• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ay çook sevindiiiim opuyorumnanaktan bekliyorum fotolarını canım zemuszemus
keşke yakınlarda olsan da birlikte izlesek ve ezberlesek kelime kelime mafoldumben

bugun gene izledim...
hayranlığım bi kere daha arttı ed :asigim:
jake kendini ispatladı...
ben bugun fılmı ızlerken şafak vaktinde ki renesmeye mühürlenme bölümlerını merak ettim...
jake renesme bella kayınvalıde ed kayınpeder:dance:
emmetin fiziği çok hoş ama daha öncede söylediğim gibi bu flım jake için tam anlamıyla ispattı...

ay çook sevindiiiim opuyorumnanaktan bekliyorum fotolarını canım zemuszemus
keşke yakınlarda olsan da birlikte izlesek ve ezberlesek kelime kelime mafoldumben

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben unuttum bile baileysim yaa:çok üzgünüm:
Zaten gözler fal taşı gibi seyrettim, kulaklarım tilki gibi.
Algılayabilmek hiç bişe kaçırmamak için:roflol::roflol:
Ama bu seferde fazla dikkatten zevk alamadım:roflol:

Yakın olsak kalkana kadar vizyondan giderdik:roflol:

günaydın cullen ailema.s. iyi pazarlar

bugün rüyamda da zaten cullenlerle ve edwardeyle uğraştım
ama maalesef sabah kalktığımda unuttum gitti

nehirim canım düşündüğüm şey sanırım
sen kalbinn edwardını buldun darısı bizlere
ama buralarıda boşlama
en kısa zamnda fotolarla bekliyoruz seni

Yeni Ay'daki 10 hata:

1)Bella ilk kabusundan uyandıktan sonra başucunda Romeo&Juliet kitabı vardı.Charlie hediyesini getirdiğindeyse kitap kaybolmuştu fakat sonra kitap yastığın yanında tekrar beliriverdi.

2)Alice ve Bella Edward'ı kurtarmak icin ıtalya'ya gittiler.Araba polis tarafından durdurulunca Bella arabadan indi ve Alice O'na yapması gerekenleri anlatmaya başladı.Bella'yı ilk gördüğümüzde kapının arkasındayken diğer görüşümüzde kapının yanındaydı.

3)Bella'nın depresyonunu gördüğümüz sahnede kamera O'nun etrafında dönerken kameraman Bella'nın arkasındaki aynada görünüyor.

4)Edward'ın Bella'yı (terk etmeden önce) ormana doğru götürdüğü sahnede Bella'nın saçları arkadan sarkıyor.Fakat bunu takip eden bir sonraki sahnede saçları içeriye doğru katlanmış.

5)Alice'in Bella'nın doğum gününü kutladığı sahne boyunca Alice'in boynundaki fular konum değiştiriyor.

6)Alice ıtalya'ya gitmek üzere araba kullanırken saçında şalı ve gözünde gözlükleri vardı.Sahnenin devamında Şal düğümlenmiş,boyutu ve düğümlenişi değişmişti.

7)Son sahnede Edward'ın arabasına dikkatli bakarsanız içerideki diğer insanları görebilirsiniz.

8 ) Edward ve Bella Volturi'lerle konuşmak için giderlerken Edward'ın elbisesi düğümlenmişti fakat dönerken değildi.

9)Bella Mike ile kafeteryada oturup film hakkında konuşurken Bella'nın saçı kulağının arkasındaydı fakat bir anda önüne geldi.

10)Bella ve Alice ıtalyaya giderken Virgin America havayollarını kullandılar.Fakat bu havayolu sadece Amerika içinde seyahat eder.

ALINTIDIR

Bnm için new moon ne olursa olsun herhaliyle güzeldi

yqani varyaa amma emek harcamışlardır bu hataları bulucaz
diye
bazen bazı şeyler benimde dikkatimi çeker
ama resmen bulmak için hata didiklemişler
kaç tetrar yaptılar acaba :roflol:

Şu sıralar 'Yeni Ay' filmiyle beyaz perdede olan 'Alacakaranlık' serisinin son filmi 'Şafak Vakti' için yapımcılar ilginç bir final düşünüyor.Serinin üçüncü filmi 'Tutulma'dan sonra dördüncüsünü çekecek olan yapımcılar, iki ayrı final filmi çekmeyi planlıyor.İlk üç filmin senaryosunu yazan Melissa Rosenbeng,henüz dördüncü film için senaryo çalışmalarına başlamadıklarını,'Tutulma' için gelen tepkilere göre karar alacaklarını açıkladı.

ALINTIDIR

kitaplarını okumadım o yüzden kitaplarla filmler arasında kıyas yapamam ama her iki film için de söylenebileceğim tek kelime muhteşemdiler....

Ahhh ahh viyolecim kitaplar filmlerden çok daha muhteşemler inanki :)

Azracım sağol canım evet düşündüğün şey :))

Hatalardan en komiği kameramanın görünmesi ve arabanın içinde başkalrının olması yaniii
Hadi şu saç olayları hep oluyorda kameramanda gözükürmü yaa hiç mi izlememişler :)

yeni ayı büyük heyecanla izledim ama umduğum kadar güzel bulmadım. arka fon müziklerini hiç beğenmedim. daha hüzünlü daha duygulu olmalıydı

konuşmalar hareketler hızlı çekimdeymiş gibi bir izlenim verdi mafoldumben senağlama

ah ah izledim cullen ailemi ahh diorum jacobun sıcaklığı edwardımın soğukluğu aldı götürdü ne diyarlara :delphin: film hiç bitmesin istedim ama bitti :sinifsinif: 3,film e kaç gün kaldı 4 bekliom ben :jeyyar:

ilk filmi daha çok beğenmiştim ama sanırım sebebi edwardın sahnelerinin daha çok olmasıydı
ama jacoba da gıcık oldum sonradan da acıdım yaa
şimdi bekleki 3.film çıksın offff off

ah ah izledim cullen ailemi ahh diorum jacobun sıcaklığı edwardımın soğukluğu aldı götürdü ne diyarlara :delphin: film hiç bitmesin istedim ama bitti :sinifsinif: 3,film e kaç gün kaldı 4 bekliom ben :jeyyar:

hmn soruna cvp tam tamına 204 gün kaldıakannehir

günaydııııın cigerlerimŞeniz

ed:asigim:

arkadaşlar sinem abölümünde sordum amaa burasıymış asıl sorulacak yer

iki dakika bekleyin sorumu kopyalayayım buraya çiçekler çok merak ediyorum

ya sevgili arkadşlar bişey danışacağım sizlere..

şimdi bayramın 4. günüydu yorgundum film izleyeyim dedim burdan çok duymuştum adını Twilight. kardeşimin arşivinde buldum izledim. kitaplarını okumamıştım... ama filmine bayılmıştım aciip heyecanladım filmde hele o kızın yanına pencereden girdiğindeki öpüşme sahnesinde..

evet kız bana da çok aval geldi. ağzını hiç kapatmıyor çatlak:)) ama çocuk süper gerçekten bittim çocuğa yaaa

sonra yeni ayı arkadaşımla izledik hemen arka arkaya olunca gerçekten süper oluyor... ben 3. sünü de öyle izleyeceğim canlar..

yeni ayı fazla beğenmedim beklediğim gibi çıkmadı nedese ben daha yoğun aşk sahneleri bekled,m... jacop nerden çıktı şimdi dedim ilk yarıya gıcık olduk kitaplarını okuyan arakdaşımın kardeşini bile aradık Edward yokmu bu filmde diye:)))

sonra merak ettim akşını kitabını alayım dedim dün D&R a gittim dedim yeni aydan sonraki kitabını alacam bana şafak vaktini verdi...

arkadaşımın kardeşi dediki yanlış almışsın.. 3. kitap tutulma olacak dedi ama dedim filme göre bu filmin bitiği yerde başlıyor evlenme muhabbetleri var ve kız daha vampir değil dedim.. onun da kafası karıştı şimdi ben de di,yorum ki bu yeni ay filminde tutulma ve yeni ay kitaplarını beraber işledi sonraki film şafak vaktini anlatacak..

yanlış mı düşünüyorum yoksa kerdeşin dediği mi doğru kızlar?

konunun uzmanı arkaşalara danışayım dedim:)))

Back