vovvvvvvvvvv çok yakışıklı çııkmışş eger türkiyede yerli alacaklaranlık olsaydı edwardı:asigim::asigim: kıvanç tatlıtuğ :asigim: :asigim: bellayıda nihal oynardıdelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
kızlar bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Edebiyat ve sinemada fırtına gibi esen Alacakaranlık (Twilight) serisinin yazarı Stephenie Meyer, seriyi bir efsaneye dönüştüren hayranlarına bir süprizle teşekkür edecek.
Alacakaranlık serisi karakterlerinin yer aldığı farklı bir hikâye yazan Meyer, bu hikayeyi 5 Haziran'dan itibaren bir ay boyunca internette ücretsiz yayınlanacak. Stephenie Meyer yaptığı açıklamada, kitaplarına her zaman büyük ilgi gösteren okuyucularına yeni hikâyeyle teşekkür etmek istediğini söyledi.
kitabın adı The Short Second Life of Bree Tanner: An Eclipse Novella ,su anda satısta var.ama hazıranda ucretsız sıtesınden yayınlayacak.Kitapta Victorianin yarattıg Bree karakterinin hayatı anlatılacak.Yeni dogan vampirler hakkında olacak.Küçük bir uzantı gıbı dusunun bunu,serinin devamı degıl demıs Stephenie Meyer
liv sende mi :1shok:
kumalarınız çoğalıyor desene kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sizin kadar fanı degilim ama bebek gibi çoçuk begeniyorum:asigim:
:bbo: ed yok mukızlar bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Edebiyat ve sinemada fırtına gibi esen Alacakaranlık (Twilight) serisinin yazarı Stephenie Meyer, seriyi bir efsaneye dönüştüren hayranlarına bir süprizle teşekkür edecek.
Alacakaranlık serisi karakterlerinin yer aldığı farklı bir hikâye yazan Meyer, bu hikayeyi 5 Haziran'dan itibaren bir ay boyunca internette ücretsiz yayınlanacak. Stephenie Meyer yaptığı açıklamada, kitaplarına her zaman büyük ilgi gösteren okuyucularına yeni hikâyeyle teşekkür etmek istediğini söyledi.
kitabın adı The Short Second Life of Bree Tanner: An Eclipse Novella ,su anda satısta var.ama hazıranda ucretsız sıtesınden yayınlayacak.Kitapta Victorianin yarattıg Bree karakterinin hayatı anlatılacak.Yeni dogan vampirler hakkında olacak.Küçük bir uzantı gıbı dusunun bunu,serinin devamı degıl demıs Stephenie Meyer
alsanaalsanasmilesizin kadar fanı degilim ama bebek gibi çoçuk begeniyorum:asigim:
bn ilkkez gördümKristen Stewart ın dublörü , gördüm paylaşmak istedim kızlar ki büyük ihtimal siz paylaşmışsınızdır :)
oy oy kuzucukGünaydın fıstıklar,
resimlere bakarken içim bir hoş oldu.
kızımda yükselen adrenalinime karşılık tepinmeye başladı.
anne sana noluyor diyordur kesin:asigim:
yok bebem ya ben ed hayranı değilim öyle benim hayranım edin babası ve jacobkaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
nann güldennn
5. resimde iki kere dolancak nerdeyse robn elleri belleyaa
bizede bir kerede kavuşurmu dersin eller :roflol: