• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

günaydınnn kızlar ben de sonun da seyrettim.:lepi: valla rüya gibiydi sanki..beğendim zaten beğenemem mümkün değil ama edwardımın ilk sahneye girişi hele uyuz bellayı öptüğü an offffff dedim.ellerin kırılsın felixxxx başka da bişey demiyorum. edwardd of ya :delphin:

günaydınnn kızlar ben de sonun da seyrettim.:lepi: valla rüya gibiydi sanki..beğendim zaten beğenemem mümkün değil ama edwardımın ilk sahneye girişi hele uyuz bellayı öptüğü an offffff dedim.ellerin kırılsın felixxxx başka da bişey demiyorum. edwardd of ya :delphin:

offffffffff offffffff opuyorumnanaktan

koptum mesajına...
:)

kocaman posterını aldım fisfisfis
kocemden korkuyorum yohsam asardım ben onu kocemın olduğu tarafa..:roflol::roflol::roflol:

ed:asigim:

birde kocandan tarafamı:roflol::roflol:
herhalde canına susadıınkötükedihüso

slm cullen ailem a.s.
ed :asigim:

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum edfırtttcımdan uzak kaldım :)

film gösterime girer girmez elbetteki salondaki yerimi aldım süperdi bence ben çok beğendim 3.sü ne zaman çıkacak bu filmin yahu biliyormusunuz

7 ay sonra çıkıcakmış yamulmuyorsam canım. yabancı bi sitede okudum dün. filmi ben de en nihayet izleyebildim, bence edward rol esnasında bazen çok kısıyor gözlerini. bazı aşk sahnelerinde yüzünde tiksinir gibi bi ifade vardı hatta:) hah dedim şimdi kustu kusucak. onun dışında hoş çocuk tabii ki. jacob ın da allahı vardı süperdi:) hatta bi ara jacooob!! falan oldum:) başkaaa... başka.. onun dşında film çok güzeldi bence ilk filme basar geçer diyorum ben. bu kadar:)

ya bende jacop diyorum hatta biz eşimin kuzenleriyle gittik kızlarla onlarda twilight hastası eşimi kandırdık...

valla filmden şöyle bir sonuç çıkardım ve kızlara şunu söyledim erkeklerin hepsi hayvan zaten bulacaksanız bari böyle hayvan bulun maşallah bella 2 tane bulmuş ikiside birbirinden müthiş ama jacobta çok güzel gülüyor yahuuu

merhaba kızlaaaarropuyorumnanaktan

azracım ben de imzana bayılıyorum bebemm :kedi:
bi daha gitmek istiyorum inşallah en kısa zamanda

ha bi de şu var. bizim ne vampirimiz var ne kurtadamımız var ama kendimizi uçurumdan atmıyoruz:) bu zamane kızları da pek bi nazende oluyor yahu

Ben geldim kızlaaarr...

Çok uzun bi aradan sonra :)))

Zaten KK'ya ancak tam anlamıyla girilebiliyor.

Bu aralar ufaktan telaşlarım var ondanda pek uğrayamıyorum.

Ama aklım hep sizde Cullen ailemmmm..

Baileysim çok özledim hepinizi :))

Ben 2. ye gitmek istiyorum bakalım ne zaman gideceğim. Bir kere yetmedi tabiki..

Zaten seyrederkende hep geriye sarıp yeniden seyretmek istedim :D

nehirim ne telaşı hayırdır yerimseniben
çok özledim seni yokluğun hissediliyor daha sık gel bebem

:dance:Filmi arkadaşımla izledim arkadaşa izlerken diyordum aha bak örnek al biz bi taneyi bile doğru dürüst bulamıyoruz kız iki tanesi sürüklüyor peşinden kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso Yahu kız da kız olsa çirkince bişey o canımm edward ne bulmuş ondaa. Jacob a ne demeli ablası yaşındaki kıza :uhm::uhm: ha madem öyle yaşı büyüklerden hoşlanıyorsun ben neyim burda :lepi::teytey::teytey::dance:
Edward a duyrulur kendisi 117 yaşında bende ona bakan gayet çıtırım yani es geçmesin beni. :dance::teytey::teytey::delphin::delphin: Amann neyse Allah sahiplerine bağışlasın diyeyim en iyisi naniknaniknaniknaniknaniknanik

nehirim ne telaşı hayırdır yerimseniben
çok özledim seni yokluğun hissediliyor daha sık gel bebem

Hayır hayır:kedi: Olduğunda fotoğraflarımla karşınızda olacağım:roflol:

Gelecem yavrum gelecem. Nolursa olsun Twilight sız yaşanmıyor ya..
Kurtları özledim, Bellayı özledim, Cullen Ailesini özledim vede Edwardıopuyorumnanaktan

Yeniden izlemek istiyorum..Sonra bir daha sonra bir daha:roflol:
Kelime kelime ezberleyene kadaralkisalkisalkis

Back