• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Azra hani gidiyordun sen bugün?

Darbancım yafrum orada girmedimi vizyona girmiştir yaa
Bu arada imzana bayıldım:roflol:
gidemedim çok hastayııım
ama yarın gidecem o kesin :lepi:

ben geldiiimmmmmmmm izledim de geldimmmmmmmm zemuszemus
bayıldım kızlar beklediğimize değdi emin olabilirsiniz
çok etkileyiciydi tekrar izliycem en kısa zamanda
kitaptaki her önemli ayrıntı var bu benim için çok önemliydi
bir kaç değişiklik var ama çok önemsiz ayrıntılar
bunun dışında bellayla edwardın koşarkenki sahneleri komikti gerçekten
bellayı vampir olarak gördük daliahım kesin kendinden geçmiştir jacob tek kelimeyle bir içim suuuuuu
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

:emir_bebek: sabırsızlanıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bndeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden

canım hepsini yansıtmaya kalksalar 5 saatte çıkamazdık heralde :)
olması gereken her ayrıntı vardı eğer herşeyi ekleselerdi çok sıkıcı olurdu sonuçta kitap okumuyoruz film izliyoruz
ama şu bir gerçek ki bazı sahneleri çok uzatmışlar ama uzun olması gereken yerler çok hızla geçilmiş gibiydi mesela alice'in gelişi ve italyaya geçişler rüzgar gibiydi
yine de güzeldi yaa tekrar tekrar izlenir bu film

yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

kızlar 11:50 de izliyorum filmi
ama bana izleyemiyeceğim gbii gelioo
dayanamayıp bayılacağım akannehir
çok heyecanlanıoom:bbo:
yaw evlenrken ilk gece bile bu akdar heycanlanammıştıımkaydirigubbakcemile3

Yaa benim gıymatlımda boşver new moon'u 2012'ye gidelim diyo. delikafadulden
O daha önce vizyona girmiş, çıkmadan izleseymişiz :1shok:
New moon'a bayram tatili gidermişizz, öle diyo. :gitme:

kızlar 11:50 de izliyorum filmi
ama bana izleyemiyeceğim gbii gelioo
dayanamayıp bayılacağım akannehir
çok heyecanlanıoom:bbo:
yaw evlenrken ilk gece bile bu akdar heycanlanammıştıımkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

azram bende çok heyecanlanmıştım ama 1 sene bugünü bekledik
heyecanlanmamak elde mi acaba bugün yine mi gitsem diyorum delikafadulden

Edward 'la Bella'nın koşuşu dışında film güzeldi.Edward orda biraz Hülya Koçyiğitvari koşmuş bi de komik bir yelek vardı üstünde kafamçokkarıştıTüm salon koptu orda.:roflol:Bi de film boyunca Jacob'ın vücudunu gördükten sonra Ed'in gömleği çıkarmasıyla gördüğümüz manzara hayal kırıklığıydı resmen. Bella'ya iyice gıcık oldum.Jacob'un duygularıyla oynuyor ona sürekli ümit veriyor Edward'ı severken.Kitaptada gıcıktım filmden sonra iyice gıcık oldum.

gittim
gördüm
beğendim... alkisalkisalkis
amma velakin sanki hiç izlememişim gibi
yarım yamalak hep burda kesit kesit bildiğimizden olayları
sanki hiç filim izlemişim gib ideğil
ayrı bi sahne yokki burda gördüklerimizden haricine
bellanın vampir olduğunu gördüğü sahne feci komediydi ama
niye daha güzel yapamamışlar bu filmi bilmiyorum
ilkinde bütce kısıtlıydı dedim, hadi onda para kazandılar bunda harcasınlar
hakkını versinler.. ama ya sindiremedim, eksik gibi, anlatılmak istenen tam anlatılamamış gibi
kitap okuyan anıloyr ama okumayan anlayamıyorki..
eltim - eşi ben- eşim gittik.. bizim a damlar dumur oldu tabi
abim bizi eve bırakana kadar homurdandı...
kitap okumadım ama, böylede konudan birşey anlamadım diye.. ilkinide izledi ama
ben sevdim ama , çook eksikler vardı ya... mesela tak diye evlenme teklifinde bitirmişler
o sahnede bella egomu incitiyorsunfalan deseydi
tek cümlede bitmiş... bu arada jacop a üzüldüm yaa.. bella kullanıyo jacop u yaa.. yazık günah..
tamam... neyse çok uzattım...

dün akşam izledim süperdi resmen.... kitabı okuyanlar için biraz kısa ve eksik gelebilir ama ilk filme kıyasla 100 kat güzel efektler, harika bir çekim kalitesi olmuş... bnm gibi jacob aşığı iseniz harika bir film sizi bekliyor.. fragmanlarda görmüşsünüzdür bellanın motordan düştüğü bir sahne var o sahnede jocob üzerini çıkartıyor ve bütün salondan wuuuuuuuuu die bir ses çıkıyor.. o sahnede kendimi tutamayıp gaza geldim "sana geliyorum yarabbiiiim" die bir bağırmışım kaydirigubbakcemile3 iki sıra önüm ve arkam koptu :kedi: ((( bu anlattığım kısım fragmanda vardı onun için yazdım filmn tadinın kaçmasını istemem yerimseniben ))

Edward 'la Bella'nın koşuşu dışında film güzeldi.Edward orda biraz Hülya Koçyiğitvari koşmuş bi de komik bir yelek vardı üstünde kafamçokkarıştıTüm salon koptu orda.:roflol:Bi de film boyunca Jacob'ın vücudunu gördükten sonra Ed'in gömleği çıkarmasıyla gördüğümüz manzara hayal kırıklığıydı resmen. Bella'ya iyice gıcık oldum.Jacob'un duygularıyla oynuyor ona sürekli ümit veriyor Edward'ı severken.Kitaptada gıcıktım filmden sonra iyice gıcık oldum.

aynısı bizim salondada oldu cüneyt arkınla hülya koçyiğit gibiydi... kaydirigubbakcemile3

bncede o ne iğrençlikti edward'da... sadece filmin ilk sahnesinde arabadan indiğinde beğendim gerisi fos :olmaz: ama jocob'da o ne kas ya... mafoldumben

kızlaaaaaaaaaaaarrr sonunda bende 1 buçuk seansına gttmmmm kalbim yerinden fırlıycaktı sanki yaa bütün salon bellanın vampir oldugu sahnede koptu çok komik olmuş gerçekten de . bidahaki film kesinlikle daha heycanlı olucak buarada jacoba çok yazzzııııııııkkkkkk :umursamaz:

selam kızlarr yaşayan ve aranızda olamayan gülçinden hepinize selam olsun
baileysim,nehirim,lyre,azra sılacım,daliahım,ezbuz,manlya40,tuçe opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ne beklediniz bilmiyorum ki yani kitabın konusu belli zaten
sürekli bellanın iç monologları şeklinde geçiyor bence yönetmen iyi bir iş çıkarmış
kitapta da öyle anlamsız bir şekilde bitiyor sonu normal yani

gülçincim hoşgeldin canım gittin mi yoksa filme

He hee bende izledim geldim :))

Güzeldi güzeldi çok güzeldi..
Kendimi kitabı okuyor gibi hissettim..
Bence olması gereken ayrıntılar yeterince vardı..
Evet benimde istediğim bir kaç cümle vardı onlar eksikti ama olsun napalım, olacak o kadar..
Şu kitabın en sonunda alınyazıma doğru yürüdüm kaderim yanımda duruyordu cimlesi yoktu mesela..Ki ben onu çok severdim..
Ama genede ben çok beğendim..

Tabiki daha güzel olabilirdi katılıyorum ama ...Demekki Tutulmada beklentilerimizi daha düşük tutacağız..Ki ben öyle yapıyorum..

Evet bazı sahneler gereksiz uzundu..Mesela rüyalar gibi..
Onun yerine uzun olması gereken sahneler vardı elbette..

Ve trailerda gördüğümüz sahnelerin bir çoğu değişmişti..
Ki bir tanesi var değişmesi beni mutlu etti, yoksa kopacakatım gülmekten hazırlamıştım kendimi..
Şu meşhur "I have to go" yu söylerken bellanın acayip mimikleri vardı, o sahneyi değiştirmişler bu sefer düzgün söylemiş :))

Ve kurtlar kurtlara bayıldım bayıldımmmm...
Çok gerçekçiydi çok güzeldi..

Victoria nın bu filmde bu şekilde olması çok iyi olmuş..

Ve Bellanın ailce e attığı iletilemeyen mailler de çok iyi olmuştu..
Çünkü bellanın duygularını içinden geçenleri birşekilde öğrenmemeiz gerekiyordu..
Bu yol iyi olmuş..

Neyse daha çok konuşuruz zaten ilk seferde anlamam bişe bi daha gitmem lazım :)))

selam kızlarr yaşayan ve aranızda olamayan gülçinden hepinize selam olsun
baileysim,nehirim,lyre,azra sılacım,daliahım,ezbuz,manlya40,tuçe opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam cnmmmmmm :1hug: film genel olarak güzeldi ya ben begendm :hulya:

Back