sevgili ve birbirinden nadide kaçık koguş kankilerim şutarafagittiŞeniz
şimdilik çıkmam lazım ee malum valiz hazırlıyacam :roflol:
benim fazla umudum yok o konuda:icecream::icecream:
olduğu kadar artık kaydirigubbakcemile3 aslında böyle mutluyuz biz zavallı doktorlara üzülüyorum baya uğraşacaklar bizim gibi psikopatlarla -tatlicadiarzu-
onları da kendimize benzetiriz biz delikafadulden
yaklaşik ikiyüz hatta ikiyüzelli sayfa kadar bella'nın edward'ın yokluğuna alişmaya çalişmasini anlatan, asla twilight kadar güzel olamayacak olan kitap. çünkü twilight'te baştan sona edward vardir. onun mükemmelliği her sayfada sizi takip eder ve eğer dişiyseniz suratinizda aptal bir ifade ve iç çekişler eşliğinde kendini okutturur.
new moon ise farklidir edward, bella ve bize veda ettiği andan itibaren sıkıcılaşır.her sayfayi umutla çevirirsiniz. şöyle hizlica bir tararsiniz edward adi geçiyormu diye. olmadiğini farkedince umutlariniz diğer sayfa için devam eder. ta ki edward karşiniza yeniden çikana kadar. edward'tan sonra roman daha bi güzelleşir, daha bir okunasi hale gelir. yine bellayi kiskanirsiniz.ve olaylar gelişir... (ALINTI)
new moon için yazılmış arkadaşlar, bu yazıya katılmayan var mı :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
dids yer ayırtmayı onutmayalım yoksa kafamızı kırar:roflol:
topik olarak bakırköy yollarına düşelim:roflol:
Kızlar ya ben çok kötüyüm üff :çok üzgünüm: O nasıl bir evlenme teklifiydi ya, haksızlık bu ama senağlama Gözlerim doldu okurken senağlama Edward nasıl bişey ya senağlama Beni nasıl bu hale getirdi senağlama İmdat senağlama
o kadar etkilenmiştim ki :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şimdi burda sen yazınca da aklıma geldi hep, fena oldum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
edwardca bir teklifti :asigim::asigim:
dids burda seni kimse kurtaramaz :a015:
Zaten anca Edward öyle teklif ederdi senağlama Onun gibisi daha varolmamamıştır senağlama
Kurtulmak istemiyorum ama psikolojim bozuldu yeminle, başka bişey düşünemiyorum ya
Breaking Dawn'ın türkçesi piyasaya çıktımı benmi yanlış anladım Tuce'm?
Zaten anca Edward öyle teklif ederdi senağlama Onun gibisi daha varolmamamıştır senağlama
Kurtulmak istemiyorum ama psikolojim bozuldu yeminle, başka bişey düşünemiyorum ya
Breaking Dawn'ın türkçesi piyasaya çıktımı benmi yanlış anladım Tuce'm?
dids burda seni kimse kurtaramaz :a015:
evet dids çıktı :lepi:
bu arda bunu biyerde buldum edward anlatı çok hoşuma gitti:asigim::asigim:
Edward cullen anlatılmaz yaşanır. ve hatta diyebilirim ki twilight benim için edward cullendır. hepimiz istemez miyiz böyle bir vampirimiz olsa bizi sahiplense,fena mı olurdu bi yere gecikmesek her yere yetişsek, ölüm riskimiz azalsa ( aslında bir yandan artıyor ama ne olcak yaa gelecek kötülük edward'dan gelsin**) hep bizi kurtarsa...
böyle edward**** yanımda olsa. böyle balkonumdan süzülse beni gizli gizli izlese, rüyada ben onun adını sayıklasam o da bir şekilde cazibeme kapılsa, mutlu ve bol adrenalinli günler yaşasak, süpersonik hızıyla dağları tepeleri aşsak. ne sorsalar, " ben bilmem edward'ım bilir" desem. ve sonra live happily ever after olsa:asigim::asigim:
yok epsilondan BaiLeyS almış ama ikinci baskıyı bekle dedi bana, çok kısaymış, snırım çevrilirken hafiften kuşa çevirmişler.
ama ben yarın alıcam kesin, daha fazla bekleyemem didsim :lepi:
çok hoş buu :asigim::asigim: ben uyurken kocamın adını sayıklasam sabah benimle dalga geçer ya vay be gece bile beni sayıklıyorsun diyeklava:
yok epsilondan almış BaiLeyS, ama ikinci baskıyı bekle dedi bana, çok kısaymış, snırım çevrilirken hafiften kuşa çevirmişler.
ama ben yarın alıcam kesin, daha fazla bekleyemem didsim :lepi:
bencede tıpkı kana işleyen vürüs gibi
bu hayata alackarnlık diye bi seri ile hiç tanışmayacaktık ancak öyle kendimizi kurtara bilirdik :roflol: yani artık çokkkkkkkkkk geç-tatlicadiarzu-
edward gibisi var mı