin hocanın göle yoğurt çalım ya tutarsa demesi gibi ya varsa)şutarafagitti:roflol::roflol:

olmaması onun için daha iyi olur :asigim::asigim: edward insanlar kendisini çok çekici buluyor diye dalga geçiyordu hep, zibidi :asigim:

Ben insani bir ihtiyaç olaraktan kendimi besliyim gelirim ilerleyen saatlerde :roflol::roflol: Öpüyorum hepiciğinizi Şeniz

çocuklaştığımızın açık bir kanıtı kaydirigubbakcemile3 nolcak bu halimiz bilmem

afiyet olsun didsimmmmmmm gel bekletme koğuş arkadaşım benim -tatlicadiarzu-

bunlar yeni resimler edwardın saçı bana kısa geldiCADIARZU

ailce'inde gözleri çok hoş çıkmış:asigim:

olmaması onun için daha iyi olur :asigim::asigim: edward insanlar kendisini çok çekici buluyor diye dalga geçiyordu hep, zibidi :asigim:
hıh halt etmiş onu ukala vampir :mymeka:

bizde seni öpüyoz canımŞenizŞenizçabuk gel bekletme bizi daha çokkk kaynatıcaz-tatlicadiarzu-

robert haliyle çok çirkin hep edward gibi dolaşsın bütün kanımı alsın valla gamyoncuiremsu

:roflol: dudak delisi oldun sen zaten :jeyyar: ama dudakta dudak yani haklısın şakkıdı

evet edwardı isteriz biz, dudaklar benim banane :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…