Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+13 diye birşey yok ben izlerken etrafımda 6-7-8 yaşında çocuklar vardı :S
baileysm resim hakkında yorum alayım:jeyyar:
f,lme henüz gitmedimmadem pazartesiyi geçirdik, herkes izledi ilk yorum benden olsun
izlemeyen arkadaşlara da uyarı!! izlemediyseniz okumayın!!!!!
evet efenim sonunda filmimize kavuştuk eğer konuşmazsak olmaz dimi
film bellanın büyükannesini gördüğü rüyayla başladı sonra babasından hediyeleri aldı
okula gitti buraya kadar güzel ama sonra jacob geliyor ve tutulmada bellanın mezuniyetinde verdiği hediyeyi veriyor
edwardda benim parayla aldığım hediyeyi kabul etmiyorsun jacobın hediyesini kabul ediyorsun diyor
bu olay tutulma da vardı ama olsun çok da takılmadım
romeo ve julieti bellanın evinde baş başa izlemişlerdi ama filmde sınıfta izlediler bu da önemli değil
en sevdiğim nokta kitaptan diyologların olması özellikle ayrılık sahnesindeki diyologlar neredeyse birebir olmuş ve yönetmen çok iyi bir ayrılık sahnesi çekmiş
ayların yazılı olduğu boş geçen sayfalara da yer verilmesi çok hoşuma gitti bellanın perişan hali de çok gerçekçiydi
film bana göre alice'in gelişine kadar gayet başarılıydı ama sonra ne olduysa ilk filmdeki gibi jet hızıyla geçişler başladı
filmdeki en beğenmediğim kısım alice'in inandırıcılıktan yoksun mimiklerinin olduğu italyaya gidiş sahnesi
şahsen kitapta beni en etkileyen ve en çok duygulandığım yerlerden biri bellayla alice'in karşılaşmasıydı
edwardsız ve cullensız geçen sayfalarca kitaptan sonra alice'in ortaya çıkması anı çok güzeldi
ama filmde aynı heyecanı hissedemedim
ayrıntılı ve gereğinden fazla uzun jacob bella sahnelerini kısaltıp bana göre uzun olması gereken alice bella karşılaşmasına ağırlık verilebilirdi ama çok geçiştirildi
ayrıca kitapta edward telefonda carlisle'ın sesiyle jacobla konuşmuştu ve jacob onun edward olduğunu anlamamıştı
filmde böyle bir ayrıntıya değinilmedi çok da önemli değildi bunu da geçtim ama hemen sonraki sahnede alice'in gelip hemen italyaya gitmeliyiz edward intihar edecek demesi inandırıcı gelmedi bana
italyaya gidiş biraz daha uzatılabilirdi..uçaktaki diyologlar da eklenebilirdi
tamam her ayrıntıyı da filme aktarması beklenemez ama kitabı okumayanlar için italya ya gidiş ve bellanın edwardı kurtarışı çok kısa zamanda oldu ve hiç heyecanı yoktu bu olayın
bundan sonrası güzeldi volturi sahnesi yine heyecan doluydu ama sonraki sahneler yine dağınıktı
tuhaf bir filmdi ama genel olarak beğendim tekrar izlemek istiyorum
bir de bellanın uçurumdan atlama sahnesi de çok hoştu harry nin ölümüyle eş zamanlı çekilmiş
ve çalan şarkıyla birlikte o sahne müthişti bence...
bellanın jessicayla gittiği sinema gecesine değinmeyi unuttum...film çıkışı motosikletli adamın arkasına atlayıp gitmesi beni şok etti
çünkü kitapta geri dönüyordu yanlarına gitmiyordu bence bellaya göre bir hareket değildi,iyi olmamış kanımca
yönetmeni gerçekten tebrik etmek lazım konusu belli ve çoğunlukla bellanın iç monologlarıyla geçen bir kitabı çok büyük bir başarıyla yönetmiş bence daha iyisi olamazdı
ay o koşma sahnesi neydi öyle çok güldüm..
bu jacob ve bellanın yaklaşıp öpüşecek gibi olma sahneleri tutulmada değilmiydi..hatta tutulmada öpüştüler ama ben yeni ay da bellanın jacobu sadece arkadaş olarak sevdiğini hatırlıyorum..
gıcık kız herkese mavi boncuk dağıtıyor.
edvard çok çirkindi bu filmde.1.de çok daha yakışıklıydı.
bu filmde gözleri iyice bi tuhaflaştırmışlar..ben vampirim diye bağırıyor sanki..
kızalr bu resim daliahtan
bakın ne diyoor
ed daha öncesinde kendine zarar verdi işte resim
siz dikkat ettinz mi peki
![]()
![]()