bu velet sayesinde ben de bu haftasonu iki filmini de izledim veee
bayıldımmmmm yaaa
bu sahiplenme beni çok derinden etkiledi özellikle ilk filmde.. ikinci filmin yarısında Edward yoktu zaten..
bir de nefsine bu kadar hakim olması (Bellanın kanına karşı) beni Diyebetik (Diyabetin Diyet versiyonu.. bakmayın bizim diyet yapma karşısındaki tumumuz da bir çeşit psikolojik rahatsızlık bence) anlamda da derinden etkiledi...
o gün tavukburger ve patates kızartması olan sofrada ben yoğurda nohut katıp yedim..
içimden de "edward yapıyo sevdiği için işte.. sen de yap hadi bu yaz için.." diyip diyip dayandım valla kaydirigubbakcemile3
ama nasıl bişey ya.. kolunun altında karışık pizza gezdirip yiyememek gibi.. ah ah boshayallersmile
neyse filmin sahiplenme teması beni çok etkiledi çoooook :asigim:
ne :1shok: peruk muNooooluyyooo burdaaaa:jeyyar:
Ne o bütün emmett fotoları eceye gelmiş:umursamaz:
Hakkını yedirmem baileysimin, 1 numaralı savunucusuyumaklinialirimsmile
Emmett önce baileysimindir sonra paylaşabilirsinizaklinialirimsmile
Şimdi eskisi kadar gelmiyoruz diye kurallar değişti mi bakemalsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3
Ececimopuyorumnanaktan
Herkesi öpüyorum canlarım..
Bu arada fotolor güzelde ben Bella'nın peruğuna hala alışamadım alışmayacağımda, kabak gibi belli oluyor işte:dilcikar:
ekle ekle hareketli ve ateşli olsun :jeyyar:candyy ay o benzetmelerine bittim yaa burda katıldım gülerken
kolunun altındaki pizza gibi demek :roflol:
nehirr merhaba canım
tamam ya ben baileysle paylaşırım sorun yok
sonuçta biz 2-3 kişiyiz emmet i paylaşan
kızlarr size müsait zamanımda imzalar ekliyim miii
evet bombayı patlamasaydı Twilight serisi ile,bence hep yerinde sayan bir aktör olurdu
evet bombayı patlamasaydı Twilight serisi ile,bence hep yerinde sayan bir aktör olurdu
bu cocuk dogustan fotomodel...