• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Ayrılık sahnesinden çok Bella'nın uçurumdan atladığı sahnede gözlerim doldu benim.
Kitapta da en çok sevdiğim bölümlerden olan''Sen benim insan olarak kalmamı istedin,ozaman beni izle.''repliği beni benden aldı.:sinifsinif:
Yalnız biraz(!) merak uyandırıcı-ki ben filmin devamını beklerken-bir yerde bitti.
(E:Marry me
B: ''uh'' nasıl bir sondur bu fisfisfis)
İlk filmle karşılaştırıldığında new moonun muhteşemliği su götürmez bir gerçek ama kısa tutulması gereken yerler uzun,uzun tutulması gereken yerler kısaydı.
Bella'nın Alice'e yazdığı mailler de iyi bir düşünceydi bu şekilde Bella'nın düşüncelerini de öğrenmiş olduk.
Yalnız fragmanlarla bize herşeyi göstermişler,göstermedikleri birşey kalmamış.:icecream:
Alice ve Bella'nın uçakta yaptıkları konuşmaların filmde bulunmasını isterdim.
Ama kitabın sırf Bella'nı iç konuşmalarıyla geçtiğini düşünürsek yönetmenimiz gerçekten iyi bir iş çıkarmış.Sonuçta kitaptaki her şeyi koymaya kalksalardı heralde film 5-6 saat sürerdi.:1rolleyes:
Alice'in mimikleri inandırıcılıktan oldukça yoksundu.CADIARZU
Edward'ın telefonu parçaladığı sahnede 100.000 parçalık yapboza döndüm resmen.mafoldumben
Aro'nun Alice'ten Bella'nın geleceğini gördüğü yerde Edward ve Bella'nın koşmaları eski Türk filmleri tadındaydı. kaydirigubbakcemile3
Dipnot:Ben de diyordum fragmanlarda Bella'nın beraber motosiklete bindiği adamın kulağında küpe var bu kim diye,sonra çıktı kokusu.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
jacob seni seviyorum.
ama beni seçmeye zorlarsan onu seçerim!
(böyleydi galiba cümle)
hırr gıcık kız!!!
her jacobla yakınlaştığında ne çabuk unuttun edwardı diye dalasım geliyordu ekrana.

ve filmin sonlarına doğru bu lafları dedikten sonra edwardla jacob kapışacağında bellanın durun önce beni incitmeniz lazım dediğinde kurt nasıl üzgün köpek gibi baktı öyle kıyamam :D

Slm :1hug:
Film Türkiye´de alt yazili gösteriliyor dimi?
Burada yani Almanya´da ingilizce degil almanca olarak cikiyor. Cumartesi günü sinemada önce Twilight sonra New Moon yayinlanilacak :dance:
Yani ikisini arka arkaya görebilecegim :teytey:

daliah jake senın için resmen show yapmış...
edward aşkım harıkaydı
bu gerçek bi aşk olsa ne olurdu acaba
fılm harıkaydı...
çekım harıkaydı
müzikler harıkaydı
çok güzeldi yaaaaaaa
edward dan sonra eve donup gercek hayata adapte olmak zor oldu benım için...
ed aşığım olum sana .......kaydirigubbakcemile3

ya kızlar 3 gündür bakıyorum
edwırtın memesinin ucuna ama hala anlayabilmiş deyilim
sorun nerde :roflol:
biri bana anlatsın

ya kızlar 3 gündür bakıyorum
edwırtın memesinin ucuna ama hala anlayabilmiş deyilim
sorun nerde :roflol:
biri bana anlatsın
:roflol::roflol:

canım meme ucunun solunda yarım ay şeklinde yara izi var...yerimseniben
birde aŞAĞI doğru birde gömleği parçalanmış ikinci resmde
meme ucunun sağında da iz var belli bir anlamı yok bence

daliah ve bnm görüşüm kendini önce hançerleye çalıştı hani romeo ve juliewti izlerken dedi yaa size zehir yada bi ahnçer yetr die
ama açıkcası bnde tam anlmını bilmiyorum

memeee memeeeeeeeee:P böyle bi animasyon vardı kenan ışık'la aptal kız kim 500 milyar ister.. berk tokay yapmıştı. belki birisi izlemiştir:) şimdi onu çağrıştırdı bu meme ucu edebiyatı bana:)

81997960.jpg

buyrun arkadaşlar bu da memenin saf hali

yani aslında orda bişeyler olmuş ya edward kendine zarar vermk istedi yada başka bir vampirle tartışmya girdi ki bn pek sanmıyorum

birde arkadaşlar filmde aro 2 3 kere bu kelimeyi kullandı sanırım italyanca dikketinzi çektimi bilemem(alt yazıda tercüme yoktu)
la tua cantane ve bu kitapta vardı
sanırım kanın bnm için dans ediyor mu ney öle bi anlam geliyorsu ama filmde buna da değinemeişlerdi
ve sonra yanlış hatrlmıyorsam kitapt edward bunu bellaya açıklıyordu

birde arkadaşlar filmde aro 2 3 kere bu kelimeyi kullandı sanırım italyanca dikketinzi çektimi bilemem(alt yazıda tercüme yoktu)
la tua cantane ve bu kitapta vardı
sanırım kanın bnm için dans ediyor mu ney öle bi anlam geliyorsu ama filmde buna da değinemeişlerdi
ve sonra yanlış hatrlmıyorsam kitapt edward bunu bellaya açıklıyordu

Ben 2 sene italyanca ögrendim ve benim bildigim kadariyla
tua=senin
cantante=sarkici demek. Yani senin sarkicin anlamina geliyor ama filmde baska bir anlam tasiyor. Bir insanin kani bir vampiri asiri derecede etkilemesi anlamina geliyor. Mesela Bellayin kani Edwardi etkiledigi icin, Bella Edwardin "sarkicisi" oluyor. Bellayin kani Edwarda sarki söylüyor gibi birsey yani.
Umarim ne demek istedigimi anladiniz...

Son düzenleme:
iyi bayramlar edward'ın güzelleri opuyorumnanaktan
ezbuzum izledi mi acaba yeni ayı ne zamandır görünmüyor??

Back