- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
böyle bir vampir olsun dünyada gelsin tüm kanımı içsin helali hoş olsun:icecream:Yok işteBütün problemde bu değilmi sırnaşık şey
Ban alana kadar ikinci baskı çıkar belki, çıkmazsada çokta umrumdaydı sırnaşık şey Daha Eclipse bitmedi zaten :smiley-cool:
Katılıyorum, beni bu virüse BaiLeyS'cim bulaştırdı, mutlaka izle, hala izlemedinmi vs. :roflol::roflol: Döveyimmi öpeyimmi bilemedim :roflol::roflol::roflol:
edward gibisi yok :asigim::asigim: zaten edward da yok -tatlicadiarzu-
ben de alıcam yarın kitabı ama daha yeni okudum, biraz zaman geçince dönerim 2. turu hihoyyythihoyyyt
edward gibisi yok :asigim::asigim: zaten edward da yok -tatlicadiarzu-
Yokmuş pehhh :dilcikar: Varolmayan bişey bizi nasıl bu hale getirdi diye sorayım istersen sana:roflol::roflol:
böyle bir vampir olsun dünyada gelsin tüm kanımı içsin helali hoş olsun:icecream:
öpücen tabiki düşünsene ya hayatında ...Twilight... diye bişey olmasydı ne yapardın :jeyyar:
Senin için (gerçi hepimiz için :roflol:) bir avatarım var :jeyyar:
Valla bu kitaplara başlamadan ne halt ediyordum bilmiyorum
ya biraz araştırma yaptımda nette kitap boyutunu orjinale göre küçük tutukları için sayfa sayısını az tutmuşlar yani kırpma olmamış ne kadar doğru bilmiyorum CADIARZUBaiLeyS okuyum artık bize söyler
dids şu avatardan tişört yaptırmak istiyorum ben :ecrin_bebek:
Ban alana kadar ikinci baskı çıkar belki, çıkmazsada çokta umrumdaydı sırnaşık şey Daha Eclipse bitmedi zaten :smiley-cool:
Katılıyorum, beni bu virüse BaiLeyS'cim bulaştırdı, mutlaka izle, hala izlemedinmi vs. :roflol::roflol: Döveyimmi öpeyimmi bilemedim :roflol::roflol::roflol:
evet bak buda doğru :a015:
edward yok ama bir şeyi kırk kez söylersen olurmuş ( nastertin hocanın göle yoğurt çalım ya tutarsa demesi gibi ya varsa)şutarafagitti:roflol::roflol:
Bende odamın her yerine poster yapıştırmak istiyorum sırnaşık şey
Ben insani bir ihtiyaç olaraktan kendimi besliyim gelirim ilerleyen saatlerde :roflol::roflol: Öpüyorum hepiciğinizi Şeniz
hıh halt etmiş onu ukala vampir :mymeka:olmaması onun için daha iyi olur :asigim::asigim: edward insanlar kendisini çok çekici buluyor diye dalga geçiyordu hep, zibidi :asigim:
Bende odamın her yerine poster yapıştırmak istiyorum sırnaşık şey
Ben insani bir ihtiyaç olaraktan kendimi besliyim gelirim ilerleyen saatlerde :roflol::roflol: Öpüyorum hepiciğinizi Şeniz
ay evet çok çirkin görünüyor edfırtım
ama alice süper her zamanki gibi
ay evet çok çirkin görünüyor edfırtım
ama alice süper her zamanki gibi
gerçekten nan böyle hafiften suratı yamulmuş gibi
ben dudaklara takıldım yine :asigim::asigim:
robert haliyle çok çirkin hep edward gibi dolaşsın bütün kanımı alsın valla gamyoncuiremsu
:roflol: dudak delisi oldun sen zaten :jeyyar: ama dudakta dudak yani haklısın şakkıdı