• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Yeni Ay'daki 10 hata:

1)Bella ilk kabusundan uyandıktan sonra başucunda Romeo&Juliet kitabı vardı.Charlie hediyesini getirdiğindeyse kitap kaybolmuştu fakat sonra kitap yastığın yanında tekrar beliriverdi.

2)Alice ve Bella Edward'ı kurtarmak icin İtalya'ya gittiler.Araba polis tarafından durdurulunca Bella arabadan indi ve Alice O'na yapması gerekenleri anlatmaya başladı.Bella'yı ilk gördüğümüzde kapının arkasındayken diğer görüşümüzde kapının yanındaydı.

3)Bella'nın depresyonunu gördüğümüz sahnede kamera O'nun etrafında dönerken kameraman Bella'nın arkasındaki aynada görünüyor.

4)Edward'ın Bella'yı (terk etmeden önce) ormana doğru götürdüğü sahnede Bella'nın saçları arkadan sarkıyor.Fakat bunu takip eden bir sonraki sahnede saçları içeriye doğru katlanmış.

5)Alice'in Bella'nın doğum gününü kutladığı sahne boyunca Alice'in boynundaki fular konum değiştiriyor.

6)Alice İtalya'ya gitmek üzere araba kullanırken saçında şalı ve gözünde gözlükleri vardı.Sahnenin devamında Şal düğümlenmiş,boyutu ve düğümlenişi değişmişti.

7)Son sahnede Edward'ın arabasına dikkatli bakarsanız içerideki diğer insanları görebilirsiniz.

8 ) Edward ve Bella Volturi'lerle konuşmak için giderlerken Edward'ın elbisesi düğümlenmişti fakat dönerken değildi.

9)Bella Mike ile kafeteryada oturup film hakkında konuşurken Bella'nın saçı kulağının arkasındaydı fakat bir anda önüne geldi.

10)Bella ve Alice İtalyaya giderken Virgin America havayollarını kullandılar.Fakat bu havayolu sadece Amerika içinde seyahat eder.

ALINTIDIR

Bnm için new moon ne olursa olsun herhaliyle güzeldi

yuh diyorum bebeğim sen tam bir yönetmen edasıyla izlemişsin yaa okurken acaba benim gözüm nereye bakıyordu o sırada demeden duramadım içimden:))))

ama biliyorum nerye baktığını opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ooooofffff edward ooooffffff vallahi yaktın bizi anam yaaaa :asigim:

bu misafirler noluyor arkadaşlar tek başıma yazıyorum topikte 1 kullanıcı 9 misafir:)))

yoksa fancılar bancı mı oldu yaaaaa

azram 3. film galiba daha aşkımsı olacak tutulmayı anlatırken öyle diyorlar kitap içeriğinde

ben de zaten onu istiyorum ne edem ben animasyon efekti
aşkı anlatsınlar aşkııı:)))

1. yi ondan çok beğendim zati

azram 3. film galiba daha aşkımsı olacak tutulmayı anlatırken öyle diyorlar kitap içeriğinde

ben de zaten onu istiyorum ne edem ben animasyon efekti
aşkı anlatsınlar aşkııı:)))

1. yi ondan çok beğendim zati

3. de aşk:asigim: ihanet:oklava: savaş kötükedihüsoherşey var
ama ne olursa olsun ilk kitap ilk göz ağrım onun yeri farklı bnde özelliklede alcakaranlığın müziklerii:delphin:

sevdiceğim aldım şimdi netten tutulmayı yarın gelirrr

yuppiiiiiii yarın başlarım okumaya cüğerimmmm

ay filmi hala izleyemedim tatilden yeni döndük cok merak ediyorum kizlar edvirti anlatin bana yok yok neyse anlatmayin kendim izleyim daha heyecanli olurrrropuyorumnanaktan

3. de aşk:asigim: ihanet:oklava: savaş kötükedihüsoherşey var
ama ne olursa olsun ilk kitap ilk göz ağrım onun yeri farklı bnde özelliklede alcakaranlığın müziklerii:delphin:

peki 4 cü filimde ne var :jeyyar:

daliah çok özlüyom seni mafoldumben

sağolsun bella iyice işleri karıştırdığı için tutulma kitabında saç baş yolduruyor insana ama tabiki edward ve kitap gerçkten muhteşem.. edward opuyorumnanaktan

hay allahım ne etsen diğerini yeni ayı da mı alsam yok yok seti tamamlayacam nerdeyse

ben yeni ayı netten indireyim en iyisi

son 5. kitabı da indirdimmmmm yuppiiiii benden mutlusu yok bu dünyadaaaaa:))))))

değerli fanatikler burda da söliim bu filmin kitabı çıkmış yönetmenin çizimi ve fotoğrafları ile kamer aarkası fotoları çok biğendim 19 tl D&R da

kızlar gözünüzü sevem bi yardım edin bu yeni ay kitabına bakıyorum filmdeki gibi evlenme teklifi ile bitmiyor yaa anlamadım bu işi kızlar yaaa

ılarzucum hoşgeldiiin :))

Ama yapma böyle yaa..Sırayla sırayla..
Ve yeni ay'a sakın güzel değildi deme ..Serinin en acıklı en duygusal en harika kitabıydı diyebilirim.
Çünkü aşk acı,ayrılık özlem, herşey o kitapta.

Vee 1. kitabıda okumadan olmaz. Sen eğer kitaplarını okuyacaksan mutlaka 1den başlamalısın.

Şimdi yeni ay daha vizyona girdmediği zamanlarda keşfeden arkadaşlar önce 1. filmi seyrettiler. Sonra 2. kitabı okudular.
Bizde dedikki hayır 1'ide okuyun.
Sonradan okudularki filmle kitabın neredeyse alakası yok. Sadece replikler aynı.
1. kitapta o kadar duygusal o kadar harikaki..Filminden çok ama çok farklı. Bunu kaçırma derim..

Gelelim 2.ye..Yani Yeni Ay'a..

Bunu okumadanda Tutulma kopuk kopuk gelir.
Sadece filmlerden tak,p etmek istiyorum desen neyse ama. Sen diyorsunki kitabını okuyacağım..
Ama 2'yi okumadan 3'ü anlayamazsın..
Özellikle Bella & Jacob ilişkisini..
Hevesini merakını emin ol çok iyi anlıyoruz ama Önce kitaplara 1'den yani Alacakaranlık'tan başla.
Çok vaktini almayacaktır emin ol..
Okumazsan çok şey kaçırırsın..

Çünkü fimler ne kadar kitapları iyi yansıtmaya çalışırsa çalışılsın asla kitaplar gibi olamazlar..Asla..
Biz bu topikte aylardır bişe öğrendiysek oda bu :)))

Sen bide 1'den başlayarak kitapları oku..
Ozaman Edward hakkında görüşelim :)

Back