bunu da birisi new moon'u bitirince yazmış :
jacob sana da bir sözüm var:
"hayal dünyamda edward bitti sen kaldın, haberin olsun. go werewolves!
(adresim zarfın üzerinde. 18 olunca gel bir kahvemi iç, öptüm, kib, bye)" :roflol:
hemde bütün kalbimlesenağlama:asigim::asigim::asigim:yaklaşik ikiyüz hatta ikiyüzelli sayfa kadar bella'nın edward'ın yokluğuna alişmaya çalişmasini anlatan, asla twilight kadar güzel olamayacak olan kitap. çünkü twilight'te baştan sona edward vardir. onun mükemmelliği her sayfada sizi takip eder ve eğer dişiyseniz suratinizda aptal bir ifade ve iç çekişler eşliğinde kendini okutturur.
new moon ise farklidir edward, bella ve bize veda ettiği andan itibaren sıkıcılaşır.her sayfayi umutla çevirirsiniz. şöyle hizlica bir tararsiniz edward adi geçiyormu diye. olmadiğini farkedince umutlariniz diğer sayfa için devam eder. ta ki edward karşiniza yeniden çikana kadar. edward'tan sonra roman daha bi güzelleşir, daha bir okunasi hale gelir. yine bellayi kiskanirsiniz.ve olaylar gelişir... (ALINTI)
new moon için yazılmış arkadaşlar, bu yazıya katılmayan var mı :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
kızlar şafak vakti şuan elimde ama şok oldum breaking dawnın neredeyse yarısının yarısı kadar
neden bu kadar az anlayamadım ve hayal kırıklığına uğradım 583 sayfa senağlama
:1shok:700 sayfa felan diyolardı niye böyle olmuş :a015:
evet orijinali o kadar ama yanyana tutunca kitabın yarısı kadar ve boyut olarak daha küçük
epsilon çevirileri kuşa çevirmiş sanırım okuyunca görücezklava:
sende ingilizcesi var mı gamyoncuiremsuçok mu fark ediyo of ya.. bu epsilon bişeyide becersin kardeşim:mymeka:ben ilk baskıyı aalmayada korkuyom
biliyonuz alackaranlığın 1. baskısında itiraflar bölümünde hani edwardla bellanın ilk öpşüme ve ormanda seyir etmeleri felan vardıya o yok 2. baskıda düzeltmişler :mymeka::mymeka:
şimdi korkuyom aynısı olursa diye gerçi sayfa sayısından belli ne kadar kırptıkları:mymeka::mymeka:
hadi yaaa tühh bende hemen almasaydım keşke senağlama senağlama
alacakaranlığın 4. baskısını almışım ben
neden beklemedim ki hemen atladım sanki ilk günden almak zorundaymışım gibi
aptal kafam ya :mymeka: :çok üzgünüm:
bundada aynısı olcak diye bişey yok ama sabıkaları var bu konuda gerçi bende alıcam 1. baskısını artık şansımıza-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
karşılaştırarak okurum bakalım eksik var mı moralimi bozdun kız inş. eksik değildir :çok üzgünüm:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:
varlığım yeter desem :1ninca:
napıyoruz şimdi ya, ben çok heveslenmiştim kitap için, bekliyor muyuz almak için kaydirigubbakcemile3
bencede varlığın yeter :icecream: