Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlar bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Edebiyat ve sinemada fırtına gibi esen Alacakaranlık (Twilight) serisinin yazarı Stephenie Meyer, seriyi bir efsaneye dönüştüren hayranlarına bir süprizle teşekkür edecek.

Alacakaranlık serisi karakterlerinin yer aldığı farklı bir hikâye yazan Meyer, bu hikayeyi 5 Haziran'dan itibaren bir ay boyunca internette ücretsiz yayınlanacak. Stephenie Meyer yaptığı açıklamada, kitaplarına her zaman büyük ilgi gösteren okuyucularına yeni hikâyeyle teşekkür etmek istediğini söyledi.

kitabın adı The Short Second Life of Bree Tanner: An Eclipse Novella ,su anda satısta var.ama hazıranda ucretsız sıtesınden yayınlayacak.Kitapta Victorianin yarattıg Bree karakterinin hayatı anlatılacak.Yeni dogan vampirler hakkında olacak.Küçük bir uzantı gıbı dusunun bunu,serinin devamı degıl demıs Stephenie Meyer

Son düzenleme:

kitapa kitap demem içinde edward :asigim: olmayınca :umursamaz:

tşkler donut opuyorumnanaktan

Günaydın fıstıklar,
resimlere bakarken içim bir hoş oldu.
kızımda yükselen adrenalinime karşılık tepinmeye başladı.
anne sana noluyor diyordur kesin
:asigim:

:bbo: ed yok mu
nese okurum yinede

sizin kadar fanı degilim ama bebek gibi çoçuk begeniyorum:asigim:
alsanaalsanasmile

Kristen Stewart ın dublörü , gördüm paylaşmak istedim kızlar ki büyük ihtimal siz paylaşmışsınızdır :)

bn ilkkez gördüm
pekde bnzetemedim açıkcası sempatiksalakcinni

Günaydın fıstıklar,
resimlere bakarken içim bir hoş oldu.
kızımda yükselen adrenalinime karşılık tepinmeye başladı.
anne sana noluyor diyordur kesin
:asigim:
oy oy kuzucuk
o da şimdiden ed aşkı çekiyor deseneopuyorumnanaktan

yok bebem ya ben ed hayranı değilim öyle benim hayranım edin babası ve jacobkaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan​

allah gözünü doyura:tomato:

tugbacım alıntı yaparak istediğin resmi kopyala sonra kullanıcı profilinde imzanı düzenle var oraya yapıştır tamamdır :lepi:

canım resim eklediğimiz gibi ekliceksin ya ben onu sölemeyi unutmuşum

nann güldennn
5. resimde iki kere dolancak nerdeyse robn elleri belleyaa
bizede bir kerede kavuşurmu dersin eller :roflol:

bu velet sayesinde ben de bu haftasonu iki filmini de izledim veee

bayıldımmmmm yaaa

bu sahiplenme beni çok derinden etkiledi özellikle ilk filmde.. ikinci filmin yarısında Edward yoktu zaten..

bir de nefsine bu kadar hakim olması (Bellanın kanına karşı) beni Diyebetik (Diyabetin Diyet versiyonu.. bakmayın bizim diyet yapma karşısındaki tumumuz da bir çeşit psikolojik rahatsızlık bence) anlamda da derinden etkiledi...

o gün tavukburger ve patates kızartması olan sofrada ben yoğurda nohut katıp yedim..

içimden de "edward yapıyo sevdiği için işte.. sen de yap hadi bu yaz için.." diyip diyip dayandım valla kaydirigubbakcemile3

ama nasıl bişey ya.. kolunun altında karışık pizza gezdirip yiyememek gibi.. ah ah boshayallersmile

neyse filmin sahiplenme teması beni çok etkiledi çoooook :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…