- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.619
- 773
- 39
naber cullenler :))
hoşgeldin kaçakkaydirigubbakcemile
izleyedinmi halen emmetini:hulya:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın öğrenicez canım, haber veririm :a015:
Ben hala izleyemedim biliyomusunuz :çok üzgünüm:
:1shok: akannehir
Toparlayamadık daha, hiç halim yok sinemaya gidicek, internettede düzgünü yok :gitme:
neyi toparlayamadınız cnm CADIARZU
ben de çok özledim toprağımmmm Şeniztuceeem gelmiiiiş :lepi:
çok özledim seni cnmm toprağıııım Şeniz
yarın öğrenebilirmişiz, cumartesi de yolcu :a015: inşallah azram :1hug:daha belli değilmi tuceem
eşinn nereye gideceği
allahım sağsalim kavuşmak nasip etsiiin
keşke aynı şehirde olsak, endişeyle bekliyoruz :çok üzgünüm:allahım sizin için en hayırlı yere düşer inşallah :Saruboceq: en yakın yer olursa da dahada süper olur :jeyyar:
mafoldumben mafoldumben kendisine allahtan rahmet sizlerede sabır diliyorum benimde ananem var 81 yaşında beni büyüttü allah göstermesin acısını mafoldumben
Allah uzun ömür versin bitanem.. Çok teşekkür ederim![]()
Toparlayamadık daha, hiç halim yok sinemaya gidicek, internettede düzgünü yok :gitme:
kızlar yeni imzam nasıl?
oof zaza tekrar yaşadım o sahneyi yaaaaa
kızlar şimdi almışım şafak vaktini gittim ilk 50 sayfa okudum sonra tutulmay var dediler onunda dün ilk 40 sayfasını gözümü kapamadan önce bi çırpıda okudum şincik diyorsunuz ki baştan sar:)))
sanırsam ben öyle yapacam şekerler bu gün diğer ikisini de alayım da bari tamamlayayım seriyi ne edem:)))
aşkitolarım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içün beni de cullen ailesine alın loluurrrrrr
bu arada tuçem cennetim benimkinin de bu gece belli olacak biz de bekliyoruz dehşetler içerisindeee
oof allahım yaa kısa dönem istiyoruz
içimde bi his var uzun dönem ve kötü bi yer(((((((((((
cumartesi falına baktım dağlık bi yer gördüm yüksek ama deniz de gördüm eline megafon almış bağırıyordu karşısındaki kişi ondan daha ufak olmasına rağmen mevki olarak aynıydı
kafamı karıştırdı bu dfurum hem megafonla bağırıyor astek gibi ama karşısındaki ile aynı boyda kısa dönem gibi
karman çorman iştee
iki yer gördüm birinci gideceği yer tepelik ve ova gibi
ikincisi ise dağlık yüksekte ve denizz..... beklemedeyizzzzz
çoook güzeeeeel:asigim:
yaaa bn imza koyuyorum herdefasında kazen bni uyarıyoormafoldumben
git guççük imza bul kendine dio