• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

oyyyyy gel yarın gellllllll bıdaha ızlıycım new moon...
ed:asigim:
jacob sanada asılabilermiyim nolarrrrr

ben yeni aya gittmi
tam anlamı ile fekaletti
gittiğime bin pişman oldum,boşuna para verdim
ben heyecan,macera,adrenalin,ürkütücü ,görsel efekti fazla bir film bekliyordum
karşıma gele gele aşk filmi geldi..aslında tamda aşk filmi değildi ya yani romantizm falan da yoktu
sadece salak bir kız ,onu terkeden vampir sevgilisi ,kızın eyvah eyvah ne yapacam halleri ...çok ama çok ağır ilerleyen bir filmdi..fragmana kandım gittim ama toplasanız 2-3 kere , toplamdada birkaç dk kurt adamı gördüm o kadar....yani film vampir filmi ama olan biten yok kısacası....konu olarak çok ama çok zayıf buldum filmi....dediğim gibi aşk filmi izlemek istiyorsanız buyurun gidin...gerçi esas olan dediğim gibi ortalıklarda yo..kız platonik aşık

ısrarla yazıyorum tekrar yazayım yeni ay kitabının konusu zaten çoğunlukla ayrılık ve bellanın acıları üzerine kuruludur fazla maceralı bir kitap değil
aşk ve acı üzerine bir kitap ve haliyle filmin de böyle olması gerekiyor
bana kalırsa kitabı okumayan filme gitmesin pişman olursunuz

yok nette yarısına kadar izledim
ama sonra adanaya gittik m1 de 19.00 seansına girdim
izledim
ahh jacob ahh
içim parçalandı gitme bella yalvarırırm derkenn
edvırtta ne çelimsiz ne zayıf tı
sanırım aşk ve ayrılık acısından bu haldeydi
sevdim filmi ama
eksik bişielr vardı bilemiyorum
kurtların sahnesi süperdi
jacob harikaydı
her belllaya yaklaştıgında ben heyecanlandım kaydirigubbakcemile3
alice yapmacık demiştiniz bana öle gelmedi.. güzeldi
bide sonuu çokk basitti ne bilim
böyle ummuyordum sonunu
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
çitolüm inanamıyorum
eğer dün gitysen filme bnde 19:00 seansında m1 deydim kısacası aynı salondaydık ama habersiiiz tüüüh yaa bn k12 deydiim
çok üzüldüm bak şimdi:(

ben yeni aya gittmi
tam anlamı ile fekaletti
gittiğime bin pişman oldum,boşuna para verdim
ben heyecan,macera,adrenalin,ürkütücü ,görsel efekti fazla bir film bekliyordum
karşıma gele gele aşk filmi geldi..aslında tamda aşk filmi değildi ya yani romantizm falan da yoktu
sadece salak bir kız ,onu terkeden vampir sevgilisi ,kızın eyvah eyvah ne yapacam halleri ...çok ama çok ağır ilerleyen bir filmdi..fragmana kandım gittim ama toplasanız 2-3 kere , toplamdada birkaç dk kurt adamı gördüm o kadar....yani film vampir filmi ama olan biten yok kısacası....konu olarak çok ama çok zayıf buldum filmi....dediğim gibi aşk filmi izlemek istiyorsanız buyurun gidin...gerçi esas olan dediğim gibi ortalıklarda yo..kız platonik aşık
kızın platonik aşkımı:1shok:
edward onun için ölecekti nerdeyse nesee
belli ki dikkatle izlememişsinz:sinifsinif:

kitapta ki kadar ayrıntılı değildi ama gene de çok güzeldi (: jacob olağanüstü yakışıklıydı..edward zatenn eridimm bittim :)
evt kitaptaki ayrıntıyı burda beklememiz doğal olanı zaten kitap 440 sayfda
her detay olamaz ama olması gerrknlerde yoktu önceden yazmıştım

evt kitabı okumayınca bi anlamı olmuyor ama kitabı okuyunca da film sönük kalıyor.yine de edward harikaydı...

ahhhh ed ahhhhhh:asigim:
asıl platoniğin alasııı bnm:delphin:

tutulmayı tekrr okudum
şimdi şafak vaktindeyim:lepi:
esme adasındayım hemide :kedi:
anlarsınız yaa :jeyyar:

güzel yaa bu kitaplar olmasaydı sonra da bu film cekilmeseydi şimdi nasıl olurdu acaba.böyle edward deyince düşününce görünce zıp zıp olur muyduk?kaydirigubbakcemile3
:lepi:edward:lepi:

bende dün izledim nihayet filmi çoook beğendim yaa.. kitabı okumayanlara karışık gelirdi belki, her ayrıntıyı vermek için çok hızlı işlenmiş konular ama biz bildiğimiz için zaten neyin ne olduğunu çok güzeldisositososito alice'e bayılıyodum zaten şimdi bittim kıza kusursuz bi güzellik yaa :kedi: bide edward'ın acı dolu halleri beni mahvetti kitapta okuyoduk tamam ama görmek bambaşka senağlama

bende dün izledim nihayet filmi çoook beğendim yaa.. kitabı okumayanlara karışık gelirdi belki, her ayrıntıyı vermek için çok hızlı işlenmiş konular ama biz bildiğimiz için zaten neyin ne olduğunu çok güzeldisositososito alice'e bayılıyodum zaten şimdi bittim kıza kusursuz bi güzellik yaa :kedi: bide edward'ın acı dolu halleri beni mahvetti kitapta okuyoduk tamam ama görmek bambaşka senağlama

evet ya edwardım benim mafoldumben

kızlar stephenie meyer
cehennemde balo gecelerı kitabını okudunuz mu...
dehşet bısı okumayan edınsın ve mutlaka okusunnnnnnnnn
ben hasta oldum kıtaba...
inanılmaz akıcı..

Selam kızlar bende yeniyim ve nickimden anlaşılıcağı üzerede cullenların hayranıyım :)

Bende yeni gittim new moona süperdi.....opuyorumnanaktan

Hemen dvdsinin cıkmasını istiyorum kimbilir kac defa izlerim bilmiyorum hazirana kadar bekliyebilicekmiyim bakalım tutulma flimi için mafoldumben

aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar bende yeniyim ve nickimden anlaşılıcağı üzerede cullenların hayranıyım :)

Bende yeni gittim new moona süperdi.....opuyorumnanaktan

Hemen dvdsinin cıkmasını istiyorum kimbilir kac defa izlerim bilmiyorum hazirana kadar bekliyebilicekmiyim bakalım tutulma flimi için mafoldumben

hoş geldın...

ben en çok 4. filmi bekliyorum kimbilir nasıl olucak çok heyecanlı opuyorumnanaktan

Back