• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

He hee bende izledim geldim :))

Güzeldi güzeldi çok güzeldi..
Kendimi kitabı okuyor gibi hissettim..
Bence olması gereken ayrıntılar yeterince vardı..
Evet benimde istediğim bir kaç cümle vardı onlar eksikti ama olsun napalım, olacak o kadar..
Şu kitabın en sonunda alınyazıma doğru yürüdüm kaderim yanımda duruyordu cimlesi yoktu mesela..Ki ben onu çok severdim..
Ama genede ben çok beğendim..

Tabiki daha güzel olabilirdi katılıyorum ama ...Demekki Tutulmada beklentilerimizi daha düşük tutacağız..Ki ben öyle yapıyorum..

Evet bazı sahneler gereksiz uzundu..Mesela rüyalar gibi..
Onun yerine uzun olması gereken sahneler vardı elbette..

Ve trailerda gördüğümüz sahnelerin bir çoğu değişmişti..
Ki bir tanesi var değişmesi beni mutlu etti, yoksa kopacakatım gülmekten hazırlamıştım kendimi..
Şu meşhur "I have to go" yu söylerken bellanın acayip mimikleri vardı, o sahneyi değiştirmişler bu sefer düzgün söylemiş :))

Ve kurtlar kurtlara bayıldım bayıldımmmm...
Çok gerçekçiydi çok güzeldi..

Victoria nın bu filmde bu şekilde olması çok iyi olmuş..

Ve Bellanın ailce e attığı iletilemeyen mailler de çok iyi olmuştu..
Çünkü bellanın duygularını içinden geçenleri birşekilde öğrenmemeiz gerekiyordu..
Bu yol iyi olmuş..

Neyse daha çok konuşuruz zaten ilk seferde anlamam bişe bi daha gitmem lazım :)))
nehirim ne güzel anlatmışsın öle
içimden geçenleri yazmışsıın
bu arada jasperın saçı ne feci olmuş gülesim geldikaydirigubbakcemile3
bnm istediğim bazı sahnelerde yok örneğin emmetin aldığı hediyeyi teybi tırnaklarını parçalayarak çıkartması
sonra edwrdın giderken kaybettiği hediyeri yine odasında bulması gbi
ama yönetmn hangi birine değinecek zaten
ama kurtlar bni mahvetti
resmn görsel bi şölendiler
victoryaya da çok güzel değinmişler tam yerindeydi
hele ki voltriler süper di yaaa süperdii
ama hakkını yemiyeceğim bella süper güzeldi bu filmde
çok hoşuma gitti
bekle tutulma sana da az kaldı
bu arada filme pazartesi tekrr gidecem öle 1 2 izlemekle olmaz
onca ayın özlemi hasreti var

hadi

nehirim haklısın bi kereyle anlaşılmıyor bir kaç defa görülmeli opuyorumnanaktan

:lepi::lepi::lepi::lepi:sositososito

birde kızlar topiğimzde ki konuşma yasağı kalksada
doya doya filmi konuşup tartışsak
walla bni en fazla 1 2 gün tutabilrsinz
daha da ötesinde tüm filmi sahne sahne anlatrıım

birde kızlar topiğimzde ki konuşma yasağı kalksada
doya doya filmi konuşup tartışsak
walla bni en fazla 1 2 gün tutabilrsinz
daha da ötesinde tüm filmi sahne sahne anlatrıım

aynen azram zor tutuyorum kendimi zaten biliyosun akannehir
gitmeyenler en geç pazartesi gidin de konuşalım artık :asigim:

ya azram canım tekrar bir hafta sonu izleyelim filmi çok hoşuma gitti çok heyecanlıydıopuyorumnanaktan​

Cancagızlarımvirüs az evvel sinemadan geldim.New moon , ewet , ewetvirüsvirüs ve yine ewet... Ben begendim 2.seriyi , ama son sahne...Yaaaw resmen donup kaldım.. Üç , üç , üç, üçvirüsvirüsvirüs bir an önce bekliyorum. :sm_cool:

günaydıııınnnnn...... Şeniz

sevgili cullens and wolf girls daliahtan hepiniz selam getirdim.. Çok çok mutlu oldum kendisiyle tanıştığım için.. hepinizi yerine de sıkı sıkı sarıldım.. Bir kere inanılmaz güzel, sıcak bakan, pozitif elektrik saçan biri yani o köpecik daliahımı görse mühürlenir kalır o kadar yanikaydirigubbakcemile3

Artık bizler kadar olmasa da daliah da anti bellacı sayılabilir.. Hatunun dönekliğinden o da baydıakannehir..

Bu arada ed imi ne hale getirmişler aşkı acısı yemiş bitirmiş çocuğumu yaaamafoldumben hep o bella şıttırıfıntısı yüzünden.. ben filmi beğendim genelde kitabı okuduktan sonra filmler bana yavan gelir ama beğendim valla.. Edfırtım biraz daha fazla görüneydi daha ii olcaktı ama neyse. bu seri daliaha yaradılülülülülülü

hadı hayırlı olsun vatana mıllete..

ben henÜz ızleyemesemde..

bu hafta mutlaka gıdeceĞım.Çok meraklardayım zıra:))

jacobcular bu filmle çoğalacak
hani çoğalmıyacak gbi de değil
o nasıl bir vücut öle :kedi:

günaydıııınnnnn...... Şeniz

sevgili cullens and wolf girls daliahtan hepiniz selam getirdim.. Çok çok mutlu oldum kendisiyle tanıştığım için.. hepinizi yerine de sıkı sıkı sarıldım.. Bir kere inanılmaz güzel, sıcak bakan, pozitif elektrik saçan biri yani o köpecik daliahımı görse mühürlenir kalır o kadar yanikaydirigubbakcemile3

Artık bizler kadar olmasa da daliah da anti bellacı sayılabilir.. Hatunun dönekliğinden o da baydıakannehir..

Bu arada ed imi ne hale getirmişler aşkı acısı yemiş bitirmiş çocuğumu yaaamafoldumben hep o bella şıttırıfıntısı yüzünden.. ben filmi beğendim genelde kitabı okuduktan sonra filmler bana yavan gelir ama beğendim valla.. Edfırtım biraz daha fazla görüneydi daha ii olcaktı ama neyse. bu seri daliaha yaradılülülülülülü

daliahım güzeldr Şeniz
bnde yanınızda olmayı çok isterdimmafoldumben

bende bugün gidicem tekrar
daliahımmmmmmmmm keşke ben de görebilseydim seni opuyorumnanaktan

kızlar selam twilight serisinin hayranı olarak sizleri sürekli takip ediyorum
filme gidemedim henüz iki ufaklıgım var bırakacak kimseyi bulamadım çocuklarla giriliyormu filme aranızda bilen varmı bana yardımcı olacak yoksa cd.si çıkana kadar beklemek zorundayım ve meraktan da çatlamak üzereyim.
mybilet e filmin seyansları için girdigimde genel izleyici gösteriyor ama ben +13 diye biliyorum bu yüzden kafam karıştı biriniz yardımcı olursanız çok sevinirim.

Back