• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

tuceeem gelmiiiiş :lepi:
çok özledim seni cnmm toprağıııım Şeniz
ben de çok özledim toprağımmmm Şeniz
daha belli değilmi tuceem
eşinn nereye gideceği
allahım sağsalim kavuşmak nasip etsiiin
yarın öğrenebilirmişiz, cumartesi de yolcu :a015: inşallah azram :1hug:
allahım sizin için en hayırlı yere düşer inşallah :Saruboceq: en yakın yer olursa da dahada süper olur :jeyyar:
keşke aynı şehirde olsak, endişeyle bekliyoruz :çok üzgünüm:
Ben hala izleyemedim biliyomusunuz :çok üzgünüm:

ben de didsim, ben de izleyemedim hala :a015:

mafoldumben mafoldumben kendisine allahtan rahmet sizlerede sabır diliyorum benimde ananem var 81 yaşında beni büyüttü allah göstermesin acısını mafoldumben

Allah uzun ömür versin bitanem.. Çok teşekkür ederim :(

filmi izledim sonunda hihoyyyt
süper süper süperdi tek kelimeyle harikaydi
hele hele bellanin edvardi kurtardigi sahne varya oradaki edvirtin sözleri yedi beni cennettemiyim diyerekten yapisti dudaklarina ah ahhhhhhhhhhhhhhhhh

oof zaza tekrar yaşadım o sahneyi yaaaaa

kızlar şimdi almışım şafak vaktini gittim ilk 50 sayfa okudum sonra tutulmay var dediler onunda dün ilk 40 sayfasını gözümü kapamadan önce bi çırpıda okudum şincik diyorsunuz ki baştan sar:)))

sanırsam ben öyle yapacam şekerler bu gün diğer ikisini de alayım da bari tamamlayayım seriyi ne edem:)))

aşkitolarım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içün beni de cullen ailesine alın loluurrrrrr

bu arada tuçem cennetim benimkinin de bu gece belli olacak biz de bekliyoruz dehşetler içerisindeee

oof allahım yaa kısa dönem istiyoruz

içimde bi his var uzun dönem ve kötü bi yer:((((((((((((

cumartesi falına baktım dağlık bi yer gördüm yüksek ama deniz de gördüm eline megafon almış bağırıyordu karşısındaki kişi ondan daha ufak olmasına rağmen mevki olarak aynıydı

kafamı karıştırdı bu dfurum hem megafonla bağırıyor astek gibi ama karşısındaki ile aynı boyda kısa dönem gibi

karman çorman iştee

iki yer gördüm birinci gideceği yer tepelik ve ova gibi

ikincisi ise dağlık yüksekte ve denizz..... beklemedeyizzzzz

bi de

ilk alacakaranlık filminde hani bella cullen ailesinin evine ilk gidiyor edwardın odasına çıkıyorlar yatak yok odada

sonra
edward bellaya bi seksi gülümseme atıyor birden sırtına alıp ağaç tepelerinde gezmeye çıkarıyor ya

işte ordaki gülümsemesine bittim yaaaaa

oof zaza tekrar yaşadım o sahneyi yaaaaa

kızlar şimdi almışım şafak vaktini gittim ilk 50 sayfa okudum sonra tutulmay var dediler onunda dün ilk 40 sayfasını gözümü kapamadan önce bi çırpıda okudum şincik diyorsunuz ki baştan sar:)))

sanırsam ben öyle yapacam şekerler bu gün diğer ikisini de alayım da bari tamamlayayım seriyi ne edem:)))

aşkitolarım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içün beni de cullen ailesine alın loluurrrrrr

bu arada tuçem cennetim benimkinin de bu gece belli olacak biz de bekliyoruz dehşetler içerisindeee

oof allahım yaa kısa dönem istiyoruz

içimde bi his var uzun dönem ve kötü bi yer:((((((((((((

cumartesi falına baktım dağlık bi yer gördüm yüksek ama deniz de gördüm eline megafon almış bağırıyordu karşısındaki kişi ondan daha ufak olmasına rağmen mevki olarak aynıydı

kafamı karıştırdı bu dfurum hem megafonla bağırıyor astek gibi ama karşısındaki ile aynı boyda kısa dönem gibi

karman çorman iştee

iki yer gördüm birinci gideceği yer tepelik ve ova gibi

ikincisi ise dağlık yüksekte ve denizz..... beklemedeyizzzzz

arzum, umarım yakınlarda bir yer çıkar ve dizinin dibinden ayrılmaz sevdiceğin ya, biz de endişe içinde bekliyoruz; ben hiç uzak bir yer hayal edemiyorum; son zamanlarda o kadar kötü şeyler geldi ki başımıza, bari bu iyi gitsin diye içimde bir umut taşıyorum, ama bakalım saatler kaldı duymamıza :( Bu dönem kısa dönem isteyenlerin %90'ı kısa dönem çıkıyormuş canım; inşallah biz de o dilimin içindeyizdir :(:(

bu arada new moon filmini hala izleyemedim ama serinin en duygusal kitabı; benim de favorim o :a015:

şimdi merakım katlandı; sizleri de merak edicem, güzel haberleri paylaşırız akşama umarım canım benim Şeniz

Back