hoşgeldin canımmmm, nasıl işler :):) burda kimseler yok gördüğün gibi senağlama
yaaaaaaaaaaaaa ben de acaip özledim sizi yaaaaaaaa....sonunda burdayımmm.......burcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk şükür kavuşturana çok özledikkkkkkkkkk hihoyyyt Şeniz
bitaneelerrr,kuzular.................ben geldimmmmm....cok özledimmm sizi yaaaaaaaaaaaa......................
Banada yolla bi şekilde senağlama Kopyala yapıştır yapsana özelden :smiley-cool: Twilight'tan çıkarılan bölümlermi bahsettiğin? Bende ondan çıkarılan bölümleri okudumda
yaaaaaaaaaaaaa ben de acaip özledim sizi yaaaaaaaa....sonunda burdayımmm.......
hep burda ol bi daha gitme bi yere :çok üzgünüm:
Hoşgeldin şekerim ŞenizŞeniz
Kızlar, bugün biraz oynadım photoshopta, bunu yaptım ama daha bitmedi genede ekliyim dedim
hoşbulduk canımmmmmmmmma.s. nasılsın?
Kafayı sıyırmak üzereyim dicem yalan olucak valla yedim kafayı :roflol::roflol: Başka hiç bişey düşünemiyorum ben ya :a015:
süper yaa nasıl uyuyorlar öyle çok romantik :asigim: didsim çok güzellll
bende yapmak istiyorum yaa kıskandım :dilcikar:
yaa sorma bak ben kaç gündür nete giremiyorum kitaplara bakmdım ama hep aklımda yaaa....1 damla bile azalma olmadı ben de bu tutku........
Filmden caps almıştım, acuk oynadım güzel oldu hakkaten, Edward Balla'da kalmıştıda konuşurlarken uykuya dalmıştı, sonra bir anda sarılmıştı Edward'a, o sahne işte, Allah ım anlatırken kendimden geçiyorum :roflol::roflol::roflol:
Photoshop yoksa sende paint.net yada gimp diye benzer programlar var, gimpi çözemedim ben ama paint.net çok güzel program Şeniz
eyvahh uzak kalmak bile işe yaramıyorsa yanmışız biz kafamçokkarıştı
photoshop yok bende tamam dediğin yerden yükliycem canım çok saol Şeniz
o sahneyi nasıl unutabilirim ki süperdi
edward dokunmakla dokunmamak arasında teredüt ederken ilk defa yaşadığı bu hislerin şaşkınlığı içindeydi aaaah ahhhhhhhh :asigim:
paint.net site değil nan programın adı kaydirigubbakcemile3 bildiğimiz paintin gelişmişi, kendi sitesi var ordan indir Şeniz
Bu Edward varya ömrümü tüketiyor sırnaşık şey
yaklaşik ikiyüz hatta ikiyüzelli sayfa kadar bella'nın edward'ın yokluğuna alişmaya çalişmasini anlatan, asla twilight kadar güzel olamayacak olan kitap. çünkü twilight'te baştan sona edward vardir. onun mükemmelliği her sayfada sizi takip eder ve eğer dişiyseniz suratinizda aptal bir ifade ve iç çekişler eşliğinde kendini okutturur.
new moon ise farklidir edward, bella ve bize veda ettiği andan itibaren sıkıcılaşır.her sayfayi umutla çevirirsiniz. şöyle hizlica bir tararsiniz edward adi geçiyormu diye. olmadiğini farkedince umutlariniz diğer sayfa için devam eder. ta ki edward karşiniza yeniden çikana kadar. edward'tan sonra roman daha bi güzelleşir, daha bir okunasi hale gelir. yine bellayi kiskanirsiniz.ve olaylar gelişir... (ALINTI)
new moon için yazılmış arkadaşlar, bu yazıya katılmayan var mı :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: